janka1508
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
janka1508Účastník (Participant)
Beriem nejak vážne to predvianočné upratovanie . Oprala som aj diaľkové od TV .
janka1508Účastník (Participant)Už som myslela,že nikto nepečie. Si prvá, čo sa pochválila že sa pustila do vianočného pečenia
janka1508Účastník (Participant)Vitaj medzi rebifákmi.
Ja si pichám rebif už 4-tý rok. Vždy som si dala paralen alebo ibalgin asi tak hodinu po aplikácii. Po 2 rokoch som to skúšala bez nich, pretože som začala mávať veľmi nízku teplotu a nechcela som ju ešte znižovať. Stáva sa mi aj teraz, že mi teplota vyskočí viac a mávam aj zimnicu, vtedy mi nič iné nezostáva, len si tabletku dať. Ten nasledujúci deň je skoro vždy otrasný, bolieva ma aj hlava (cítim sa ako po opici). Nejak som to zobrala ako súčasť života. Skúšala som všeličo, rôzne homeopatiká, rôzne masti na zapálené miesta po vvpichu, ale všetko zlyháva.janka1508Účastník (Participant)K meninám želám všetko len to najlepšie a najkrajšie
janka1508Účastník (Participant)No tak to už vypadá na nejaký väčší zápal. Asi to bude chcieť ATB. Napíš potom čo a ako. Ja som to zatiaľ vždy rozchodila, je pravda, že som to nemala až v takomto štádiu, ale brala som to vždy ako že to k injecii občas patrí. Mňa to bolelo „znesiteľne“ a vlastne ako som už písala, niektoré miesta ani po rokoch neprestali bolieť.
janka1508Účastník (Participant)No mňa to v súčasnosti bolí ako dáka modrina, dá sa to vydržať, veď zrejme nemám na výber. A ako píše antica, tvárim sa, že to tak má byť. Tiež to už začína byť horor pred každou injekcou, kričím už dopredu, pretože viem že to bude bolieť. Ja som myslela, že sa to časom bude zlepšovať, ale začína to byť čím ďalej tým horšie. Pichám už 4-tý rok a zrejme už je moje telo opichané a už mu to začína vadiť. Tá regenerácia miesta vpichu trvá akosi dlhšie ako kedysi.
janka1508Účastník (Participant)Ja si pichám rebif. Mne zostali po vpichu už dve bolestivé miesta, trvá to už takmer 2 roky a stále bolí. Jedno na ruke a druhé na zadku ( to bolí viac)Bolestivé miesto je vo veľkosti dlane. Žiadne maste mi na to nepomohli, len už sa týmto miestam pri pichaní vyhýbam. Neviem, prečo sa to stalo. Či je to nejaký napichnutý nerv, ako píšeš, alebo neviem čo by to mohlo byť. Viem len, že to miesto som mala viac a dlhšie zapálené ako býva zvyčajne reakcia po injekcii.
janka1508Účastník (Participant)Jarka je mi to strašne ľúto. Neviem čo sa Jessike stalo, ale ak bola chorá, tak jej je už možno dobre a zo psieho nebíčka sa teraz na Teba pozerá a určite je smutná z toho, keď vidí smutnú Teba. Ako si napísala aj Ty pred nedávnom Martule, bude spomínať na to všetko krásne čo ste spolu prežili.
janka1508Účastník (Participant)janka1508Účastník (Participant)janka1508Účastník (Participant)Tak už sa mi to blíži. V piatok cestujem do Žiliny na MR-ko.
janka1508Účastník (Participant)Sťahujem sa s Tebou, dosť výstižne si opísala posledné obdobie v našej domácnosti. Nesedíš tíško niekde v kúte u nás doma? Okrem drviča odpadkov (ten nemáme) a lustrov asi všetko čo si popísala. Ešte aj tá niekoľkoásobná reklamácia mixéra.Ešte že sme doma štyria. jeden by ho po zapnutí neudržal. Asi tancoval od radosti, že ho niekdo kúpil.A to tram bola na skúšku len šľahačka. Je to až neuveriteľné, čo si dala na „papier“ to ja prežívam v realite. Chladnička síce nie že prestala chladiť, ale celá zamrzla a aj s injekciami. A to je takmer nová, monoklimatická (práve jej skončila záruka). Miesto termostatu čip, tak si musím počkať na opravu. Ešte že som starú nevyhodila a obchádzala som ju v pivnici.
janka1508Účastník (Participant)Držím palce, nech je výsledok čo najlepší. Mňa čaká MR v blízkej budúcnosti. Myslím, že 6-ste v poradí.
janka1508Účastník (Participant)výborné riešenie – niekomu urobíš radosť a ty si bez roboty
janka1508Účastník (Participant)jarka, ja som bedle sušila, potom pomrvila a používam ako hubové korenie.
-
AutorPríspevky