Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)S U P E R .Sklaňam sa pred tvojou basnickou muzou.

Emily
Účastník (Participant)Velmi sa mi pačia Tvoje basničky.Si dobra.

Emily
Účastník (Participant)Mne sa vyročna sprava zobrazila v nejakom inom jazyku.
Emily
Účastník (Participant)Ja mam stale strpnute obe nohy od členkov dole.Trpne mi aj prava ruka a na to som sa dozvedela,že to môže byť od stavca,ktory mi tlači na miechu v krčnej oblasti.
Emily
Účastník (Participant)Pripajam sa k Osme s blahoželanim všetkeho dobreho na spoločnej ceste životom.

Emily
Účastník (Participant)prajem Vam všetko najlepšie k maninam-neskoro,ale o to srdečnejšie.

Emily
Účastník (Participant)Ahoj.Namalovala si krasne obrazy.S U P E R

Emily
Účastník (Participant)Jarka čo je s tebou??????????,Dufam že si po zdravotnej stranke v pohode.A možno je to aj reakcia na posliečebný stav.To sa stava po liečeniach.A ešte si vlastne bola cely mesiac….Prajem aby si sa skoro dostala do normalu.Papa
Emily
Účastník (Participant)Cvičim stale rovnako.Niekedy je to bez prechadzky,niekedy bez rodopedu,ale ranne cvičenie dodržujem stale.Okolo domacnosti je stale čo robiť,tak niekedy nie je čas na ine.
Emily
Účastník (Participant)Stravujem sa ako sa da.Niekedy prekročim madze,niekedy nie.Ale snažim sa ,aj ked to nie je vidieť.
Emily
Účastník (Participant)Rekondicia v Pieštanoch už skončila?????????,
Emily
Účastník (Participant)To čo bolo uvarane.Potroche s každeho
Emily
Účastník (Participant)Ranne cvičenie a praca v domacnosti
Emily
Účastník (Participant)Všetko okolo tohoto maš v časti članky-všeobecne.V podtexte-Kurtskeho škala
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
-
AutorPríspevky