Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Ahoj Stanko.Napisal si to pekne,aj som sa zasmiala
..idem drhnuť koberec tak budem cvičiť dvojnasobne.Pozdravujem .Maj sa krasne.papa
:Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom a tvrdym syrom
D-5 gulatych piškot
O-zeleninova polievka…navarila som pre 3 ale sme len 2 tak mam čo jesť
V-4 knedle obalene vo vajičku,čaj,1 volske okoEmily
Účastník (Participant)Ahoj.Neboj to mam aj ja ,takže to Jarka dala padať snehove vločky po obrazovke.Je to v pohode.

Pozdravujem a prajem všetko dobre.Milka z DudiniecEmily
Účastník (Participant)Co si to vymyslela za zaujimavu kompoziciu na obrazovke? Super

Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom,paprika
D-jablčka
O-kelova polievka
Ol-kusok chleba-klasickeho a 1 zakusok
V-zapekana brokolica,zemiaky ,acidkoEmily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom
D-acidko
O-zeleninova polievka s klobaskou
V-zapekana brokolica a zemiaky
V2-pohar acidkaEmily
Účastník (Participant)Dakujem aj tebe za povzbudenie.Ja som tiež dosť na sladke,ale syn ma priškripol takže som začala dosť obmedzovať a vcelku mi to vyhovuje.Treba na mna len malu klietku a dlhy bič ako sa hovori.Ale naozaj aj ja mam s vahou už problemy takmer 30 rokov.Ostali mi po chlapcoch a aj ked som 1x zhodila 7-10 kg,časom som ich nabrala späť a nemôžem sa ich zbaviť.Tato suťaž ma velmi inšpirovala a tiež kladne posunula k môjmu vytrvaniu.Ešte raz vdaka .Pribera sa lahko,ale chudne ťažko,tak čo už s nami?

Emily
Účastník (Participant)Pripajam sa k Jarke,aj ja prajem vela chuti do dalšieho chudnutia.

Emily
Účastník (Participant)Gratulujem.Si super.Prekonala si aj mňa.Nezavidim.Ved takmer neješ.Z čoho potom zvladaš ten každodenny kolotoč?Prajem aby sa ti aj v ostatnom takto darilo a problemy ťa už začali obchadzať.Maj sa krasne.papa

Emily
Účastník (Participant)Dakujem moc.Aj mňa to teši,že s vašou pomocou to zvladam.Pomohli ste mi všetky k motivacii.Lahšie sa mi to prekonava.Ešte raz velka vdaka

Emily
Účastník (Participant)Važenie- -1kg
R-konzerva sardiniek,2 suchare
D-jablčka
O-zemiaky s kyslou uhorkou a jeden kolačik ako odmena
V-pomazanka s 3 sucharmi a ešte jeden kolačik
Emily
Účastník (Participant)Vymyslala si ozaj super diskusne fora….nemaju chybu……

Emily
Účastník (Participant)žienky,fakt nemate chybu….pozerala som aj porekadla…bodujete…super

Emily
Účastník (Participant)Dakujem….už to nejde tak rychlo,ale snažim sa …aspon ten pocit,že som dnes upiekla kolač a nedala som si z neho ani kusok ma blaži na srdci…len som si oblizala par krat prsty,ked som ho rezala.A ani ma to velmi nelaka…tak to je super…
Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom,paprika
O-rezeň,zeleninovy šalat
Ol-jablka
V-ryža,acidko -
AutorPríspevky