Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,196 až 3,210 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

Všetkým vam dakujem za gratulacie k meninam.Už byvame v Martine.Roboty je vela.Píšem zo synovho PC,môj bude funkčný hadam o mesiac.Všetkých vas pozdravujem a prajem všetko len to najlepšie.

odpoveď na: Len tak… #13514
    Emily
    Účastník (Participant)

Som bez PC tak sa nemôžem zučastnovať debaty.Budem ho mať až po polovičke decembra.Pozdravujem všetkých

odpoveď na: Stanko #13513
    Emily
    Účastník (Participant)

Dodatočne prajem všetko najlepšie k meninam.*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*(^)(d)(handshake)Som bez PC,tak sa nezučastnujem na debate.

odpoveď na: Erika mala zakrok v Polsku #13371
    Emily
    Účastník (Participant)

Gratulujem k uspešnemu zakroku .Prajem len pozitivne odozvy.Opatruj sa v zdraví.@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP* Si riadna bojovníčka a priekopníčka.

odpoveď na: Stanko #13355
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem(sun)(sun)(sun)

odpoveď na: Stanko #13340
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahoj Stanko.Už som ťa dosť dlho nezaznamenala na stranke.Pozdravujem.Dufam ,že si OK.Touto cestou by som chcela poblahoželať sestre Renatke k dnešným meninam.Sledujem stranku,aj ked sa zapajam menej.Mam teraz viac roboty.Balim byt.Ideme sa sťahovať.vela zdravia.*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: edss #13295
    Emily
    Účastník (Participant)

1. Môj názor: 5,5-6,5
    2. Dĺžka ochorenia: podla zistenia-januar 2008,podla mňa tak od roku 1999
    3. EDSS: 6
    Postupne sa to zhoršovalo až na tuto mieru,takže je to v chronickej forme.

odpoveď na: Erika mala zakrok v Polsku #13277
    Emily
    Účastník (Participant)

Pripajam sa ku gratulacii a prajem vela zdravička.Prečitala som všetko čo si popisala na stranke.Velmi ma to zaujalo.Aj ja som bola 2x na sone krku,ale že všetko je OK.Bolo to však len v BB a preto určite nedostatočne na našu diagnozu.Pozdravujem.Opatruj sa .@}->--@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: Osma #13270
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahoj Martuška.Bola si v nemocnici?Neozvala si sa mi.Som rada,že ti je už trochu lepšie.pozdravujem.papa@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: edss #13152
    Emily
    Účastník (Participant)

Už nesplňame ja,ani Osma vekový limit do II.piliera:-)

odpoveď na: edss #13143
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahojte.Z vlastnej skusenosti môžem povedať,že -MOCI PANI -sa priklonia k nižšiemu čislu,hoci vas ani nevidia .A aj ked vidia,vôbec ich to netrapi.
    Ja mam EDSS 6,ale podla posudkoveho pri vybavovani ZŤP,kedy ma ani nevidel,len papiere-mi dal ZŤP len obyčajne,nie s doprovodom.Vraj o 2 mesiace a ked donesiem dalšie papiere,tak možno.
    Vždy sa najde niečo,prečo nesplňate podmienky.Ja osobne mam len tie negativne skusenosti pri vybavovani celeho invalidneho dôchodku.
    Dočkala som sa polovičneho invalidneho po trištvrte roku a potom ,po odvolani dalšieho štvrť roka na plný .Teraz som na plnej invalidke ale s 203€ Polovičný bol 122€.je to na prežitie?????????????

odpoveď na: Moje skúsenosti s chovaním zvieratka… #13107
    Emily
    Účastník (Participant)

Gratulujen Tebe aj havkovi,Ste SUPER@}->--@}->--@}->--(^)(handshake)*THUMBS UP*

odpoveď na: Tajíte, že máte SM-ku ? Ale prečo ? #12974
    Emily
    Účastník (Participant)

Ja som sa tiež všade stretla s tým,že som musela isť na vstupnu prehliadku,či to bolo len do skladu,alebo do výroby.Bolo to však ešte za socializmu.Neviem,ako to chodí teraz

odpoveď na: Dnes mám super deň… #12912
    Emily
    Účastník (Participant)

Gratulujem aj ja.Dufam ,že to zvladneš v pohode a budeš OK.Vela zaleží na kolektive.Ak je ten super,tak sa to zvlada-ako sa povie-lavou zadnou.papa*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: Čo dnes navariť ? #12830
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem za namet na obed ale aj večeru.Vyzera to chutne a myslim,že aj to bude velmi dobre.Aj mi mame vela cukiet ,tak si mi kvapla do noty.Dakujem(h)@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP*

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,196 až 3,210 (z celkového počtu 3,567 )