Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Dnes po meste tak hodinku,ale riadnou chodzou,samozrejme s malými prestavkami.V jednej ruke barla,druhu perpazuch so synom.Ale zvladla som .

Emily
Účastník (Participant)Dnes kratka prechadzka vonku.
Emily
Účastník (Participant)Ja som bola na MR 2x.Prvý krat mi pichali,druhý nie.
Emily
Účastník (Participant)Dakujem Martuška.Dnes zas prechadzka na poštu.Trva to pol hodinku,ale aspon niečo.
Emily
Účastník (Participant)Na prechadzke asi pol hodinku
Emily
Účastník (Participant)Ja som piekla makovy kolač v nedelu

Emily
Účastník (Participant)Dnes sme boli zhruba hodinku na nakupoch.Tak som sa poprechadzala.
Emily
Účastník (Participant)Ak maš tie narodky,tak prajem všetko len to najlepšie.

Emily
Účastník (Participant)K zajtrajšim maninam prajem vsetko dobre.

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Livka.Bola si dost dlho mimo pokecu.Dufam ,ze sa citis po zdravotnej stranke lepsie.Ja uz byvam v Martine.Teraz vybalujem a davam vsetko do poriadku.Pozdravujem a prajem vsetko dobre.Papa

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Martuska.Ja stale makam na upratovani,takze cvicenie je ,ta tam.Ale dnes som bola na dvojhodinovej ture pesi do obchodu a spat.Cely den fungujem od 7,oo do 23,oo,Takze myslim ze aj dost.Pozdravujem a drzim palce,aby si zvladala kazdodennu pracovnu zataz.Maj sa krasne.papa
Emily
Účastník (Participant)Prekrasny novy rok vsetkym.Ja teraz vybalujem krabice,tak na cvicenie nie je cas.Pohybu mam za cely den dost,aj ked to nie je ten spravny.Polepsim sa,hned ako to bude mozne.Majte sa vsetci krasne.papa.
Emily
Účastník (Participant)Tak sa vam hlasim uz z Martina.Roboty je este vela,ale pomaly to zvladame.Vsetkych pozdravujem.
Emily
Účastník (Participant)Prekrasny Silvester a v novom roku vsetko len to najlepsie,ale hlavne zdravia ,pohody,stastia,lasky a vzajomnej tolerancie praje Milka s rodinou.
Emily
Účastník (Participant)Ahoj.Ano,už som zas Martinčanka.Bývali sme tu pred 17 rokmi.-15 rokov.Ešte celkom nie v novom byte,ale u syna-prechodne.Byt chlapi ešte dorabaju.Treba dorobiť kuchyňu a v obývačke podlahu.Do Vianoc by sa to hadam malo stihnúť,tak uvidime.papa
-
AutorPríspevky