Pomôžte

Osma

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,401 až 2,415 (z celkového počtu 2,457 )
  • Autor
    Osma
    Účastník (Participant)

Myslim,ze kazdy by mal mat pravo volby a urcite by si kazdy rad priplatil,ked tato ihla ma taketo vyhody.Ja teda urcite patrim do tejto skupiny.Neviem,preco to v CR ide a v SR su zasa pacienti na chvoste.:(

odpoveď na: Dnes mám super deň… #7093
    Osma
    Účastník (Participant)

Tak to je super-ako na Novy rok,tak po cely rok.Tak to ti dobre vyslo.A stacilo tak „malo“-len si dobre oddychnut.(y)(y)(y)Tak nech je takychto dni v r. 09 vatsina.(sun)(F)(F)

odpoveď na: Len tak… #7064
    Osma
    Účastník (Participant)

Vsetkym dobrym ludom prajem vela zdravia a tiez stastia,ostatne je mozno si kupit.Tak hura do r. 2009 s usmevom,aj ked budeme zase o rok starsi.:D:D:D

odpoveď na: Dnes mám depku…. #7017
    Osma
    Účastník (Participant)

Z ceskeho fora som si opisala jednu vetu,mam ju tu vycapenu pri pocitaci a stale na to mrkam:
    KDYZ NASTALO DOBRE OBDOBI,JE TREBA SE RADOVAT Z TOHO,ZE JE DOBRE.A KDYZ SPATNE,RADOVAT SE Z TOHO,ZE BY MOHLO BYT JESTE HUR A ZE DOBRO JE UZ NA CESTE.:):):):):)
    Tym sa riadim a ked to nejde,tak sa o to snazim.

odpoveď na: Dnes mám depku…. #6969
    Osma
    Účastník (Participant)

Suhlasim s Jarkou na 1000%. To mas atak po prechladnuti,mala si doma nervy a je to prosto nedoliecene a to sa odraza ako ping-pongova lopticka na SMke.Tak sup na solumedr.,to ti naozaj pomoze.A kasli na Silvestra,toho si uzijes aj na buduci rok,ale ked chces stat aj na buduci rok na vlastnych,tak to musis riesit teraz!!!!!!
    Drzim ti palce.:)

odpoveď na: Len tak… #6946
    Osma
    Účastník (Participant)

Hm,tu nepoznam.Ja k dr.Tapajcikovej

odpoveď na: Len tak… #6939
    Osma
    Účastník (Participant)

Ahojcek,ja chodim tiez do B.B.,ku komu chodis?

odpoveď na: Všeobecne o liečbe, názory, skúsenosti atď… #6938
    Osma
    Účastník (Participant)

Ahojcek,som rada,ze to takto dopadlo.Netreba sa hrat na hrdinu,lebo v nasom pripade je to vitazstvo celkom na figu.Drzim palce,aj tebe aj kamosovi a nech vam toto priatelstvo dlho vydrzi.:)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #6849
    Osma
    Účastník (Participant)

Ahojcek vsetkym,zdravim v povianocnom case,aj ked je to este vsetko vianocne.
    Klincek: V kupeloch som bola 2x a vzdy sa mi zhorsil zdravotny stav.Ked som bola prvy raz,vsetko som presne dodrziavala,co mi bolo predpisane.Ked som prisla z kupelov domov,do tyzdna som sa nepostavila poriadne na nohy a do schodov som chodila velmi,velmi zle.To som este nevedela,ze mam SM.Poslali ma tam na „vychylenu platnicku“.Tak hned do H a tam mi zistili SM.
    Tento rok som uz bola s touto diagnozou a mozem ti povedat,ze som sa tam hadala s doktorkou „odbornickou“,co mi predpisovala procedury.Bola som to 3x „reklamovat“,pretoze mi davala rovnake procedury ako na tu platnicku a ked som jej hovorila,ze toto nechcem,ze po navratu domov nechcem hned na solumedr.,tak mala este pindy,ze co si vymyslim,ze to je ako pre cukrovkara inzulin a podobne kecy,ze mam rozpisanych devat procedur a mam narok od poistovne len na 3.Moja odpoved bola,tak nech mi napise tie tri,ale poriadne.Ja bola odhodlana ist aj za hlavnym lekarom,ked mi to neprepise. Videla,ze neustupim,a ze sa nedam,tak mi to potom prepisala.
    V kupeloch je chyba,ze je ta len vseobecny lekar,vo vatsine pripadov,uz presluhujuci,ktory nema o niecom novom ani paru.Mal by tam byt aj neurolog,ortoped.
    Napisala mi aj cvicenie,cvicit som chodila,ale uz som netrhala rekordy,len som si prosto „zacvicila“ jako Smkarka a nie ako olympionik,ak vies pochopit,co som tym chcela povedat.
    Podla mna v kupeloch vela zalezi od lekara,ktore procedury ti predpise. Ked som sa vratila domov,tiez som sa cca 10 dni citila horsie,ale potom to pomaly ustupovalo.
    Teraz mam narok na kupele až za 2 roky,tak mam dost casu na8) rozmyslenie,ci si zaziadam alebo nie. A ked tak do specialnych pre nas.

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #6737
    Osma
    Účastník (Participant)

ja este nesviatkujem,ale kmitam doma ako nasa fretka,ale uz budem len oddychovat,len este stedrak,salat,…………………………….. Veris mi,ze?:D:D:D

odpoveď na: V akom znamení si sa nar…?…. #6736
    Osma
    Účastník (Participant)

:D:D:D:D:D:D

odpoveď na: Len tak… #6712
    Osma
    Účastník (Participant)

Aj ja zelam vsetkym pohodu, oddych,ale i zdravie a stastie a neatakujte sa!!!(F)(sun)(F)

odpoveď na: Len tak… #6658
    Osma
    Účastník (Participant)

Ahojcek,tak uz je ti lepsie?????:)

odpoveď na: Všeobecne o liečbe, názory, skúsenosti atď… #6525
    Osma
    Účastník (Participant)

Kamos nech v tejto situacii kasle na humor,on je humor a humor,tu ide o jeho dalsi zivot,aka bude jeho kvalita.Humor je potrebny,ale on potrebuje hlavne pomoc.:)
    Nektory lekari,to je kapitola sama o sebe a niekedy mi pride,ze je to tu samy CVACH.

odpoveď na: Všeobecne o liečbe, názory, skúsenosti atď… #6521
    Osma
    Účastník (Participant)

Ahojcek,suhlasim s ferinom,ihned by to chcelo nasadit kortikoidy (solumedrol,alebo tomu podobne svinstvo,ale hlavne,ze pomaha,je to naozaj PRVA POMOC,možem potvrdit z vlastnej skusenosti).Cavinton som brala tiez v infuz.,ale to bolo o nicom,potom mi ich dali domov v tabletkach a uz mi ich stejne vysadili.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,401 až 2,415 (z celkového počtu 2,457 )