Pomôžte

janka1508

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 704 )
  • Autor
    janka1508
    Účastník (Participant)

No ja sa tiež vyhováram na počasie. Oči sa mi zatvárajú celý deň, mám problém ich udržať otvorené a strašná slabosť v rukách. Problém je s nimi vôbec pohnúť, nieto ešte s nimi dačo robiť. :'( dúfam, že bude lepšie.

odpoveď na: Gratulácie #16600
    janka1508
    Účastník (Participant)

k blahoželaniu sa prípájam aj ja. Všetko naj naj naj k meninám @}->--(handshake)

odpoveď na: bilka-chvilka #16599
    janka1508
    Účastník (Participant)

ja mám časť za sebou a časť ma ešte čaká len čo príde august ]:-)

odpoveď na: Dnes mám super deň… #16598
    janka1508
    Účastník (Participant)

no všimla som si to aj ja, len nemám ani tucha :-O, čo to je za mašinu dokonca sa mi to nepodarilo podľa toho tvojho pomeniovania ani vygoogliť :-)

odpoveď na: Dnes mám super deň… #16563
    janka1508
    Účastník (Participant)

dvojičky sa bez pomoci príbuzných, hlavne babky nezaobídu, to bude telocvik. ale určite sa tešíš:-)*THUMBS UP*

odpoveď na: Len tak… #16537
    janka1508
    Účastník (Participant)

Lipka – niečo podobné som zažila cez horúčavy minulý rok. myslela som, že odbila moja posledná hodina. Triaška, zimnica, teplota, ešte do toho kŕč do nohy, nedalo mi vôbec dýchať. Vonku horúčava a ja som sa drkotala pod dekou a dvoma paplónmi. Tiež som mala šťastie, že som mala mužíčka pri sebe. Ten chuďák ani nevedel čo má rýchlo robiť, lebo som sa vyslovene aj dusila. Zimnicu som odvtedy mala, niekoľkokrát, ale nie takúto. Dnes večer ma čaká injekcia, tak dúfam, že som to nezakríkla. Želám nám všetkým čo najmenej takýchto skúseností.

odpoveď na: Len tak… #16469
    janka1508
    Účastník (Participant)

Ja som mala dlhšiu dobu problémy s pleťou naskôr som si hovorila aké mám pekné červené líčka, ale občas som už vyzerala ako marfuša z mrázika a nezakrxla som to ani mejkapom a nemohla som najsť nič, čo by mi pomohlo. až náhodou som si nedávno prečítala toto „Korytnica – prírodná liečivá voda
    Unikátne zloženie MV pôsobí priaznivo na pleť (porovnateľné s francúzskym prameňom vo Vichy) – na suchú a bledú pokožku sa odporúča 4 – 5x denne navlhčiť tvár a už po troch dňoch by sa mali prejaviť prvé účinky.“ môžem povedať, že po týždni používania podráždenie zmizlo a pleť je omnoho jemnejšia. Ale pozor, kto by to chcel vyskúšať, treba kúpiť vodu označenú ako liečivá voda, lebo sú rôzne varianty balenia.

odpoveď na: Len tak… #16379
    janka1508
    Účastník (Participant)

ani mi nehovor sedím s nohami v lavóri so studenou vodou, mozog sa mi varí, no je to des a vraj bude ešte horšie

odpoveď na: Dnes mám super deň… #16271
    janka1508
    Účastník (Participant)

Gratulujem (handshake) (^) Chlapcom želám v živote veľa zdravia, štastia,lásky. (h)

odpoveď na: jareš #16241
    janka1508
    Účastník (Participant)

no to potom 28.8. je jasný víťaz keď takto trénuješ :-D

odpoveď na: Len tak… #16240
    janka1508
    Účastník (Participant)

mne tiež, ale myslela som že chyba je niekde inde a už som chcela PC „vyhodiť von oknom“(punch)(flex)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #16209
    janka1508
    Účastník (Participant)

No tak som sa začítala do príspevkov o fešnom ing až sa mi slíže rozvarili :-D

odpoveď na: Len tak… #16165
    janka1508
    Účastník (Participant)

Tiež som investovala do nového času a nič. Ale v báječnej žene je jareš.

odpoveď na: Dnes mám super deň… #16155
    janka1508
    Účastník (Participant)

Ja dnes až taký super deň nemám. chcela som sa objednať na magnetickú rezonanciu lebo výsledok potrebujem pre schválenie liečby na ďalší rok, a bolo mi povedané, že už nemajú limit môžem to skúsiť vraj inde, ale vymenovala mi, že kde to už ani skúšať nemám lebo limit nemajú tiež. super.

odpoveď na: Dnes mám super deň… #16154
    janka1508
    Účastník (Participant)

(handshake)gratulujem

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 704 )