Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Všetkým vam dakujem za gratulacie k meninam.Už byvame v Martine.Roboty je vela.Píšem zo synovho PC,môj bude funkčný hadam o mesiac.Všetkých vas pozdravujem a prajem všetko len to najlepšie.
Emily
Účastník (Participant)Som bez PC tak sa nemôžem zučastnovať debaty.Budem ho mať až po polovičke decembra.Pozdravujem všetkých
Emily
Účastník (Participant)Dodatočne prajem všetko najlepšie k meninam.

Som bez PC,tak sa nezučastnujem na debate.Emily
Účastník (Participant)Gratulujem k uspešnemu zakroku .Prajem len pozitivne odozvy.Opatruj sa v zdraví.

Si riadna bojovníčka a priekopníčka.Emily
Účastník (Participant)Dakujem

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Stanko.Už som ťa dosť dlho nezaznamenala na stranke.Pozdravujem.Dufam ,že si OK.Touto cestou by som chcela poblahoželať sestre Renatke k dnešným meninam.Sledujem stranku,aj ked sa zapajam menej.Mam teraz viac roboty.Balim byt.Ideme sa sťahovať.vela zdravia.

Emily
Účastník (Participant)1. Môj názor: 5,5-6,5
2. Dĺžka ochorenia: podla zistenia-januar 2008,podla mňa tak od roku 1999
3. EDSS: 6
Postupne sa to zhoršovalo až na tuto mieru,takže je to v chronickej forme.Emily
Účastník (Participant)Pripajam sa ku gratulacii a prajem vela zdravička.Prečitala som všetko čo si popisala na stranke.Velmi ma to zaujalo.Aj ja som bola 2x na sone krku,ale že všetko je OK.Bolo to však len v BB a preto určite nedostatočne na našu diagnozu.Pozdravujem.Opatruj sa .

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Martuška.Bola si v nemocnici?Neozvala si sa mi.Som rada,že ti je už trochu lepšie.pozdravujem.papa

Emily
Účastník (Participant)Už nesplňame ja,ani Osma vekový limit do II.piliera

Emily
Účastník (Participant)Ahojte.Z vlastnej skusenosti môžem povedať,že -MOCI PANI -sa priklonia k nižšiemu čislu,hoci vas ani nevidia .A aj ked vidia,vôbec ich to netrapi.
Ja mam EDSS 6,ale podla posudkoveho pri vybavovani ZŤP,kedy ma ani nevidel,len papiere-mi dal ZŤP len obyčajne,nie s doprovodom.Vraj o 2 mesiace a ked donesiem dalšie papiere,tak možno.
Vždy sa najde niečo,prečo nesplňate podmienky.Ja osobne mam len tie negativne skusenosti pri vybavovani celeho invalidneho dôchodku.
Dočkala som sa polovičneho invalidneho po trištvrte roku a potom ,po odvolani dalšieho štvrť roka na plný .Teraz som na plnej invalidke ale s 203€ Polovičný bol 122€.je to na prežitie?????????????Emily
Účastník (Participant)Gratulujen Tebe aj havkovi,Ste SUPER

Emily
Účastník (Participant)Ja som sa tiež všade stretla s tým,že som musela isť na vstupnu prehliadku,či to bolo len do skladu,alebo do výroby.Bolo to však ešte za socializmu.Neviem,ako to chodí teraz
Emily
Účastník (Participant)Gratulujem aj ja.Dufam ,že to zvladneš v pohode a budeš OK.Vela zaleží na kolektive.Ak je ten super,tak sa to zvlada-ako sa povie-lavou zadnou.papa

Emily
Účastník (Participant)Dakujem za namet na obed ale aj večeru.Vyzera to chutne a myslim,že aj to bude velmi dobre.Aj mi mame vela cukiet ,tak si mi kvapla do noty.Dakujem

-
AutorPríspevky