Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
inak čo treba denne okolo domacnostiEmily
Účastník (Participant)Dnes som sa od 6.20 do 16.00 venovala vnučke

Emily
Účastník (Participant)Prajem vela síl k tvojim predsavzatiam a dakujem.

Emily
Asi hodinka k lekarke a späť.Emily
Účastník (Participant)Všetkým vdaka a všetko dobre

Emily
Účastník (Participant)Srdečna vdaka.Takto sa aj my,čo sme tam neboli ,môžeme pokochať pohladom na učastnikov.

Emily
Účastník (Participant)My sme to nedavali do písomnej formy,len ako prišlo hovorene slovo

Emily
Účastník (Participant)Takuto hru sme hravali aj na rekondícii v Dudinciach vdaka našej JARUŠKE

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Dakujem za povzbudenie.

Robím len tolko,čo som schopna.Prava noha sa po unave ,zhruba po pol hodinke,nechce zdvíhať a tak vytrvalo zakopavam,tak aj preto som mala 2 francuzske.Potom si sadnem,ak mam kde .Stačí 5 minut a zas fungujem zhruba 10 dalších,ale postupne sa čas chôdze skracuje a prestavky nasobia.Potom som už nefunkčna na aspoň pol hodinu.Emily
K synovi hodinova chôdza s pomocou 2 francuzskych barlí.Akosi nevladzem tak vela chodiť bez pomoci,alebo len s jednou.Potkýnam sa.

Emily
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Emily
Účastník (Participant)Viem,že my ženy chceme všetko mať v poriadku-a to hned,ale mali by sme sa šetriť.Ved zdravie mame len jedno a ked neposlucha,treba mu dať aj oddych,hoci na ukor -TIP_TOP poriadku.Asi si to trochu prehnala,ale teraz je už neskoro plakať nad rozliatým mliekom.Skús sa trochu pošanovať.Prajem vela sily a trpezlivosti k šetreniu samej seba..prepač za poučanie,ale píšem z vlastnej skusenosti.ked sa nebudeš sama šetriť,nik ťa neušetrí.Papa Opatruj sa ,aby sa ti polepšilo.

-
AutorPríspevky