Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Chcela som napisať svoju skusenosť s domacim zvieratkom.Mali sme doma 8 rokov morske prasiatko.Naš najmladši syn ,ked sme ho dostali mal asi 4 roky,bol na neho tiež dosť naviazany.Behal nam po byte,ked sme sa s nim hrali a chodili sme s nim von na travu.Jedneho dna mi volal syn do prace,že našiel morčiatko stuhnute v akvariu,tam mal svoje ležovisko.ked som došla domov,obaja sme strašne plakali.Syn dokonca vykopal sam maly hrobček na zahone kvetov a tam sme ho pochovali.Bola to velka trauma,ved bol ako člen rodiny.Ved 8 rokov je dosť dlha doba.
Každy tvor ma svoju dobu na zemi vymedzenu a s tym sa neda nič urobiť.Preto vam prajem aby ste sa skoro dostali zo stresu a brali to tak,že aj ludia su chory a vyliečia sa .Ak nie,no čo urobiť?

Emily
Účastník (Participant)Ahojte
dnes som skonzumovala asi toto:
raňajky-sardinky z konzervy a 2 suchare s čajom
obed-fazulova polievka na kyselo
olovrant-2 kivi
večera-dojedla som fazulovu polievku
2 večera-bude 2 suchare s vetom a pol papriky hrubostennej zelenejEmily
Účastník (Participant)Dakujem za odpoved.Potom daj prosim ťa vedieť ako.papa

Emily
Účastník (Participant)Aj ja by som mala zaujem o knižku.Da sa niekde objednať?

Emily
Účastník (Participant)Ja kavu nepijem,tak si robim na ranajky sojove mlieko do vody ako kakao
Emily
Účastník (Participant)Ahojte Lenka a Mirko .Prajem prijemny pobyt a aby vam procedury pomohli zas k lepšiemu zdravotnemu stavu.Opatrujte sa .Papa
Emily
Účastník (Participant)Dnešne menu:
raňajky-2 chlebiky-suchare ,ako ich ja volam,s vetom
obed-kelova polievka
olovrant-2 kivi
na večeru si urobim praženicu z 2 vajičok s cibulou a 1 suchar k tomuEmily
Účastník (Participant)
…Ja mam z čoho chudnuť,či nie?,,Jarka,no ako?Emily
Účastník (Participant)Ja som bola s Jarkou na rekondičaku v Dudinciach
.Emily
Účastník (Participant)Nie som ta na ktoru mysliš.Ale aj tak dakujem za privitanie.

Emily
Účastník (Participant)Dakujem za kompliment aj za okienko v kolonke….Dufam že aj ja niečo dokažem,aj ked je to u mňa dlhy proces.Viem že večer nemôžem nič jesť a už vôbec nie slane,oriešky,alebo hrozienka.Som čokoladova,ale obmedzujem,snad sa to polepši.
Pozdravujem ešte raz a držim všetkym palčeky.

Emily
Účastník (Participant)Ak chceš,môžeš mi dať kolonku.Ja však jem čo navarim,len v menšej miere.A aj niekedy formou delenej stravy.Varim tiež ešte pre dvoch chlapov,takže fakt je niekedy ťažke odolať,hlavne ked manžel začne so sladkosťami.Uvidime ako to spolu zvladneme.

Emily
Účastník (Participant)Nebojte dievčence,nie ste v tom same.Môj problem je taky isty.Aj ja sa snažim schudnuť,lebo ma začali dosť bolievať kolena.Snad sa už konečne spolu prepracujeme k tej idealnejšej vahe.

Emily
Účastník (Participant)Nemaj obavu.Ja tiež chudnem a už tyždeň som na rovnakej vahe.Syn mi každe rano drži prednašku,že nemam stale jesť.

Emily
Účastník (Participant)Dakujem za gratulaciu.Podobne aj vam všetko dobre.Papa

-
AutorPríspevky