Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,296 až 2,310 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

Katka,ty si zabudka??????????????:-Až teraz som si to uvedomila(hi)@}->--(sun):-*

odpoveď na: robero #19545
    Emily
    Účastník (Participant)

Ale ,ved sa to potom doriešilo:-(,take veci sa stavaju.;-)

odpoveď na: kafka #19544
    Emily
    Účastník (Participant)

@}->--*THUMBS UP*:-*(sun)Si super.A to aj my niektore mame prevratene dni a noci,tak čo;-)

odpoveď na: Osma #19543
    Emily
    Účastník (Participant)

@}->--*THUMBS UP*(sun)(h);-)

odpoveď na: bilka-chvilka #19542
    Emily
    Účastník (Participant)

@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP*(h)(sun)

odpoveď na: Milka #19541
    Emily
    Účastník (Participant)

ranna rozcvička
    zas pranie a bola som na masaži,takže tak pol hodinka tam a späť krokom po sidlisku
    ;-)

odpoveď na: jareš #19540
    Emily
    Účastník (Participant)

(sun)(sun)(sun)@}->--@}->--@}->--

odpoveď na: Milka #19539
    Emily
    Účastník (Participant)

Dievčence srdečna vdaka,hlavne Jarke.Snažila som sa .Ja byvam unavena telesne,ale po pol hodinke som zas OK na určitu dobu.Duševnu unavu takmer nepoznam.Cez den mi netreba spavať.(h):-*@}->--(sun)Ale Jarka tiež bola stale v permanencii,hoci viac pri PC,lebo vybavovačiek mala stale vela a tie vyčerpavaju duševne,tak to verím.Teda Jarka pracovala ovela intenzivnejšie ako ja.Velka V D A K A JARKA ,že ťa mame.(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

odpoveď na: Magnetická rezonancia… #19527
    Emily
    Účastník (Participant)

Katka,tak ako píše Jarka,myslieť pozitívne je to najdôležitejšie.Som strašne rada že som Vas oboch-teba aj Robka, mohla osobne stretnuť.Ste super.Držím palce.@}->--(h):-*(sun)

odpoveď na: Milka #19526
    Emily
    Účastník (Participant)

Dakujem Janka.(h)@}->--(sun)Bol to nezabudnutelný týžden.Stretla som tam ludí s nesmiernou energiou i chutou ŽIŤ.Všetkým srdečná vdaka.(h)@}->--(sun)(sun)(sun):-*
    dnes ranne rozcvičenie
    A ako po týždni,pranie,varenie a aj prechádzka s vnučikmi okolo bytovky a kreslenie s vnučkou .Krasny slnečný den vlial vela energie do srdiečka všetkým.@}->--@}->--@}->--(h)*THUMBS UP*(sun)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #19525
    Emily
    Účastník (Participant)

Jarka,aj mne bolo s vami velmi dobre a som ti vdačna.Bolo fakt super.Ak sa bude dať rada sa zas medzi vami ukážem.(h)(h)(h)@}->--@}->--@}->--(sun)(sun)(sun)

odpoveď na: Len tak… #19516
    Emily
    Účastník (Participant)

Dievčence,ešte raz aj tu.Dakujem Jarke za všestrannu pomoc pri doprave do dielne a za jej charizmu,ktorou nas obklopovala v chranenej dielni.:-*(h)@}->--(sun)Skušala som,čo robili dievčence.Snad sa mi to aj podarilo a aj som sa vela naučila.Košikov som par uplietla-maličkých,podarilo sa mi aj pomahať pri vyrobe butonov-odznakov,pri osadzaní príveskov,čistila som aj flaše,ale ospravedlnujem sa Jarke,lebo som to nestihla dokončiť.Bola surnejšia praca,tak lutujem,že som už nemala čas.:'(.Bolo tam super,kolektív aj navštevy-Katka,Robko,Andrejka,Anka,Marika,Zuzka,Maťka,samozrejme Jarka,…Ešte raz všetkým dakujem za trpezlivosť a pomoc.(sun)@}->--:-*(h)

odpoveď na: Milka #19515
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahojte dievčence.
    Dakujem vam všetkým.@}->--@}->--@}->--
    Ako napísala Jarka,robila som jej spoločnosť a popritom som sa snažila byť aj užitočná.Jarke dakujem za všestrannu pomoc pri doprave do dielne:-*@}->--(sun)BOLO S U P E R
    Denne ranná rozcvička.
    Potom krokovačky po dielni,alebo,ked bolo treba tak aj po BA.

odpoveď na: Milka #19468
    Emily
    Účastník (Participant)

Dievčence dakujem.
    Ranne rozcvičenie
    Idem do BA tak sa ozvem až po navrate.
    Idem pozrieť Jarku a spol. v chranenej dielni
    Dievčence -už sa teším:-*(sun)*THUMBS UP*

odpoveď na: bilka-chvilka #19467
    Emily
    Účastník (Participant)

@}->--@}->--@}->--(flex)*THUMBS UP*(sun)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,296 až 2,310 (z celkového počtu 3,567 )