Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Jarka si super a zvladaš ovela viac ako my.Ved je to za nas,pre nas.Velká V Ď A K A

Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
Takže kolače zajtra už len poliať čokoladou.Zajtra pečiem vianočku a dorobiť posledne upravy.A Vianoce sa môžu začať.

Emily
Účastník (Participant)Ahojte Mirko a Lenka.
Ja som na tom tiež chvala Bohu stale rovnako.Su odchylky,ale da sa .Cvičím tiež podlam možností denne.Som rada,že ste sa mi ozvali a že sa mate dobre.
K Vianocam prajem šťastné a veselé a do nového roku hlavne toho zdravíčka a šťastíčka.
Papa

Emily
Účastník (Participant)Môžeš si prečítať aj naše životne príbehy s SM-kou.Tam sa dozvieš tieš vela zujímaveho.Zo začiatku,ked sa dozvieš diagnozu,je to stresujuce,ale ked sa budeš postupne oboznamovať s našou ROZKOU ako ju volam ja-Budeš sa cítiť vyrovnanejšia a určite viac v pohode.
A ešte som sa chcela spýtať-odkial si????Emily
Účastník (Participant)v čLANKOCH SA TO DA NAJSť,NA TOMTO FORE.Je to stupnica,ktora určuje tvoje zdravotne obmedzenia.Ja chodim o francuzskej barly.Už som staršia.Po 6.00 už lieky nie su „potrebne“,lebo stav sa už nezlepší.a liečba je draha.
Chod kurzorom na uvodnej stranke dole a je tam članok KURTZKEHO EDSS škala.Tam to je rozpísane presneEmily
Účastník (Participant)Lebo mam EDSS-stupeň postihnutia- 6.5 a vtedy sa už liečba nedava.
Emily
Účastník (Participant)Ahoj.Ja sice liečbu nemam,ale podla príspevkov sa aj tak na nu čaka dlhšie,takže asi nemaš o čom premýšlať.Prajwm ti,aby ti ju schvalili a aby ti pomohla.Prajem všetko dobre a príjemne sviatky

Emily
Účastník (Participant)Dnes behačky po obchode,tak 2 hodinky.Ale stretla som aj moje zlatíčka,tak som sa trochu porozprávala s Dvojičkami

Dnes ešte jeden nepečený zakusok.
Zajtra idem variť plnky a budu posledné 3 zákusky.Až potom bude ozaj fajront od pečenia.Emily
Účastník (Participant)Ahoj Jarka.Dnes som dostala časopis KOMPAS.Zaujali ma članky v ňom.Poslala som anketu.Dakujem
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Dakujem

Emily
Účastník (Participant)Keď tichá noc zaznie sladko a sviečky sa rozhoria,
privítame Jezuliatko,srdcia sa nám otvoria.Nech aj u Vás sa rozbúši každé srdce blažené,
rozleje sa radosť v duši,starosti čo zaženie.Požehnané Vianoce prajem všetkým
Emily
Účastník (Participant)ranne cvičenie
Emily
Účastník (Participant)Ahoj.Pripajam sa do diskusie.Po infuzkach by sa ti malo polepšiť.Preto sa vlastne na ne chodí.Prajem všetko dobre.

A kde si v nemocnici?Emily
Účastník (Participant)konečne upečené

-
AutorPríspevky