Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,741 až 1,755 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

KOMU niet RADY, TOMU niet POMOCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(handshake)

odpoveď na: Milka #21936
    Emily
    Účastník (Participant)

Dievčence(h)(h)(h)moje.Nemám slov,keď ma stale chválite.@}->--(sun)*THUMBS UP*
    Snažím sa držať na nohách a byť aktívna v rámci možností.Pol hodinka práca-pol hodinka posed.Tak to ide najlepšie:-D:-D:-D
    Ranné rozcvičenie
    Do mesta-pešibus od 10.00-12.00
    Ešte bude 15 min.rodoped;-)

odpoveď na: jareš #21935
    Emily
    Účastník (Participant)

Jaruška,ty nič nehovor,veď si z nás najviac vyťažená,aj keď sa tým nechváliš.Ja to viem a preto ti držím palce a prajem veľa síl.@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*:-*(flex)

odpoveď na: bilka-chvilka #21934
    Emily
    Účastník (Participant)

Miruška,veď aj láske sa treba venovať.Tá nás tiež drží pri živote(h)(h)(h)Prajem všetko dobré(flex)@}->--:-*

odpoveď na: Osma #21933
    Emily
    Účastník (Participant)

Super,aj oddych treba.Veď tiež toho urobíš dosť.@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP*(flex);-):-*

odpoveď na: kafka #21932
    Emily
    Účastník (Participant)

Janinka,dnes trochu v meste,ináč čítam a spomínam.@}->--(h):-*

odpoveď na: lipka #21931
    Emily
    Účastník (Participant)

@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*(flex);-)A aj sa šetri.Prajem krásny víkend

odpoveď na: Len tak… #21929
    Emily
    Účastník (Participant)

Ahoj Majka.Nedá mi to,čo píšeš.Mám už 55,ale stale sa mám na čo tešiť.Moje prvé ložisko bolo v krčnej časti miechy.Mám
    -CHRONICKÚ PROGREDUJÚCU FORMU.
    Aj ja mám problémy s motorikou-hádže ma do strán,trpnu mi ruky-hlavne pravá,nohy v lýtkach -zas viac pravá.Ale snažím sa to denne aj niekolko krát rozhýbať v prestávkach medzi prácou.Stačí pár krát pokrúžiť nohou,rukou,zajazdiť si 10 min. na stacionari,alebo sa prejsť po sídlisku,dať si pár naťahovacích cvikov a som zas na čas vo forme.Aj ked niekedy je to len pol hodinka a za tu dobu dokážem niečo urobiť,mám z toho radosť.
    Dlho som chodila po neurologoch pred určením diagnózy,ale vždy som sa cítila ako simulant-trochu rehabilitácia,lieky a zas do práce.Teraz som na plnom invalidnom,ale to neznamená,že ty sa tam ocitneš HNEĎ! Ja si myslím,že mám SM už od r.1996 a spúšťačom bola smrť môjho otca.Teraz mám stav zhoršený po 3 rokoch-lebo som nebola za tu dobu na preliečení.
    Takže prečo hneď hádzať „flintu do žita „.Vzchop sa a bojuj pozitívnym myslením!!!!Máš pre koho žiť!!!!POZBIERAJ SA a bojuj.Bude to pre dobro TVOJE aj Tvojej najbližšiej rodiny.
    Zržím palce a prajem hlavne veľa síl!!!!!!!!!!!!@}->--@}->--@}->--(flex)*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

odpoveď na: Len tak… #21906
    Emily
    Účastník (Participant)

Pozdravujem aj ja.Som z MT.SM mám diagnostikovanú od januára 2008 a tiež len s 1-ným ložiskom,takže som bez liečby.Prvý polrok som mávala tiež depky,lebo som vlastne nevedela,čo SM-ka obnáša.Potom som šla na rekondíciu do Dudiniec s pacošmi z Nádeje a bolo po stresoch.Boli sme super kolektív,kopec srandy a samozrejme sme sa rozprávali o svojich osudoch,ako sa komu darí,čo mu pomáha ,…
    V januári 2011 mi na MR našli o pár ložísk viac,takže už mám SM potvrdenú na 100%,ale aj tak som bez liečby,lebo mám už 2 francuzske barle a Kurtskeho škalu 5 a teda už zas nevhodné pre liečbu.Ale to ma vôbec netrápi.Žijem tak ,aby som bola v pohode.Na chorobu nemyslím.Nohy ledva vlečiem ,ale hádam po preliečení to bude zas lepšie.Mám ročné vnúčatka a ked ma chytá melanchólia pozerám si ich fotky a vidím,že mám pre koho žiť,mať optimismus a dobrú náladu.
    Dôležité je pozitívne myslenie-tak ako ti radia dievčence a chlapci tu na fóre.Všetci píšeme fakt len to,čo je pravda a z vlastných skúseností.Nevešaj hlavu!!!!!!!!!!!!!!! Prajem ti KRASNE DNI PLNE RADOSTI,OPTIMIZMU ,DOBREJ NALADY,proste,všetko dobré!!!!!!!!!!!!!!!@}->--@}->--@}->--*THUMBS UP*(flex)(h):-*Ozaj a cvič,to je dôležité,ale neprepínaj svoje sily,len tolko,čo ti je príjemné.Pozri tu na fore náš tréningový plán. papa

odpoveď na: kafka #21903
    Emily
    Účastník (Participant)

@}->--@}->--@}->--@}->--(h)

odpoveď na: Milka #21901
    Emily
    Účastník (Participant)

Ranné rozcvičenie ,aj včera
    Včera pomáhala som s montovaním police-jedna už je-hurááááá
    A inak okolo domácnosti a čítanie
    Zabudla som aj ma stacionár a v noci som už nemala odvahu:'(

odpoveď na: kafka #21877
    Emily
    Účastník (Participant)

Super správa od Jarky,všetky sa snažíme.@}->--@}->--@}->--
    Pre TEBA @}->--@}->--@}->--@}->--:-*(h)(talk)

odpoveď na: Osma #21876
    Emily
    Účastník (Participant)

@}->--*THUMBS UP*(h)(sun);-)

odpoveď na: bilka-chvilka #21875
    Emily
    Účastník (Participant)

Šikulka naša zas nezahálala.Miruška-super.@}->--(sun)*THUMBS UP*:-*

odpoveď na: Milka #21874
    Emily
    Účastník (Participant)

Dievčence,srdečná vďaka za podporu.Ste(h)(h)(h)
    Ranné rozcvičenie
    Varenie doobeda i poobede-kazí sa mám varná doska,tak aby sme nepomreli od hladu:-D:-D:-D
    Trochu som sa hrala pri šijacom stroji-synove nohavice a teplaky potrebovali opravu;-)
    Čítanie a čo bolo nutné
    15 minut rodoped(ninja)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,741 až 1,755 (z celkového počtu 3,567 )