jareš
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
jarešÚčastník (Participant)
no, dnes som bola na MZ SR…a okrem iného sme tam aj o MR hovorili…ale spracujem správu a zverejním…
12. septembra 2011 o 23:07 odpoveď na: je tu niekto, kto má tu odvahu, a funguje s SM-kou ale bez liekov ? #21790jarešÚčastník (Participant)ako funguješ ?…zdravotne myslím…si plne činný v práci ?..alebo si ID…ako ti funguje telo ?…
ďakujem za odpovedejarešÚčastník (Participant)ľudia…v pondelok ideme dvaja zástupcovia z nášho Združenia na ministerstvo zdravotníctva, aby sme tam prekonfrontovali návrh KK (ktorý je pre nás zásadne neprijateľný), rovnako tak sa chystáme komunikovať o najnovších liekoch – tabletkách, aby aj tieto inovatívne lieky boli plne hradené štátom, aby sme sa k nim mohli dostať bez problémov….
chceme s nimi konzultovať aj problém kúpeľnej liečby, najnovší návrh zákona o lieku, kde sú tiež niektoré body neprijateľné pre nás…no a na záver sa chystáme odovzdať ministrovi v zastúpení štátnym tajomníkom MISU NÁDEJE, ktorú sme slávnsotne „pokrstili“ na Kroku s SM…tú najväčšiu misu vyrobenú z novinového papiera…
tak držte nám palčeky a myslite na nás…vysielajte nám pozitívnu energiu a vesmírnu silu…verím, že sa nám podarí poriešiť naše „problémy“
jarešÚčastník (Participant)anime…ja som takúto krokovačku podstúpila včera…a pochopila som jedno…tréningom dokážeme všetko…ale za jedného predpokladu…musí to byť pravidelne…neprerušovať…vtedy sa dá zvládnuť všetko – pravidelnosť….
jarešÚčastník (Participant)Milka, gratulujem k podpredseníctvu…
jarešÚčastník (Participant)včera sme si dali ale že akú krokovačku…no, ledva som to zvládla…ale zlvádla som to
tak veľmi by som chcela takto aj naďalej na sebe pracovať…dúfam, že sa mi podarí vrátiť sa konečne do posily
tak dobre sa cítim, keď cvičím, skutočne je mi lepšie a aj sa mi lepšie funguje…na Ivčovi som videla, čo to robí, keď skutočne denne na sebe pracuje…každý deň ráno aj večer si dáva bike po 20 min…a musíte ho vidieť, ako sa mu zmenila chôdza…
jarešÚčastník (Participant)jarešÚčastník (Participant)tak už som doma
môj úlet sa nekonal…ale zato ma už doma čakalo milión noviniek…uhm uhm uhm uhm
ako sa preprogramovať ?
chcela by som ešte dovolrnkovať…bolo to tak super, stromy, les, príroda…ja som sa tam cítila vynikajúco…tak skvelo…môj mozog sa zotavoval…ale potom sme zrazu museli odísť domov…tých 5 dní utieklo ako keď sa ti mihne myšlienka v hlave…a už zase makať…óóóóóóó bože padá na mňa depka…
jarešÚčastník (Participant)chrústici moji…ja som sa len dnes bola vrátila z dovolenky…takže sa nemôžme vo štvrtok stretnúť…teda…vlastne v aký štvrtok, kedy je ten sviatok ?…
jarešÚčastník (Participant)lipka….práve som sa bola vrátila z dovolenky v T3…a už ma doma čakala pozvánka na MR-ko…ani nemusím hororiť, ako veľmi sa teším
jarešÚčastník (Participant)dievčatá ďakujem veľmi pekne….
od predvčerajška je tu zima a dnes sa tu snažili snežiť…zima taká, že mi mrznú ruky
nemám tu nič len krátke rukávy a gate..musíme ísť domov…ale krokovačka každý deň….to ma teší najviac…
jarešÚčastník (Participant)ferino tiež by si sceu DVD ?
bo treba prijechať do dielne a máš ju …
lipka, ty taky tak…čakám ťa v dielni..aj s DVD…
jarešÚčastník (Participant)lipkaaaaaaaaaaaa…akoooooooooooo ?????
píš a preháňaj…ale pozitívne
jarešÚčastník (Participant)mikulka….preberala si to aj so svojím lekárom ?….
chceš to ty ?…alebo ti to navrhuje lekár ?jarešÚčastník (Participant)no…ak sa to tak dá nazvať, že ujma na zdraví
-
AutorPríspevky