Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Dakujem aj vam obom za srdečne blahoželanie a samozrejme prajem aj vam všetko len to najlepšie.Majte sa krasne.

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Katka.K zajtrajšim meninam Ti chcem popriať všetko dobre.

Emily
Účastník (Participant)Dakujem aj Tebe za blahoželanie.Pozdravujem a prajem všetko dobre.Papa

Emily
Účastník (Participant)Dakujem velmi pekne.

Emily
Účastník (Participant)Livka dakujem

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Maťka….Mame novu obyvačkovu stenu,tak ju chceme postaviť do čistej izby,tak preto to malovanie.Inač by sa mi takto pred Vianocami nechcelo.Všade je teraz kopec veci,samozrejme len nie na svojom mieste.Ale aspon bude jedna izba OK.Inač ťa pozdravujem a dufam že si OK.Maj sa pekne.

Emily
Účastník (Participant)Dakujem za tip na bryndzu,ktory si mi poslal.U nas na salaši su riadny humusaci,takže tam si netrufam nič kupovať.Ale budem na to myslieť,ked sa bude dať niečo kupiť.Maj sa krasne.
Emily
Účastník (Participant)Malujeme obyvačku,tak je robota.Teraz mam trochu volno po navarenom a zjedenom obede.
.Vonku napadol sneh,tak sa velmi nechabrem von.Bojim sa padov.Emily
Účastník (Participant)Ahoj Livka.Ako sa maš?Ja si vybavujem invalidku,tak chodim po lekaroch.Inak sa da.Pozdravujem aj ostatnych a prajem všetko dobre.pa pa
Emily
Účastník (Participant)Ahoj Darinka.Ja nemam žiadny problem s prihlasenim,ani s pisanim,len ked napišem vela,potom sa mi to strati,a nič neodošlem,tak radšej už nič dlhe nepišem.
Emily
Účastník (Participant)Chcela by som touto cestou popriať všetkym Martinom a Marošom všetko najlepšie.Samozrejme aj Stankovi k štvrtkovym meninam.Pozdravujem ,majte sa krasne..papa
Emily
Účastník (Participant)Neboj ,nie si v tomto sama.U nas je to podobne,ibaže ja v tom putujem už 32 rokov.Všetko sa da vydržať aj ked je to občas velmi ťažke…Tak vydrž,časom to bude už menej bolieť a radosť deti ti to vynahradi.Maj sa .papa
Emily
Účastník (Participant)Ja som brala takmer mesiac-jednu davku-ale žiadnu zmenu som nepocitila.Všetkych pozdravujem.papa
Emily
Účastník (Participant)Ahoj Veronika.Chcela by som ti poblahoželať k uspešnemu ukončeniu študia a popriať všetko dobre do dalšieho života.Maj sa krasne….papa Milka
Emily
Účastník (Participant)Dakujem za dobry namet na kolačik.Upiekla som ho dnes,bol super.Mam rada kokosove zakusky,tak ma zaujal.Prajem prijemny zvyšok večera.papa
Milka -
AutorPríspevky