Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Nech sa Ti v živote všetko dari
nech kvitnu kvety v Tvojej tvari
nech nepoznaš smutok a žial
to Ti prajem k meninam

Emily
Účastník (Participant)ja som si včera stiahla len to,čo je na tejto stranke ,nižšie.Inač nič.Ak chceš môžeš mi to poslať na mail.Dakujem

hostakova.emilia@gmail.comEmily
Účastník (Participant)Mala som len jedno ložisko a preto som bola bez liečby.
Emily
Účastník (Participant)Dakujem.Pred rokom bola lumbalka pozitivna.A zmeny som nemala na mozgu ale na chrbtici Na začiatku hore pri hlave
Emily
Účastník (Participant)Ahojte všetci.
Ako tu čitam,tak som už druha čo jej SM zmyzla.Dnes ma tym zaskočila neurologička.Na MR sa totiž SM znova neobjavila.Zostala som šokovana.V dobrom,že je to tak a v zlom,že som vlastne tam,kde pred rokom.Lekarka mi hned urobila u seba 3 vyšetrenia ,ktore mi robila aj pred rokom a napisala mi doporučenia na dalšie.Emily
Účastník (Participant)Dakujem za skoru odpoved na moju prosbu.Idem si to sťiahnuť a podrobne prečitať.Ešte raz srdečna vdaka.papa

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Silvia.
Zaujal ma tvoj prispevok.O takejto diete som nepočula.vedela by si mi ju trochu bližšie popisať????,,,
Nejak sa mi nedari dať dole moje kilečka,hoci to potrebujem a snažim sa delenou stravou.Občas zhrešim,ale asi tak to chodi.Pri každodennom vareni sa ťažko dodržuju predsavzatia. Velmi pekne dakujem
papa

Emily
Účastník (Participant)Bude v nedelu

Emily
Účastník (Participant)Jednou z nas v Dudinciach SVETLANKA ste bola.
K meninam želam Vam
všetko krasne,radostne a mile.
Zdravie,šťastie,pohodu,
Spominam si na vas často.

Emily
Účastník (Participant)Ja som dochadzala denne do ambulancie-do BB.Dostala som myslim 5 infuzii.Predtym asi 3.Už si to fakt za ten uplynuly rok nepamätam.
Emily
Účastník (Participant)Ja mam tiež len šedý pruh.Všetkych pozdravujem.

Emily
Účastník (Participant)Prajem tiež skore uzdravenie.Počasie je velmi premenlive,tak sa človek ani nemôže čudovať a hlavne pri našej diagnoze.Uzdrav sa .papa

Emily
Účastník (Participant)Dakujem všetkym.Dufam ,že sa to začne konečne hybať smerom dolu.Už ta stagnacia trva priliš dlho.Pozdravujem .papa

Emily
Účastník (Participant)Ahojte.Livka ,neurologa som nezmenila zatial.Uvidim po kontrole,ked budu vysledky MR.Vysledky nemôžem ovplyvniť.Hadam sa to nejak velmi nezmenilo,aj ked určite o niečo ano.
Zmenila som určite obvodneho lekara.Už som nebola na neho viazana PN-kou.KONECNE.Emily
Účastník (Participant)Ahoj.Asi maš pravdu.Ale necham sa prekvapiť.Dnes som bola i u ortopeda s tymi mojimi kolenami.Dal mi nejake lieky,tak uvidim či sa to upravi.papa

-
AutorPríspevky