Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Ahoj. Ja som bola teraz na posudkovej,kde mi dali dôchodok 75%.Lekarka mi povedala ,že je jedno ake čislo tam napišu,lebo od 71%-……je dôchodok plný.
Emily
Účastník (Participant)Ranne cvičenie na posteli.Cvičenie v stoji.Spolu 15 min.Prechadzka 1/2 hod.Skakanie na fitlopte.Rodoped 10 min.
Emily
Účastník (Participant)Ranne cvičenie na posteli.Nasledne cvičenie v stoji-rozcvička.Spolu asi 15 minut.Denna praca okolo domacnosti.Prechadzka 1/2 hodinu.
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)K zajtrajšim meninkam prajem všetko najlepšie,ale hlavne vela elanu a chuti v našom ťažkom živote.

Emily
Účastník (Participant)Dnes zas cvičenie rano v posteli a potom v stoji rozcvička.2x umytie bytu a na poval po pradlo a späť.
Emily
Účastník (Participant)Dakujem.Už by aj Tebe mohli konečne s tym dôchodkom začať niečo robiť.ved to je strašne,ked človek nema ani korunu.Oni si to velmi lahko predstavuju.Prajem,aby sa aj tebe konečne zadarilo.Maj sa krasne.papa

Emily
Účastník (Participant)Dakujem ,ste zlate

Emily
Účastník (Participant)Dnes som bola na odvolacej posudkovej komisii.Uznali ma na 75%,čo je plny ID.Konečne dobra sprava.

Emily
Účastník (Participant)Dnes som cvičila ako včera a ešte som bola v meste,takže som sa aj prešla.
Emily
Účastník (Participant)Dnes som cvičila v posteli,predtym ako som vstala.Potom ešte asi 5 minut ,než som šla na raňajky.
Emily
Účastník (Participant)Profesor Turčani je asi odbornik.Cez neho mi moja neurologička vybavovala dovyšetrenie v Bratislave na Mickiewicovej ulici.Bolo tam super a aj starostlivosť v pohode.To je moja skusenosť.
Emily
Účastník (Participant)Ešte budem denne makať na upratovani po rekonštrukcii kupelne na sprchač,ale aj cvičenie zaradim do svojho programu.Dnes sme došli z MT,preto dnes oddych
Emily
Účastník (Participant)Dakujem ešte raz.K neurologičke idem až 30.6..Takže budem ešte musieť počkať….A s tym cvičenim ,začnem poctivejšie,ked je motivacia.
Emily
Účastník (Participant)Ahoj Jarka.Neviem či si to pripravila pre mňa-Z Nemeckej.Boli sme spolu v Dudinciach.Kedysi som ti o tom pisala,aby si ma prihlasila,ale to bolo už davno.Odpiš prosim.Dakujem a opatruj sa v zdravi.papa
-
AutorPríspevky