Pomôžte

Tysabri…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 76 až 90 (z celkového počtu 160 )
  • Autor
    jareš
    Účastník (Participant)

držím palčiak…nech sa vám stav minimálne udrží, ak už sa zrovna nezlepší…hoci to vám prajem ako prvé

marcel00
    Účastník (Participant)

už za 5 dní
    vďaka za privitanie :-)

marcel00
    Účastník (Participant)

už zajtra

janka1508
    Účastník (Participant)

vidím, že už rátaš hodiny tak ti držím palce, nech ti tysabri pomôže

marcel00
    Účastník (Participant)

ráno cesta do BA, sestrička vraví, idete na príje. Áno. Dobre počkajte na doktora. Bo Prochazkova je v Tatrach. Pride doktor. Nemáme pre Vás miesto v nemocnici, nebojte vybavim. Odíde. Zachvíľu vyjde a vraví, nemáme pre Vás Tysabri. Vybavím Vám sanitku, nemám sanitku, mám sanitku. Super. Sanitka prišla, nasadol som a pokazila sa. Odrazu zvoní mobil. Pán xxx kde ste prišla Vám sanitka, kde ste? V sanitke!
    No sranda deň.
    Prajem Vám každopádne krajší. Pa

jareš
    Účastník (Participant)

marcel00 tož vitaj na Slovensku ;) ;) ;)

ale ako komická príhoda by to mohlo obsadiť slušné miesto :D :D :D :D :D

Osma
    Účastník (Participant)

Na Slovensku je to prosto tak;-);-),tak daj dole uz tie ruzove okuliare;-)a vitaj v realite(hi)

marcel00
    Účastník (Participant)

Ďakujem za vysvetlenie. Len ma tento postup úplne rozhodil.
    jareš asi by som to mal publikovať celé ale už sa mi nechce. Nie že by som mal po celý deň čo robiť tak dôležitého.

marcel00
    Účastník (Participant)

Vo štvrtok idem opäť do BA na infúziu. Dúfam, že sa opäť nesklamem a už ju naozaj pre mňa budú mať. Ale dr. Procházková tvrdí, že už mi ju poisťovňa nadobro odklepla. Ale asi by som nemal dávať do infúzie až také veľké nádeje, horolezectvu sa už venovať asi môcť nebudem. :)

jareš
    Účastník (Participant)

:D :D :D :D :D

chrobáčik, ja si myslím, že budeš robiť všetko, čo budeš chcieť robiť, dokážeš všetko, čo si zaumieniš…všetko je to len a len v tebe…ak budeš lieku veriť tak silno, že ťa to opäť postaví na skaly…tak ver tomu, že to dokážeš…sila vôle je nadpozemská a dokáže robiť divy

nikdy nepoužívaj „pohrebné“ a dešperátne reči…pozitívne myslenie a vôľa….

marcel00
    Účastník (Participant)

Už som Tysabrista. :-)

jareš
    Účastník (Participant)

(handshake)

gatulka

marcel00
    Účastník (Participant)

lidičky, už 8 januára som mal prvý raz tysabri, trošku sa mi zlepšili prsty na ľavej nohe, už nimi dokážem hýbať ale len omädzene ale beriem to pozitývne, stále mám ale zlé tušenie že keď mi tysabri vysadnia už nebude nič :-(

jareš
    Účastník (Participant)

marcel, to čo sú za pohrebné reči…s takými sem nechoď…vstup pre smútok, negatíva a podobné nálady ZAKÁZANÝ….

mysli na to, čo robíš teraz, ako sa cítiš a ako ti bude fajnovo….chmúry zaháňaj…to je rozkaz.. ;) ;)

marcel00
    Účastník (Participant)

tak som to nemyslel, ospravedlňujem sa všetkým , len mám zmiešané pocity, najmä keď sem nikto nepíše

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 76 až 90 (z celkového počtu 160 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.