Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)čitala som o tom že liečba ma vela vedlajšich učinkov,a nie moc dobrých.Syn ma sčasti pobada k tomu,aby som to skusila a na lieky sa vykašlala,takže zvažujem,ale neviem kedy sa už do toho donutim.mala by som,veď zeleniny a ovocia je teraz dosť.
Emily
Účastník (Participant)stravu,prepačte
Emily
Účastník (Participant)Včera sa mi dostala do ruk kniha PSYCHOTRONICKA poradňa a tam prave odporučaju na sklerozu multiplex surovu sravu a rôzne čaje.
Emily
Účastník (Participant)Chcela som sa spytať či si na surovu stravu prešiel zo dna na deň,alebo postupne si vyradoval určite jedla?
Emily
Účastník (Participant)takže už som tu aj ja.Konečne som našla váš pokec.Timea si fakt SUPER ako si sama chodila po schodoch v Dudinciach.Nevedela som o tom,až z fotiek ktore som si až dnes mohla pozrieť.Inač všetkych pozdravujem.
Emily
Účastník (Participant)Ahoj Jarka.Taku stranku som ešte neobjavila,tak možno nabuduce.Asi som sa zamerala len na tuto česť.Inač ozaj SRDEČNA VĎAKA za všetko čo si pre nas urobila v Dudinciach i robiš stale.
Emily
Účastník (Participant)Ahojte všetci z Dudiniec.Pozrela som fotky.Konečne dnes som sa dostala na stranku.O Timei a jej vykone som ani nevedela,až z fotiek, a riadne ma to prekvapilo.Timi si super.Ani ja som nezabudla na ranajšie a poobednajšie cvičenia.Všetkym držim palce pri ich každodennom živote.
Emily
Účastník (Participant)Bolo tam SUPER.Ďakujem hlavne Jarke za všetko čo pre nas urobila.Dufam že ste všetci šťastlivo docestovali.Prajem pevne zdravie a veía chuti do cvičenia.
Emily
Účastník (Participant)Pozdravujem všetkých rekondičakov z Dudiniec
Emily
Účastník (Participant)Aj ja som narodena v roku 1956,takze nie som sama asi z tych staršich.
Emily
Účastník (Participant)tiež mam 0-ale co dalej?neviem
Emily
Účastník (Participant)som v znameni byka a tiež tak tvrdohlava-vraj milka
-
AutorPríspevky