Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)AHOJ KAFKA.Pozri treningový plan.Tam si zapisujeme svoje cvičebne schopnosti.Každy do svojho polička.A navzajom sa povzbudzujeme alebo utešujeme.Ak budeš chcieť,tak ťa Jarka-jareš -da do zoznamu.Prajem všetko dobre.Pači sa mi ,ako sa pýtaš a všetko,čo ťa zaujíma.SUPER

je o v kolonke-cvičenie-šport-….Emily
Účastník (Participant)Ranne cvičenie nebolo.O 5.30 vstavanie,o 6.15 na autobus ku chlapcom.Opatrovala som ich do 10.15.
ked sa zobudili,prezliekla som ich,trochu sa pohrali.Nakrmila som ich postupne z flašky,zas sa pohrali a uspala som ich kolisaním -vo vajičkach.Takže super.

Zlatička mojeEmily
Účastník (Participant)Dievčence dakujem.

Dnes sme boli na výlete v Šali.Od rana.Vratili sme sa okolo trištvrte na 22.Cesta -hmla,ale nie namraza,takže OK.
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)

V Kaštieli som tiež bola ešte v za mláááááááááádí.Je to fakt krasa
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
Bola som na hodinku pozrieť vnučence -autom ma odviezol syn.Cez víkendy sa tam nemam ako dostať a peši by som to asi v zime nezvladla..
Emily
Účastník (Participant)Ja ked som bola na PN som mala vychadzky 2 hod doobeda a 2 hod poobede.10.00-12.00,14.00-16.00.teda klasicke.Ale za celý čas mi nedošla žiadna kontrola,čo som sa až čudovala,lebo viem,že na kontroly u iných pacošov boli.
Emily
Účastník (Participant)Teším sa s tebou

Emily
Účastník (Participant)

Pekný víkend a všetko dobreEmily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
zas len tak „pianko“Emily
Účastník (Participant)Držím palce.

Aj ja by som mala začať,ale ked rada jem,čo s tým??????????
Emily
Účastník (Participant)Myslim,že stačí Jarke poslať mail s adresou,menom a povedať,že je zaplatene členske
Emily
Účastník (Participant)Mirka moc dakujem.

Emily
Účastník (Participant)Super a šikulka

Emily
Účastník (Participant)

-
AutorPríspevky