Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Poslala som ti to.
Emily
Účastník (Participant)Už som sa viac krat pokušala to napisať,ale ako vieš,nikdy som to neposlala,vlastne poslala,ale až po limite,a teda sa to neodoslalo

Emily
Účastník (Participant)Nejde mi ani tak o liečbu,ako o to ake su s tym poťahovačky a aby som napisala svoju skusenosť s lekarmi.Netrap sa nad tym.

Emily
Účastník (Participant)Ano Jarka,ten primar tam dochadza z BB a chodi k nemu vela ludi,tak ma syn zaviezol .Išli sme z domu o 3.30 hod.Predtym som tam došla po 7.00 a bola som 14 a druhy krat o 6.45 a bola som 16.
Tu škalu mi určila neurologička a aj primar ju potvrdil.Emily
Účastník (Participant)Diagnostikovali mi na MR jedno ložisko na konci miechy,hore.A to je vraj malo
Emily
Účastník (Participant)Tie ložiska musia byť aspon 2
Emily
Účastník (Participant)Ano,bolo mi povedane,že musim mať 2 ložiska,aby mi mohli dať liečbu a okrem toho som diagnostikovana na 6,5 DD…takže som už aj prekročila 5 a to je zas obmedzenie
Emily
Účastník (Participant)Teraz si vybavujem invalidku.Posudkovy lekar ma poslal k primarovi na overenie mojej diagnozy.Dostala som sa k nemu až na treti krat aj to len preto,že som už o 3. 45 hod. sedela v nemocnici pred prijmom,aby,ked otvoria polikliniku v nemocnici,mohla som sa zapisať do poradovnika ,kedže denne berie len 12 ludi. Vo štvrtok idem zas pred posudkoveho lekara,tak som zvedava ako dopadnem,čo si zas vymysli.
Emily
Účastník (Participant)Moja skusenosť s lekarmi a liečbou???Dlhe roky som chodila po lekaroch,že ma bolievaju velmi nohy a trpnu mi okolo členkov.Stale to bola len nadvaha,hoci som vystriedala dosť neurologov,ortopedov i rehabilitačne cvičenia.Vela krat som cestou z roboty spadla,ale otriasla som sa a išla dalej.Trvalo to dosť dlho až tento rok to už syna totalne naštvalo,lebo som v jeden deň spadla 2x za 2 hodiny.Po znamych zistil čislo k dalšej neurologičke a rano sa išlo.Objednana son bola až na poobedie,ale ked ma videla ako chodim,ihned mi stanovila diagnozu,ktora sa potvrdila odberom likvoru aj MR.Tymto chcem poukazať na velku birokraciu v zdravotnictve.Lieky mi nasadili hned v infuziach-Solumedrol.Stav sa mi zlepšil,ale bolo obmedzenie vekove a hoci už padlo,stale nie som v tom spravnom …..ešte mi chyba jedno ložisko ,aby som bola v norme brať liečbu.Takže začarovany kruh z ktoreho niet vychodu.Potom nema mať človek depku alebo podobne problemy.
Emily
Účastník (Participant)Ked som videla v telke ako robia tento zakrok,tak som si povedala,-NIKDY V ZIVOTE-ako u mesiara na bitunku
Emily
Účastník (Participant)Vaha: -1kg
R-sojove kakao,2 suchare s vetom
O-ryža,šalat miešany -zeleninovy
V-kapustne fliačky s acidkomEmily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom,paprika a paradajka
O-kuracie prsia s klobaskou a kopec kapustoveho šalatu
V-bryndzove halušky s acidkomEmily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom a pol papriky
O-paradajkova polievka s mušličkami
V-kapustne fliačky s acidkomEmily
Účastník (Participant)dnes môj jedalny listok :