kam do kupelov
- This topic has 24 odpovedí, 9 hlasov, and was last updated pred 11 years, 3 months by michsa.
-
AutorPríspevky
-
8. decembra 2010 o 21:59 #816landrejÚčastník (Participant)
nechapem admina preco maze tuto temu ? o co vam pan admin ide ? co je zle na tejto teme ? cakal som len strucnu odpoved a coho sa dockam ? zmazania … super … DAKUJEM
10. decembra 2010 o 13:29 #17851jarešÚčastník (Participant)landrej, nikto nič nezmazal….čo to hovoríš ?…
preložila som tvoju otázku sem,
landrej…čítaj tu:
http://www.sclerosis-multiplex.sk/forum/showThread.php?structId=i422&logout=1nakoľko tam je diskusia ku kúpeľom…nič viac a nič menej…
nič som nezmazala….tá otázka ostala…
stačí si viac poprezerať fórum…
10. decembra 2010 o 17:25 #17854landrejÚčastník (Participant)chcem sa ospravedlnit nevsimol som si to …
10. decembra 2010 o 20:05 #17857ferinoÚčastník (Participant)Ja som bol pred mesiacom v kúpeloch Číž a môžem odporúčať. Sú síce „na konci sveta“, ale majú dobrú úroveň. Mne pomohli.
27. februára 2011 o 16:47 #19147hubalÚčastník (Participant)ahojte,chcem ist do kupelov,ktore by ste poradili?turcianske teplice alebo trencianske teplice?ci neake ine? este som v kupeloch nebol.dakujem
27. februára 2011 o 20:30 #19148administratorÚčastník (Participant)hubal a prečo nedješ s nama do Dudiniec?
27. februára 2011 o 20:42 #19149hubalÚčastník (Participant)neviem,este som v kupeloch nebol,co zatial znamy vraveli ze trencianske a turcianske su dobre,ale rozhodnuty este nie som.ja si idem cez tyzden lekarovi dat napisat navrh estelen.
28. februára 2011 o 14:44 #19152KatkaÚčastník (Participant)Ak by som aj ja chcela ísť s vami, je najvyšší čas si to podať?! či už je neskoro? ak je naša dr. chorá, kto mi to vypíše? vďaka
28. februára 2011 o 15:09 #19153jarešÚčastník (Participant)Katka, pod s nami, treba si čo najskor vybaviť návrh a podla mojich pokynov v maili urobiť nasleudjuce kroky…
ja síce návrh mám, ale este potrebujem vysetrenia od obvodnej a tie nemam…takze som tá neporiadna…
návrh ti vie urobiť aj obvodná lekárka ale neurológ musí dať svoju správu…ak nemáš inú možnosť, chod k obvodnému neurológovi…
ide o čas, aby poisťovne v prvom polroku schválil liečbu, lebo inak nestíhame náš termín…
28. februára 2011 o 16:29 #19155hubalÚčastník (Participant)tak ja som sa tiez rozhodol pre dudince…v stredu idem lekarovi si dat napisat navrh.tiez by som mohol ist s vami ak sa podari
28. februára 2011 o 21:08 #19156OsmaÚčastník (Participant)No škoda,že ste vybrali tento termín,išla by som s vami,tiež mám tento rok nárok na kúpeľe,ale termín mi nevyhovuje.
3. marca 2011 o 20:04 #19173hubalÚčastník (Participant)ahojte,chcem ist do kupelov,dostavam polovicny invalidny dochodok a aj z uradu prace hmotnu nudzu cca 43euro.cital som ze kto pobera hmotnu nudzu je oslobodeny od poplatku 1,66euro.ale neviam ci sa to tyka aj mna . vie mi niekto poradit? dakujem
3. marca 2011 o 22:14 #19175administratorÚčastník (Participant)Liečenie
Všetci, ktorí idete tento rok (ak môžete tento rok ísť) podajte si žiadosť u svojho ošetrujúceho lekára.
Po spísaná návrhu na liečenie, odneste (odošlite) do svojej poisťovne.
Údaje, ktoré sú potrebné, ak chcete ísť spolu s ostatnými na liečenie (ako tomu bolo v roku 2009 v Číži)Termín nástupu : 21. jún (6.) 2011 (utorok)
Ukončenie : 12. júla (7.) 2011
Miesto konania liečenia : Dudince ubytovanie v dome Smaragd.Všetkých vás láskavo prosím o nasledujúce:
Pri odovzdaní do svojej poisťovne je nutné láskavo požiadať, aby vám liečenie schválili s údajmi vyššie napísanými.
Žiadajte ich, aby vám to potvrdili, že rozumejú vašej žiadosti, minimálne ústne, ak je treba radšej tam aj zatelefonujte, môže sa stať, že urobia rozhodnutie podľa seba a vás to bude mrzieť, lebo vás pošlú inam a v inom termíne.
Následne mi odošlete mail, kde mi potvrdíte svoju účasť na liečení.V okamihu, kedy vám príde z poisťovne list potvrdzujúci liečenie v uvedenom termíne na uvedenom mieste v dome Smaragd…
.,..PROSÍM.. alebo volajte, alebo píšte, aby sme mohli vykonať uloženie podľa izieb, hlavne, aby sme boli spolu pri sebe (izbami).10. marca 2011 o 10:34 #19271hubalÚčastník (Participant)Dnes som si dal aj ja žiadosť na kúpele do Dudiniec,požiadal som o ten termín ako tu bol uvedený,tak dúfam že mi to schvália aby som mohol ísť s vami.
11. marca 2011 o 11:50 #19287administratorÚčastník (Participant)hubal, toto napíš na adresu :nadej@nadej.net
aby si mohol byť zaradený do zoznamu -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.