Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
Trochu žehlenia,trochu šitia na stroji a ručne.Inač len lenošenie.Ešte akosi idem v spomalenom režime
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)do konca februara
Emily
Účastník (Participant)RANNE CVIčENIE-dnes som ho velmi potrebovala
O 9.15 som šla k neveste.Pohrala som sa s Luckou-vnučkou,popestovala chlapcov a o 16.00 som sa vratila.

Dnes ma akosi motalo,asi to počasie bolo nejake zamotane
Jarka,Martuška-dakujem snažim sa,inač by som nevladala.

A pomôcť s niečim,čo treba ,tak to je pre mna radosť.Aspon sa cítim užitočná.
Jarka a ty si najväčšia šikulka,ved ty robíš aj za nas a pre nas,ved aj manualna praca je práca.A ovela ťažšia ako to naše cvičenie

Emily
Účastník (Participant)Spravne je ZSMN-Združenie sclerosis multiplex Nádej.Asi pri komunikacii došlo k prehodeniu písmen
Emily
Účastník (Participant)Spravne je ZSMN-Združenie sclerosis multiplex Nádej.Asi pri komunikacii došlo k prehodeniu písmen
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Jarka,už som poslala členske
Emily
Účastník (Participant)Admin sa nechce vysloviť,lebo je vlastne hlava celej orgnizacie .Ale ako člen Ti môžem povedať,že členstvo mi dalo vela.Hlavne to,že som ako novo diagnostikovana mala možnosť zúčastniť sa rekondičneho pobytu -v Dudinciach-a mala som možnosť dostať sa do kolektívu rovnako diagnostikovaných ludí,podeliť sa o svoje skusenosti a dojmy z novej diagnozy,…Lepšie som zvladala nové pocity v novej SM kategorii.Pomohlo mi to skôr vyrovnať sa s touto diagnozou. A výhod je ovela viac,len ich treba vidieť ,skusiť a prežiť
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie.
Trochu som opravovala synovi nohavice na stroji šijacom
Emily
Účastník (Participant)Martuška,teším sa s tebou.Vystískaj ju aj za mna okaňu krasnu

Emily
Bola som pozrieť vnučence.Pohrala som sa s vnučkou a nakrmila z flašky jedneho drobčeka.Pomohla niečo zašiť a mam z toho dobrý pocit.A samozrejme som šťastna,že som všetkých videla.

Mirka dakujem

Emily

Emily
Účastník (Participant)Ranne lenive cvičenie
Len tak flakačka po byte,kolačik sem,kolačik tam,udene,salama,….Dnes veget.Snad sa už zajtra dam do poriadku a začnem naplno.
Emily
Účastník (Participant)Vidíš Mirka,ty aspoň kilometer.Ja len tak po troške.Dnes lenivo,ved su ešte sviatky

-
AutorPríspevky