Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom,paprika a paradajka
O-ryža s kyslou uhorkou
OL.-jablčka
V-zapekane cestoviny s uhorkou kyslouEmily
Účastník (Participant)Myslim že som z tych skôr narodenych,ale teši ma ,že vas neopušťa humor a dobru naladu davate aj nam ostatnym.Ja nemam takeho humorneho ducha,tak sa ,ak dovolite,v tomto trochu priživym na vašom .Môžem??????????,,

Emily
Účastník (Participant)žienky,riadne valate tie vtipy na zakaze…už som sa dlho tak schuti nezasmiala.Diikkkyyyy.

Emily
Účastník (Participant)R-kakao zo sojoveho mlieka,2 suchare s vetom
O-zapekane cestoviny s hraškom,kukuricou a šampionmi,kysla uhorka
Ol.-Jablčko
V-kuracia polievka s cestovinou-treba ju dojesť
Emily
Účastník (Participant)držim palce aby si to zvladala v pohode…ale ked su tabletky drahe,hovori sa že maju aj učinok,ale nie často ich papať…

Emily
Účastník (Participant)Neboj Jarka,čokolada je zmena v diete,tak to ma tiež pozitivne učinky…občas sa prehrešok dovoluje

Emily
Účastník (Participant)Jarka a aj E ti robi taketo problemy?Aj to je dobre na vlasy.Ja ťa poznam.

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Daruš,držim ti aj ja palce a neboj,vydržiš to,ved to neboli,iba to riadne huči

4. decembra 2008 o 14:54 odpoveď na: je tu niekto, kto má tu odvahu, a funguje s SM-kou ale bez liekov ? #5272Emily
Účastník (Participant)Aj ja som svojim spôsobom bez liekov.Beriem sice 3 na osteoporozu,1 na tlak,jedny na žilky-pukaju mi ked zle niečo chytim na rukach,a E a B-komplex.Brala som aj Wobenzim,ale nevidela som žiadny efekt a bol drahy,takže som ho vysadila.inač na sklerozu neberiem nič.Nemam narok,lebo stupnicu EDSS mam 6,5 a mam len jedno ložisko.Takže nič .Nemyslim si,že aj ked mam už nad 50 rokov,že som suca len do stareho železa.Ale podla tychto udajov tam asi patrim,hoci dnes na posukovej ma lekar uznal len na 50%.Ale to,že sa mi zle nastupuje aj do osobneho auta,to nikoho nezaujima.Takmer ma nepustil k slovu a vraj ked si dam odvolanie o rok mam prisť znova.Začarovany kruh z ktoreho sa NEDA VYSTUPIŤ V NAŠEJ REPUBLIKE POVAŽUJU ZA -OK.Na narkomanov a ožranov sa vždy najde a aj na -socialne slabych-z Luniku IX.Sme horši???????????,
Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom,paradajka
O-tekvicovy privarok,zemiaky a volske oko
V-ryža a kysla uhorka
2 V-mrkvaEmily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)prosim ťa,čislo učtu do združenia je to,ktore je napisane pod tvojimi inicialami v okienku KONTAKT?????????dakujem
Emily
Účastník (Participant)R-2suchare s vetom
Svač.-2jablka
O-kuracia polievka s cestovinou
Ol-Kuracia polievka s cestovinou
V-Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom,paprika
O-kapustne fliačky s acidkom—toto jedlo zbožňujem
ol.-jablčka 2
V-Emily
Účastník (Participant)Ty vôbec nespavaš???Idem do postele,maj sa krasne.papa
-