Pomôžte

luciaz

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: kam do kupelov #27580
    luciaz
    Účastník (Participant)

    ahoj adm. prosím ťa porad mi kde presne mam žiadať liečbu v Dudinciach? na výber su tam dve možnosti
    1.kupele dudince , kupelná 106
    2. slovthermae , kupele diamant dudince

    za info. ďakujem

    odpoveď na: Vývoj nových liekov #21602
    luciaz
    Účastník (Participant)

    no do tejto správy by sme mali všetci vkladať energiu, aby sme to znásobili. ťeším sa a verím, že iste všetci(handshake).

    odpoveď na: O zdraví a novinkách… #21185
    luciaz
    Účastník (Participant)

    idem to vyskúšať. dám vedieť. určite.

    odpoveď na: O zdraví a novinkách… #21161
    luciaz
    Účastník (Participant)
    odpoveď na: Pristroje #15852
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ahojte, dovolím si po určitom čase napísať, že mi ten prístroj pomáha. Kúpila som si Diacom a je to naozaj úspešný postup liečenia. Nedovolím si povedať, že som vyliečená, ale posun tam určite je. Chcem poslať dôležitú infor. pre tých čo sa podobne liečia ako ja. A na požiadanie píšem funkciu uvedených mikroorganizmov. Takže tá info. :
    21. PARKINSON, ROZTROUŠENÁ SKLERÓZA Spojujúcim článkom sú dva parazity – a to Entamoeba histolytica, forma magna, Echinococcus multilocularis alebo granulosus, ak obaja doputovala až do CNS. Rozlišujúcim prvkom je vrodená Treponema pallidum u parkinsonizmu a Polioviruses u roztrúsenej sklerózy. Obe choroby, veľmi previazané symptomaticky, majú ďalej spoločnú Borrelia, chlamýdie, herpetické vírusy, gonokoky a časté sú mumps. Komplikáciou môže byť premnozene Clostridium tetani v zažívanie, vrátane pečene. Jednotlivci sa líšia v podružných infekciách, niekedy sa objaví Polioviruses i u Parkinsona. Nutné začať liečiť prvoky, až je amébová infekcie pod kontrolou, možno pokračovať anthelmintických. Typické pre obe choroby je mimoriadne premnoženie aj všetkých ďalších typov parazitov vo všetkých orgánoch.

    odpoveď na: Pristroje #15067
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ahojte všetci, chcem vám oznámiť takú vec, že s toho asi prídete do stavu hlbokého sa zamyslenia. Našla som spôsob ako liečiť toto ochorenie. Nezaoberám sa ničím iným iba hľadám spôsob ako sa to dá odstrániť. Začala som s tým vtedy keď som čítala zaujímavý článok o tom, že autoimunitná porucha nie je možná, lebo to by hovorilo o tom, že telo nie je na obraz Boží a proti takému tvrdeniu sa postaviť je dosť smelé a hlúpe. Začala som o tom hľadať informácie na internete, aby som k niečomu dospela. Rôzne názory, rôzne skúsenosti, rôzny ľudia a teraz nastal mierny chaos. S tým ako sa v tom vysomáriť. Zobrala som si do hlavy základ, že hľadám spôsob ako sa dá a nie ako sa nedá. A stalo sa to čo som chcela. Našla som prístroj, ktorý vykonáva funkcie na úplné čistenie organizmu. A keďže v našom tele sa nachádza niečo čo nie je možné identifikovať a označiť ako hlavný zdroj pre žitie týchto parazitov pre úplný výkon sm- ky, tak musíme ísť po niečom čo nám tieto infekty patogény, vírusy a iné škodliviny odstráni. Nie som výskumník preto sa nesnažím prísť na pôvodcu ochorenia, iba čistiť organizmus a vidím na sebe, že je to účinné. Jednoduchšie ochorenia sa dajú odstrániť skôr. Trochu priblížim môj stav. Mám postihnuté nohy, rovnováhu, silný progres ochorenia, únava, sliny mi nekontrolovateľne začali vytekať (nie silno ale predsa) a hlavne môj psychický stav začal rapídne klesať, tak že som mala seba vražedné myšlienky a rôzne iné prejavy, veď to poznáte čo vám mám opisovať- proste hrôza. S týmto liečením som začala v januári a ten pán čo ma do tejto vedy školil mi povedal, že to je určite minimálne pol ročná záležitosť, aby som nečakala zázrak za dva týždne. Už som si vyčistila telo od rôznych škodcov a hneď sa to prejavilo. Ako prvé odišiel neželaný psychický stav. S toho som nadmieru šťastná, vydržím stáť na nohách- čo už bolo pre mňa nemožné, dokonca sa dokážem sama osprchovať. Odišiel mi tras čo ma veľmi teší. Prejdem väčší úsek bez pomoci, čo sa bez barle ani nedalo. S očami nemám také problémy, našla som motiváciu prečo sa mi chce žiť, lebo vidím, že to ide. Ešte nie som vyliečená úplne, ale smerujem k tomu a o každej zmene vás budem informovať. TEŠÍM SA. Napíšem vám odkaz na moju stránku, aby ste mohli ísť do toho podrobnejšie, tu nie je taký priestor : hláste sa na mail

    odpoveď na: Erika mala zakrok v Polsku #13958
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ďakujem pekne a prosím ťa môžeš mi napísať postup ako sa k tomu dostanem. Mám kamošku v Londýne tak to sa dá ale čo mám urobiť aké kroky? Pošleš mi to prosím ťa na mail, lebo určite to nepíšeš prví krát, tak aby sme druhých tým nezaťažovali čo už iste vedia. Mne sa horšie číta tak čítam iba posledné strany. nova.liecba@gmail.com Ďakujem pekne

    odpoveď na: Erika mala zakrok v Polsku #13956
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ahoj Erika, tiež sa chcem niečo opýtať. S LDN máš nejaké lepšie výsledky? Zmenilo sa niečo od kedy to užívaš? Pekne ďakujem za info. (handshake)

    odpoveď na: Vtipy #13955
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Muž a žena sedia na pláži v raji. Obdivujú krásu rajského sveta v tom sa zrazu muž postaví k žene a dá jej riadne zaucho. Žena sa nechápavo na neho pozrie a opýta sa „Prečo“? Muž ešte plný hnevu jej odpovedá: Nebyť tej tvojej hlúpej zdravej výživy, mohli sme tu už byť dávno. :-)*DRINK* Všetko dobré v Novom roku 2010.

    odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #13861
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Mnoho ľudí má veľa snov, želaní. My chorí iba jeden a v tomto novom roku 2010 verím, že sa nám to splní. *THUMBS UP*

    odpoveď na: COLOSTRUM #13837
    luciaz
    Účastník (Participant)

    No teraz si mi dala, už na mňa prišiel strach a ako dlho to ona držala? :'(

    odpoveď na: COLOSTRUM #13835
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Tak to je ojedinelé, takí ľudia sú ozaj už zriedkavo na svete. Ja som bola informovaná o tom, že to musím brať minimálne rok až potom budem vidieť rozdiel. A to som si do toho pridala ešte niečo. Jem surovú stravu, neviem ako sa to bude spolu znášať. Je to už 4 deň, čo nejem nič iné iba zeleninu a ovocie, pijem šťavy atď. Znášam to celkom dobre, ale prejavuje sa u mňa veľká nevládnosť a bolesť nôh. prejdem 5 m a už nevládzem. Vraj to je homeopatický efekt. Vtedy sa stav zhorší a až potom sa dáva do normálu. Viem, že som si vybrala dosť nevhodný čas, ale moje zdravie mi je dôležitejšie, ako pochutiny. Uvidím a budem šťastná keď to zvládnem. (sun)

    odpoveď na: COLOSTRUM #13817
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Chcem sa opýtať či si užívala to isté ako mám teraz ja. Lebo pochybujem, že by si to dostala darom od kamoškinej sestry, lebo jedno balenie stojí 55 eur a vystačí na mesiac. Ja mám colostrum basisLRworld.com.

    odpoveď na: Erika mala zakrok v Polsku #13379
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ahoj Erika. V prvom rade je úžasná, že si sa podujala na niečo takéto, Ja som vo veľmi zlom zdr. stave a veľmi by som chcela urobiť niečo čo by môj chorobný stav vyliečilo, nie iba zastavilo. Mňa veľmi zaujíma každá zmena ktorá u teba nastala po zákroku. To je niečo čo asi zaujíma každého. Veď to ukáže či je táto operácia o zmene zdrav. stavu, alebo iba nádej na úspech.

    odpoveď na: Očkovanie proti chrípke #13362
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ja so m čítala výbornú knihu OČKOVANIE proti stresu od Sineľnikova. Môžem povedať, že som zatiaľ nečítala nič lepšie.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 24 )