Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,271 až 3,285 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
  • odpoveď na: Sociálne problémy, kompenzácie, príspevky #11349
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahoj. Ja som bola teraz na posudkovej,kde mi dali dôchodok 75%.Lekarka mi povedala ,že je jedno ake čislo tam napišu,lebo od 71%-……je dôchodok plný.

odpoveď na: Milka #11344
    Emily
    Účastník (Participant)

Ranne cvičenie na posteli.Cvičenie v stoji.Spolu 15 min.Prechadzka 1/2 hod.Skakanie na fitlopte.Rodoped 10 min.

odpoveď na: Milka #11343
    Emily
    Účastník (Participant)

Ranne cvičenie na posteli.Nasledne cvičenie v stoji-rozcvička.Spolu asi 15 minut.Denna praca okolo domacnosti.Prechadzka 1/2 hodinu.

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #11333
    Emily
    Účastník (Participant)

*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*(pi)@}->--;-)

odpoveď na: Gratulácie #11329
    Emily
    Účastník (Participant)

K zajtrajšim meninkam prajem všetko najlepšie,ale hlavne vela elanu a chuti v našom ťažkom živote.(d)(d)(d)*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*(handshake)(handshake)(handshake)(pi)

odpoveď na: Milka #11328
    Emily
    Účastník (Participant)

Dnes zas cvičenie rano v posteli a potom v stoji rozcvička.2x umytie bytu a na poval po pradlo a späť.

odpoveď na: Dnes mám super deň… #11327
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem.Už by aj Tebe mohli konečne s tym dôchodkom začať niečo robiť.ved to je strašne,ked človek nema ani korunu.Oni si to velmi lahko predstavuju.Prajem,aby sa aj tebe konečne zadarilo.Maj sa krasne.papa *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*(pi)(pi)(pi)@}->--@}->--@}->--

odpoveď na: Dnes mám super deň… #11324
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem ,ste zlate@}->--@}->--@}->--(pi)(pi)(pi)

odpoveď na: Dnes mám super deň… #11321
    Emily
    Účastník (Participant)

Dnes som bola na odvolacej posudkovej komisii.Uznali ma na 75%,čo je plny ID.Konečne dobra sprava.*THUMBS UP*:-)

odpoveď na: Milka #11320
    Emily
    Účastník (Participant)

Dnes som cvičila ako včera a ešte som bola v meste,takže som sa aj prešla.

odpoveď na: Milka #11304
    Emily
    Účastník (Participant)

Dnes som cvičila v posteli,predtym ako som vstala.Potom ešte asi 5 minut ,než som šla na raňajky.

odpoveď na: Novo diagnostikovaní… #11303
    Emily
    Účastník (Participant)

Profesor Turčani je asi odbornik.Cez neho mi moja neurologička vybavovala dovyšetrenie v Bratislave na Mickiewicovej ulici.Bolo tam super a aj starostlivosť v pohode.To je moja skusenosť.

odpoveď na: Milka #11280
    Emily
    Účastník (Participant)

Ešte budem denne makať na upratovani po rekonštrukcii kupelne na sprchač,ale aj cvičenie zaradim do svojho programu.Dnes sme došli z MT,preto dnes oddych

odpoveď na: Milka #11277
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem ešte raz.K neurologičke idem až 30.6..Takže budem ešte musieť počkať….A s tym cvičenim ,začnem poctivejšie,ked je motivacia.

odpoveď na: Milka #11275
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahoj Jarka.Neviem či si to pripravila pre mňa-Z Nemeckej.Boli sme spolu v Dudinciach.Kedysi som ti o tom pisala,aby si ma prihlasila,ale to bolo už davno.Odpiš prosim.Dakujem a opatruj sa v zdravi.papa

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,271 až 3,285 (z celkového počtu 3,567 )