Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,211 až 3,225 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
  • odpoveď na: Boj s nadbytočnou váhou #12729
    Emily
    Účastník (Participant)

Srdečne gratulujem k takemu výkonu.(handshake)(handshake)(handshake)@}->--@}->--@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: Gratulácie #12628
    Emily
    Účastník (Participant)

K dnešným meninam srdečne blahoželam a prajem to najhlavnejšie-pevne zdravie.@}->--@}->--@}->--(handshake)(^)(d)*THUMBS UP*

odpoveď na: Gratulácie #12493
    Emily
    Účastník (Participant)

Aj ja sa pripajam ku gratulacii.Všetko najlepšie@}->--@}->--@}->--@}->--@}->--(^)(d)(handshake)

odpoveď na: Novo diagnostikovaní… #12433
    Emily
    Účastník (Participant)

*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: depka #12373
    Emily
    Účastník (Participant)

Depresia je podla mna momentalný stav našho myslenia-samozrejme tým negativnom smerom.Vyrovnať sa s tým by sme sa mali sami,prostrednictvom rodiny a znamych a v neposlednom rade s pomocou odbornika-psychologa,psychiatra.Je to však velmi individualne.Suvisi to so všetkými našimi problemami s ktorými sa nevieme vyrovnať.

odpoveď na: Len tak… #12372
    Emily
    Účastník (Participant)

Na ušiach su reflexne body celeho tela a vnutornosí.Najdi si niekde obrazok k tomuto , môžeš zistiť s čim sa ti začinaju problemy.žaludok ,žlčnik ,pečen,….Môže isť aj o alergicku reakciu na niečo nezname.To je len môj osobný nazor.Prajem skore upokojenie tvojich problemov.

odpoveď na: Len tak… #12364
    Emily
    Účastník (Participant)
    odpoveď na: Táraniny… #12010
    Emily
    Účastník (Participant)

Nedavno sme prerabali kupelňu.Ked sme chceli dať vaňu z kupelne preč,museli sme ju obsekať,takže diera bola až do chodbičky pri kuchyni.Takže si viem živo predstaviť,ako to u vas vyzera.Prachu bude ešte aj mesiac po dorobeni,teda prerabke.Nezavidim-prešla som si tym,aj ked nie v takom rozsahu,hoci sa potom muselo všetko i vymalovať,Teda WC,kupelňa,velka chodba i chodbička do kuchyne.Okrem toho sme o 2 tyždne malovali synovu izbu a o tyždeň pracovňu.Zakaždym bolo treba izby takmer uplne vyprazniť,takže zas vo všetkych izbach sklad a upratovanie.Tiež toho bolo dosť,ale zvladli sme to.Ži v presvedčení,že dalšich 10 rokov budeš mať pokoj.nejako to vydrž.maš v sebe silu .Zvladneš tu .Si super.@}->--@}->--@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*:-)(sun)(sun)(sun)(flex)

odpoveď na: liviap #11998
    Emily
    Účastník (Participant)

Prajem skore uzdravenie.Dufam,že to ostalo len pri modrinach.

odpoveď na: Básne #11993
    Emily
    Účastník (Participant)

Tvoje verše mi hovoria zo srdca.SUPER .Aj Stankove su OK.@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: Gratulácie #11981
    Emily
    Účastník (Participant)

Darinka a ostatne slečny a panie Darinky.Pripajam sa k blahoželaniu.Teda všetko len to najlepšie a najkrajšie.@}->--@}->--@}->--@}->--@}->--(d)(^)(handshake)(h)(sun)(party)

odpoveď na: 1. výročie založenia ZSMN #11919
    Emily
    Účastník (Participant)

*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*@}->--(d)(^)(sun).A samozrejme Jarke,že nam toto všetko umožnila dosiahnuť.@}->--@}->--@}->--@}->--@}->--

odpoveď na: Gratulácie #11914
    Emily
    Účastník (Participant)

Dodatočne gratulujem k narodeninam a prajem všetko len to najlepšie a najkrajšie.Prepač ,že tak neskoro,ale o to srdečnejšie.@}->--@}->--@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP*(sun)(d)(handshake)

Emily
    Účastník (Participant)

Aj ja som bez liekov na SM

odpoveď na: Básne #11842
    Emily
    Účastník (Participant)

*THUMBS UP*(sun):-)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,211 až 3,225 (z celkového počtu 3,567 )