Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,316 až 3,330 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

Vaha –pol kg

Po 4 dnoch mimo domova mi vaha ukazala pozitivnu spravu,ale uvidim ako bude reagovať,ked už zas budem v domacom prostredi.:-P

odpoveď na: Len tak… #9638
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahojte všetci.
    Dnes som bola druhy krat na MR.Raz v Lučenci a teraz V Ružomberku.Nevidela som v tom žiadny rozdiel.Snad len že teraz som bola v tuneli a predtym na stole s vrchnou doskou nad sebou.Aspoň tak som to vnimala.Hluk rovnaky,dalo sa to vydržať.
    Vysledky budem vedieť až 18.3.

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #9423
    Emily
    Účastník (Participant)

Ja by som tiež chcela pracovať,ale pod stresom už nie.Mala som takeho šefa,že aj na zachod som smela len cez prestavku.A hoci som si plnila svoje povinnosti,stale videl len že chodim z miesta na miesto,ale že to bolo v ramci pracovnej činnosti,to už nevidel.Tupec nad mraky.

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #9401
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahoj Livka.To ono mi daju vypoved dohodou.So všetkym čo k tomu patri.Na rozhodnutie o invalidke sa idem odvolať,lebo mi priznali len EDSS 4.5 a nie 6 ,ako mam

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #9396
    Emily
    Účastník (Participant)

Aj mne už došlo rozhodnutie o invalidnom ,ale len na 60%.Od 1.3. som vypisana na PRACE SCHOPNU.V piatok idem do prace a daju mi vypoved dohodou.Takže budem doma.Vraj sa mam isť hlasiť na urad prace,ale ako,ked ledva vlačim nohy za sebou??????????Ale budem rada,že už nemusim isť pod dohlad blazniveho šefa.Vraj som omladla:):* a nie som taka stresovana.To určite nie som a preto budem bez roboty rada.Aj ked okolo domacnosti sa robota vždy najde.:P

odpoveď na: Bolesti chrbta, krížov a chrbtice #9393
    Emily
    Účastník (Participant)

K tej bolesti ,podla mňa,ti pridal ten telocvik čo ste robili v Piešťanoch.predsa si sa tam určite viac ponamahala a chrbtica sa brani sťahovanim svalov a preto tak ukrutne boli.

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #9392
    Emily
    Účastník (Participant)

Zdenka,ani PN nie je platena donekonečna.ked ti k nej pridaju mesiace z predošleho roka na PN,tak ti to vyjde na par mesiacov a potom si bez penazi,ako som bola i ja.Hoci som bola na PN od januara,podpora mi skončila v septembri a odvtedy som bola bez peňazi.
    Jarku obdivujem,ale tiež to nema lahke.

odpoveď na: Gratulácie #9338
    Emily
    Účastník (Participant)

K utorkovym meninam prajem našmu
    M A T E J O V I -Webmajstrovi,všetko len to najkrajšie a najlepšie.Pevne zdravie,šťastie ,pohodu,lasku a optimizmu .
    (^)(d)(pi)(F)(F)(F)

odpoveď na: Gratulácie #9337
    Emily
    Účastník (Participant)

Prajem všetko dobre ,všetkym Romanom k zajtrajšim meninam.Opartujte sa v zdravi,šťastí a pohode.(^)(d)(F)(y)

odpoveď na: Emily #9335
    Emily
    Účastník (Participant)

Jem čo je navarene.Všetko s mie(pi)rou a snažim sa jedť delenou stravou.Stale všetko po starom.Ked bude niečo nove,napišem(F)(F)(F)(pi)(pi)

odpoveď na: Gratulácie #9281
    Emily
    Účastník (Participant)

Nech sa Ti v živote všetko dari,
    nech kvitnu kvety v Tvojej tvari.

Nech nepoznaš smutok a žial,
    to Ti prajem k meninam.

Hlavne pevne zdravie a šťastia.
    (^)(pi)(y)(F)(F)(F)

odpoveď na: Emily #9211
    Emily
    Účastník (Participant)

R-2 racio chlebiky,veto,šunka
    O-polievka kuracia s cestovinou,kapustne fliačky

odpoveď na: Emily #9196
    Emily
    Účastník (Participant)

R-sardinky v oleji,2 racio chlebiky
    D-mandarink
    O-zemiaky a kuracie prsia,dusene
    V-sardinky,1 racio chlebik,1 bonbon
    V2-acidko

odpoveď na: Len tak… #9185
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem všetkym za podporu a aj vam prajem vela chuti a sil do boj s našou pliagou SM.
    Skoro som odpadla.Vôbec som svoju stranku nepoznala.Poobede po starom a teraz.VAUUUUUUUUUUUUUUU.S U P E R
    Len smailikov tam neviem dať

odpoveď na: Len tak… #9171
    Emily
    Účastník (Participant)

Dnes mi došlo rozhodnutie .Vraj 60% dôchodok.EDSS len 4,5,hoci v papieroch bolo 6.0.Idem sa odvolať.Dôchodok ledva niečo nad 100 €.To ma človek aj prežiť???????Alebo len preživať?????????A aj k tomu potrebuje podporu rodiny.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,316 až 3,330 (z celkového počtu 3,567 )