Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Srdečne gratulujem k takemu výkonu.

Emily
Účastník (Participant)K dnešným meninam srdečne blahoželam a prajem to najhlavnejšie-pevne zdravie.

Emily
Účastník (Participant)Aj ja sa pripajam ku gratulacii.Všetko najlepšie

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Depresia je podla mna momentalný stav našho myslenia-samozrejme tým negativnom smerom.Vyrovnať sa s tým by sme sa mali sami,prostrednictvom rodiny a znamych a v neposlednom rade s pomocou odbornika-psychologa,psychiatra.Je to však velmi individualne.Suvisi to so všetkými našimi problemami s ktorými sa nevieme vyrovnať.
Emily
Účastník (Participant)Na ušiach su reflexne body celeho tela a vnutornosí.Najdi si niekde obrazok k tomuto , môžeš zistiť s čim sa ti začinaju problemy.žaludok ,žlčnik ,pečen,….Môže isť aj o alergicku reakciu na niečo nezname.To je len môj osobný nazor.Prajem skore upokojenie tvojich problemov.
Emily
Účastník (Participant)http://www.zive.sk/bleskovky/falosny-e-mail-o-marse-obieha-svet-uz-pat-rokov/sc-4-a-284068/default.aspx
Ja som zas zistila o tom toto.Emily
Účastník (Participant)Nedavno sme prerabali kupelňu.Ked sme chceli dať vaňu z kupelne preč,museli sme ju obsekať,takže diera bola až do chodbičky pri kuchyni.Takže si viem živo predstaviť,ako to u vas vyzera.Prachu bude ešte aj mesiac po dorobeni,teda prerabke.Nezavidim-prešla som si tym,aj ked nie v takom rozsahu,hoci sa potom muselo všetko i vymalovať,Teda WC,kupelňa,velka chodba i chodbička do kuchyne.Okrem toho sme o 2 tyždne malovali synovu izbu a o tyždeň pracovňu.Zakaždym bolo treba izby takmer uplne vyprazniť,takže zas vo všetkych izbach sklad a upratovanie.Tiež toho bolo dosť,ale zvladli sme to.Ži v presvedčení,že dalšich 10 rokov budeš mať pokoj.nejako to vydrž.maš v sebe silu .Zvladneš tu .Si super.

Emily
Účastník (Participant)Prajem skore uzdravenie.Dufam,že to ostalo len pri modrinach.
Emily
Účastník (Participant)Tvoje verše mi hovoria zo srdca.SUPER .Aj Stankove su OK.

Emily
Účastník (Participant)Darinka a ostatne slečny a panie Darinky.Pripajam sa k blahoželaniu.Teda všetko len to najlepšie a najkrajšie.

Emily
Účastník (Participant)

.A samozrejme Jarke,že nam toto všetko umožnila dosiahnuť.

Emily
Účastník (Participant)Dodatočne gratulujem k narodeninam a prajem všetko len to najlepšie a najkrajšie.Prepač ,že tak neskoro,ale o to srdečnejšie.

5. augusta 2009 o 23:18 odpoveď na: je tu niekto, kto má tu odvahu, a funguje s SM-kou ale bez liekov ? #11913Emily
Účastník (Participant)Aj ja som bez liekov na SM
Emily
Účastník (Participant)

-
AutorPríspevky