Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Martuška dakujem.

Ranne cvičenie.
Včera i dnes od 8.00 do 10.00 s vnučkou vonku na pieskovisku
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Ranne cvičenie
Dnes začinaju v škôlke prazdniny tak vnučka ma škôlku u nas.Aspon sa s nou potešíme za cele dni.
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
Emily
Bola som pozdieť nevestu v nemocnici.Tak asi pol hodinova prechadzkaEmily
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie.
S prestavkami,dnes 3 hodiny prechadzky:

Emily
Účastník (Participant)Tiež makaš na sebe.SUPER

Emily
Účastník (Participant)Jarka

Aj mne ta rekondička dala strašne vela .V prvom rade som sa dokazala stotožniť s SM.Odvtedy som vyrovnanejšia a starosti nepodstatne zahadzujem za hlavu.Prajem všetko dobre.

papaEmily
Účastník (Participant)Ano Jaruš.Odvtedy rano,ked len trochu ale určite.Výnimky su,len ak vstavam velmi skoro a ponahlam sa niekde.Vtedy fakt nie je čas ani na to.Ved na odvezu autom.A chodim spavať neskoro-okolo polnoci ,alebo i neskôr .Vstavam podla toho ,či musím,alebo nie-7-9.00.Cez den nespavam a ani necitim potrebu.Len pravidelne takmer každu polhodinku musim aspon 5-10 minut posedieť.inač sa da.
Emily
Účastník (Participant)Mna vlastne motivovala ku cvičeniu rekondicia,na ktorej som bol.Vtedy bolo super a to cvičenie mi akosi prirastlo k srdcu,ale hlavne to ranne.Cez den stale makam na inom a potom už nevladzem ani relaksovať dalším cvičením.

Emily
Účastník (Participant)Ahoj Katka.Dakujem,ale to ranne cvičenie je vlastne ešte na posteli,lebo si musim riadne precvičiť nohy,aby som bola schopna sa pohybovať.Mam ich rano dosť stuhnute.
Dnes so na facebooku pozerala fotky.Si to ty s rodinou?Emily
Asi hodinova prechadzka po obchodochEmily
Emily
Účastník (Participant)Držím palce,aby to bolo podla želania

-
AutorPríspevky