Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)ranna rozcvička
10 minut rodopedEmily
Účastník (Participant)Ranna rozcvička.
10 min.rodoped
1hodina nakupu v ODEmily
Účastník (Participant)Jarka dakujem .
Ranne cvičenie a 5 minut na rodopede.Dnes som sa cele doobedie venovala vnučke.Emily
Účastník (Participant)Ranné cvičenie.Rodoped 10 minut
Emily
Účastník (Participant)Včera i dnes ranna rozcvička a rodoped 10 minut.Dnes ešte prechadzka k lekarovi a späť.
Emily
Účastník (Participant)Podla mna by to malo vyznam,ako označenie našej diagnozy trebars na ruke pre lekarov v pripade našho celkoveho skolabovania
Emily
Účastník (Participant)10 minut na rodopede
Emily
Účastník (Participant)Včera i dnes
5 minut na rodopede
Emily
Účastník (Participant)Bolo to s prestavkami v obchodoch,cesta autobusom niečo a zas šlapanie s prestavkami,ked som išla spadnuť a musela som nabrať rovnovahu.Snažim sa ,aj ked niekedy to ide ťažšie.
Dnes zas zhruba hodinka na zastavky autobusov a čakanie a šlapanie do bytu.
už mam aj rodoped namontovaný,tak sa budem snažiť šlapať po večeroch aj na nom.Zatial papaEmily
Účastník (Participant)Dnes tak asi 2 a pol hodiny šlapania po meste
Emily
Účastník (Participant)Prepač,ale akosi som zabudla poblahoželať takmer pred týždňom.Teda opozdene,ale o to srdečnejšie,vela pevneho zdravia,šťastia,lasky a pohody v tomto uponahlanom svete.

Emily
Účastník (Participant)Dakujem.Dnes nič,ale zajtra zas trochu pôjdem von.papa

Emily
Účastník (Participant)Aj ja som čitatel.Teraz som sa už v prestavkach tiež pustila do čitania-Bozk od Jane Feratherovej.Je to z prostredia 1550 roku.Trocha detektivka,trochu intrigy a samozrejme lubostny roman
Emily
Účastník (Participant)Dnes asi hodinova prechadzka po meste
Emily
Účastník (Participant)Polhodinova prechadzka v okoli panelaku
-
AutorPríspevky