Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Katuška a Robko.Dúfam,že sa už máte lepšie a liečba pomohla.Prajem hlavne skoré uzdravenie.Postrádali sme vás ,ale snáď sa ešte uvidíme na ďalších akciach.

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Takže rekondícia za nami.Myslím,že splnila naše očakávania i predstavy.Naučili sme sa,čo sme ešte nevedeli a tiež sa „pohrali“v dielni a pomohli čo bolo treba.

Dúfam,že sme splnili očakávania „poslušných žiakov“ a že sme boli prínosom .
Ale hlavne by som chcela poďakovať našej Šefke-Jaruške-za všetko,čo pre nás urobila a pomáhala,ako najlepšie vedela.ĎAKUJEM

naše.Emily
Účastník (Participant)Ahojte dievčence.Všetkým velmi pekne ďkujeme za gratulácie-35 r. je už dosť

V Ba sme denne prešli pešibusom takmer 1km.Potom posed pri PC a nejaka pomoc v dielni.Ale bolo to super a plne ma to uspokojilo a nabrala som zas novú energiu.
Dnes okrem cestovania pešibus na presuny medzi spojmi.Tu zas zameškaná práca.Ale všetko bude OK,ked nie dnes ,tak zajtra.Treba len

v duši a
.Prajem všetký pekný deň.

Emily
Účastník (Participant)Ďakujeme krásne za gratulácie

Dnes idem do BA na 10 dní,tak potom sa zas ozvem.
Majte sa všetci krásne .

Emily
Účastník (Participant)Miruška-kvetináče su krásne.Idem na 10 dní do BA -na rekondíciu s PC,a aj na triatlone budem.Teším sa.

Teda riadne zaberáš.Vidím,že preliečenie zabralo.Super

Emily
Účastník (Participant)Obed v reštaurácii-výročie sobáša

Kratka krokovačka od auta do reštiky a späť
Navečer varenie pre namžela “ na týždeň “ -kelový prívarok a kelové fašírky,aby neumrel od hladu

ešte bude 15 min rodoped
Emily
Účastník (Participant)

Presne,ako som napísala.Samé výkony a pohybEmily
Účastník (Participant)Super

Emily
Účastník (Participant)Prajem Ti veľa zdravia, lebo je vzácne, veľa šťastia, lebo je krásne, veľa lásky, lebo je jej málo a všetko naj, aby žiť za to stálo. K meninám všetko najlepšie

Emily
Účastník (Participant)Ranne rozcvičenie
Pol dňa som presedela pri šijacom stroji-nejake opravy
15.min rodoped
Ináč len kniha
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Martuška ako vždy stále v pohybe.

-
AutorPríspevky