Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Katka,ty si zabudka??????????????:-Až teraz som si to uvedomila

Emily
Účastník (Participant)Ale ,ved sa to potom doriešilo
,take veci sa stavaju.
Emily
Účastník (Participant)

Si super.A to aj my niektore mame prevratene dni a noci,tak čo
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)ranna rozcvička
zas pranie a bola som na masaži,takže tak pol hodinka tam a späť krokom po sidlisku
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Dievčence srdečna vdaka,hlavne Jarke.Snažila som sa .Ja byvam unavena telesne,ale po pol hodinke som zas OK na určitu dobu.Duševnu unavu takmer nepoznam.Cez den mi netreba spavať.

Ale Jarka tiež bola stale v permanencii,hoci viac pri PC,lebo vybavovačiek mala stale vela a tie vyčerpavaju duševne,tak to verím.Teda Jarka pracovala ovela intenzivnejšie ako ja.Velka V D A K A JARKA ,že ťa mame.

Emily
Účastník (Participant)Katka,tak ako píše Jarka,myslieť pozitívne je to najdôležitejšie.Som strašne rada že som Vas oboch-teba aj Robka, mohla osobne stretnuť.Ste super.Držím palce.

Emily
Účastník (Participant)Dakujem Janka.

Bol to nezabudnutelný týžden.Stretla som tam ludí s nesmiernou energiou i chutou ŽIŤ.Všetkým srdečná vdaka.

dnes ranne rozcvičenie
A ako po týždni,pranie,varenie a aj prechádzka s vnučikmi okolo bytovky a kreslenie s vnučkou .Krasny slnečný den vlial vela energie do srdiečka všetkým.

Emily
Účastník (Participant)Jarka,aj mne bolo s vami velmi dobre a som ti vdačna.Bolo fakt super.Ak sa bude dať rada sa zas medzi vami ukážem.

Emily
Účastník (Participant)Dievčence,ešte raz aj tu.Dakujem Jarke za všestrannu pomoc pri doprave do dielne a za jej charizmu,ktorou nas obklopovala v chranenej dielni.

Skušala som,čo robili dievčence.Snad sa mi to aj podarilo a aj som sa vela naučila.Košikov som par uplietla-maličkých,podarilo sa mi aj pomahať pri vyrobe butonov-odznakov,pri osadzaní príveskov,čistila som aj flaše,ale ospravedlnujem sa Jarke,lebo som to nestihla dokončiť.Bola surnejšia praca,tak lutujem,že som už nemala čas.
.Bolo tam super,kolektív aj navštevy-Katka,Robko,Andrejka,Anka,Marika,Zuzka,Maťka,samozrejme Jarka,…Ešte raz všetkým dakujem za trpezlivosť a pomoc.

Emily
Účastník (Participant)Ahojte dievčence.
Dakujem vam všetkým.

Ako napísala Jarka,robila som jej spoločnosť a popritom som sa snažila byť aj užitočná.Jarke dakujem za všestrannu pomoc pri doprave do dielne

BOLO S U P E R
Denne ranná rozcvička.
Potom krokovačky po dielni,alebo,ked bolo treba tak aj po BA.Emily
Účastník (Participant)Dievčence dakujem.
Ranne rozcvičenie
Idem do BA tak sa ozvem až po navrate.
Idem pozrieť Jarku a spol. v chranenej dielni
Dievčence -už sa teším

Emily
Účastník (Participant)

-
AutorPríspevky