Mates007
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Mates007
Účastník (Participant)Rád by som ale už o 14:00 som sedel vo vlaku smer Žilina. Takže mi to akosi nevychádza. Najskôr som ale veľmo chcel dojsť. No šiel som domov k rodičom. Prepáč
Mates007
Účastník (Participant)Ja som dostal ku Copaxonu a k peru (injektoru) aj chladiaci vankúšik. Asi prvé dva mesiace som ho aj používal, kým som si nezvykol. Veľmi mi pomáhal. Ochladzoval som iesto vpichu a nemal som ani bolesť a ani opuchnuté. Potom som si akosi zvykol a teraz ho už vôbec nepoužívam pri pichaní.
Mates007
Účastník (Participant)A mail mi stále neprišiel. Máš dobrú mailovú adresu?
Ale nie poriadne sa sústreď a potom to prenes pomocou mailu aj mneMates007
Účastník (Participant)troška to bolo skované, ale zvládol som to
Mates007
Účastník (Participant)Tiež si neviem predstaviť dva dni dovolenky, to by ma v práci asi zasypali robotou. No budem to musieť nejako vyriešiť. Ale to cvičenie sa mi páči.
Mates007
Účastník (Participant)Ďakujem chrústik
Mates007
Účastník (Participant)Hneď to idem kuknúť. A ozaj kde mám mail?
Mates007
Účastník (Participant)Ja som tiež za, veď cvičenie bolo mojou záľubou aj minulý rok v KCK. Len na drepy ma už Jarka nenahovoríš
ale z ostatným budem súhlasiť v plnom rozsahu
Mates007
Účastník (Participant)Ja to aj tak beriem. Sto ľudí sto chutí.
A o alergií na chlad je každý informovaný a nie je vpustený do komory. Len ma teda zaujímalo či ten výrok išiel z nejakého prieskumu alebo lekárských výsledkov, alebo sú to iba názory jednotlivcov. Rád by som sa poučil a možno aj ja zmením názor na komoru. Veď človek sa učí celý život.Mates007
Účastník (Participant)Chcem sa iba opýtať, kde sú presne tie fotky? Kukal som do fotogalerie ale nejako ich tam neviem nájsť
Mates007
Účastník (Participant)Aj tak by som rád videl to vyjadrenie českých lekárov. A hlavne čo ich k takému výroku viedlo !!!
Mates007
Účastník (Participant)Manželka nájde Fera v krčme:
„Ferko, tá krčma je tvo hrob!“
– „Tak buď tak laskavá a aspoň v hrobe mi daj pokoj!‘Mates007
Účastník (Participant)Zvoní telefon:
-„Uniesli sme tvoju svokru, okamžite pošli 100.000,-€!“
-„A keď odmietnem zaplatiť?“
-„Tak ti ju naklonujeme!“Mates007
Účastník (Participant)Ako som zistil sám na sebe aj lekári sa môžu mýliť.
A toto je podľa mňa blbosť. Lekári celého sveta hovoria o účinkoch kryokomory a akurát tí českí lekári hovoria opak?
Mimochodom kde si to čítala?
Erika neboj sa, bez teba by som ja nešielMates007
Účastník (Participant)Veď práve.
Nechápem to ešte aj pero mi nastavila na maximálnu hĺbku vpichu a povedala mi aby som s tým nič nerobil. Ešte som sa s kamarátom hádal, že ma na to lekárka vyslovene upozorňovala, aby som to pichal správne. A keď som si podoberal kožu aby som ju pridvihol, tak mi povedala aby som to pichal do svalu a nezdvíhal kožu, nakoľko takto všetko ostane pod kožou. Aže mi hrozí, že takto veľmi ľahko prerazím nejakú „vlásočnicu“ a hrozí, že telo zle zareaguje.
-
AutorPríspevky