Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,286 až 3,300 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

K zajtrajšim meninkam prajem všetko len to najlepšie a nejkrajšie.@}->--@}->--@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP*(sun)(sun)(sun)

odpoveď na: Novo diagnostikovaní… #11196
    Emily
    Účastník (Participant)

EDSS ti povie neurologička. Aj ty sama ,ak chceš zistiť,aku EDDS maš,treba pozrieť v sprave,ktoru dala na tuto stranku Jarka.Pozriem presne kde a dopišem.Ale oficialne ti to urči neurologička.Otvor si sekciu članky,potom všeobecne članky a chod kurzorom približne na polovičku,trochu vyššie a tam najdeš Kurtzkeho škalu.Podla toho sa môžeš ohodnotiť.

odpoveď na: Sociálne problémy, kompenzácie, príspevky #11195
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem.Ja som už bola po odvolani 1x na posudkovej v Brezne-to je spadova socialka,teda pobočka.Znova pôjdem do Banskej Bystrice na centralu.Asi tak to funguje tu u nas.Trpezlivosť treba,to maš pravdu.Pozdravujem a prajem všetko dobre.papa@}->--@}->--@}->--(sun)(sun)(sun)

odpoveď na: Novo diagnostikovaní… #11181
    Emily
    Účastník (Participant)

S tými prieťahmi na socialke mam tiež nie dobre skusenosti.Mňa uznali na invalidku -60% až po pol roku.Musela som absolvovať aj 2x to iste vyšetrenie a nakoniec si tam aj tak napisali ,čo chceli oni a vraj sa mam odvolať.Asi bolo treba dať bakšiš.Potom mi to potvrdil aj nezainteresovany lekar.Takže teraz pôjdem ešte na odvolaciu komisiu,aj tam 2x a uvidim,či ma uznaju na viac %.Pozdravujem,papa

odpoveď na: Emily #11168
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahojte.U mňa je všetko po starom.Kilečka sa nehybu a ak niečo hore -dole aj ide,tak sa to zas ustali .Som z toho trochu mimo,ale čo mam robiť????Treba vydržať,hlavne že sa človek citi v pohode-RELATIVNE.@}->--@}->--@}->--(sun)(sun)(sun);-)

odpoveď na: Novo diagnostikovaní… #11167
    Emily
    Účastník (Participant)

Nehcapem,že ti ešte stale neuznali invalidku.To si ty bola v telke?

odpoveď na: Novo diagnostikovaní… #11151
    Emily
    Účastník (Participant)

Ja mam ložiska v chrbticovej časti,nie v mozgu.Tiež mi robi problem chôdza.Niekedy je to lepšie,niekedy horšie.Tiež ma meta do stran a preto použivam Franc.barlu.Mam strpnute nohy v členkoch-stale ,a aj to je niekedy viac stiahnute,inokedy menej.A dosť ma v členkoch aj bolievaju.To je odomna asi tolko.Pozdravujem

odpoveď na: Novo diagnostikovaní… #11121
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahoj Darinka.Nie som ten,ktory by ti mal dat adekvatnu odpoved,ale vela robi psychyka .Treba mysliet pozitivne a nepoddavat sa tazkostiam.Ja mam uz viac rokov,SM si diagnostikovali v januari 2008.Chvilu trvalo,kym som sa s tym vyrovnala,ale myslim,ze sa da.Preto nevesaj hlavu.Ja som tiez bez liekov.Uvidim,po dovysetreni,bola som v BA ,ako to poriesime s mojou neurologickou.Pevny optimizmus a vela pozitivnych myslienok zela Milka@}->--@}->--
    @}->--(sun)(sun)(sun)

odpoveď na: Môj názor – hodnotnie starostlivosti #11120
    Emily
    Účastník (Participant)

Bola som hospitalizovana v Bratislave vo Fakultnej nemocnici na Mickiewicovej ulici.Staroslivost a aj vsetko ostatne bolo pre mna na 1 s hviezdickou.Bola som tam 10 dni.Po urceni 100% nalezu,preto som tam bola,mi 5 dni tiekli Kortikoidy.Hoci mi tochu ochabli svaly na nohach,z lezania,pomali sa davam zas do stavu OK.Majte sa krasne.Papa

odpoveď na: Len tak… #11118
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahojte vsetci.Tak uz som doma z nemocnice.SM je potvrdena na 100 % v chrbtici.Vsetkych pozdravujem.papa a pekny den.@}->--@}->--@}->--(sun)(sun)(sun)
    Momentalne nemam k dispozicii svoj PC,tak sa ohlasim,ked to bude mozne.

odpoveď na: Len tak… #10966
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahojte.Včera som sa dozvedela,že idem v pondelok do nemocnice,do Bratislavy na Mickievičovu.
    Prajem všetkym krasny slnečny deň.

odpoveď na: Gratulácie #10956
    Emily
    Účastník (Participant)

K zajtrajšim meninam prajem všetko najlepšie.(handshake)(^)@}->--@}->--@}->--

odpoveď na: Gratulácie #10853
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem

odpoveď na: Gratulácie #10800
    Emily
    Účastník (Participant)

K zajtrajšim meninam prajem vela zdravia,
    šťastia,pohody,radosti a sily do dalšej prace.
    (h)(h)(h)@}->--@}->--@}->--(handshake)(handshake)(handshake)(sun)(sun)(sun)

odpoveď na: Gratulácie #10594
    Emily
    Účastník (Participant)

Prijemne prežitie Velkonočných sviatkov,
    vela vody a šibačky
    zo srdca praje

Milka s rodinou

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,286 až 3,300 (z celkového počtu 3,567 )