Osma
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Osma
Účastník (Participant)Bohuzial je to tak,ako pises.Vatsina doktorov vystudovala este za bolsevika a su to uz 50.tnici a viac rocni a myslia si,ze s tym vystacia az do dochodku.ČESŤ VYNIMKAM.Ziadne nove vzdelavanie,len si predpisuju tie svoje peniciliny a paraleny a hlavne nech maju ciarku pre zdravotnu poistovnu.Prides na preventivnu,vysetria ta cez kabat u dveri,ledva ti odmera tlak a ked potom v telke pocuvas tie pindy ohladne toho,ako sa mas starat o svoje zdravie,je mi na grcku.Doktori by asi chceli,aby si si podla internetu stanovila diagnozu,prisla im povedat,aby mali ciarku pre ZP a „mohli ta zacat liecit“.Uz som tu niekde pisala,ze mi to pride,akoby kazdy doktor siel v slapajach dr.Cvacha.Ale nesmim ich hadzat do jedneho vreca,su aj vynimky.Ale myslim,ze je to mensina.To pisem podla svojich skusenosti s doktormi v SR.

Osma
Účastník (Participant)To je pravda,ruka by im neupadla,keby dali na dvere cedulu a clovek by si precital a odisiel,aj ked aj toto je k nastvaniu,ked ides z daleka.Teraz este ked cakas a nic ssa nedeje.Tai mozes urobis len celom vzad a ist naspat.A ked si isla s detmi,tak to ti nezavidim a este v takomto case. Ale,Klincek,hlavu hore,ty to zvladnes (lebo musis a nic ine ti ani neostava).

Osma
Účastník (Participant)Sorry,to som nechcela,ale ja pisala,ze ktory maju rodicov,s ktorymi si rozumeju.Ja som bola na tomto svete velmi skoro bez rodicov a moja mamina bola tiez mladou vdovou.Tak si pamatam,co to obnasa.
Klincek,tiez ti drzim palce a vlastne je drzim nam vsetkym.
Osma
Účastník (Participant)klobuk dole pred tebou,ked vydrzis na rotopedu 2 hodiny slapat,ja mam dost po 15 minutach,ale je to mozno i tym,ze mam stary srot.

Osma
Účastník (Participant)hlava ma neboli,len mam take šumenie a vadi mi,ked je velky hluk,alebo hovori viacej ludi naraz,to mi ide to hucenie na „nervy“,ale vtedy po tej punkcii to sa nedalo vydrzat,hucenie bolo asi tak v stupnici od 1 po 10 na urovni tej desiatky,fakt som myslela,ze uz ma to klepne.
Osma
Účastník (Participant)Jeeeee,ja budem tiez prvy raz v aprili babkou a uz sa na to s muzom velmi,velmi tesime.
Ja uz zasa dlho nemam rodicov,moj ocino zomrel ako 43 rocny na cukrovku (mala som 20 rokov) a mamina ako 56 rocna (mala som 36 rokov) a naozaj v dobrom zavidim vsetkym,ktory maju rodicov,s ktorymi si rozumeju.Niekedy mi naozaj take pekne objatie od maminy velmi chyba.Osma
Účastník (Participant)Suhlasim s Klincek aj s Jares.Nenapisala by som to lepsie.A posielam ti

Osma
Účastník (Participant)Ja som pri odbere tiez nemala problemy,poctivo som pila,lezala,ale na Wc mi dovolili ist,mala som to len do vedlajsej izby.Problemy som zacala mat 3-4 den po odbere,ako typicke bolesti hlavy by som to nenazvala,ale bolel ma len ten vrch hlavy a strasnneeeeee mi v nej hucalo,to bolo nieco hrozne,uz som myslela,ze na mna ide poražka.To trvalo asi 3 dni.Keby som musela ist znova,tak uz viem,co ma caka.Uf.
Preto by som bola rada,keby som mala moznost vyberu
Osma
Účastník (Participant)03.01.09 – chodza do mesta a spat,asi 2km,ked do toho zaratam aj behanie po obchodoch
-10 minut + 5 minut rotoped
Osma
Účastník (Participant)Dobre si to napisal a suhlasim s tebou.Ja som mala stastie,ze ked ma to prvykrat pred 2 rokmi polozilo,tak moj manzel siel do dochodku,neni este tak stary,ma vysluhovy.Tak mi velmi pomahal a pomaha mi aj dneska.Odpadli mi vsetky tie roboty,co som robila predtym,ked nebol doma a teraz mam o to menej starosti.Robim si pomaly len doma,co vladzem,to urobim,co nevladzem-robota nema nohy a neutecie a urobim to inokedy.Niekedy som to tiez prahnala,ale uz na mna SM zdviha prst a dava signal.To som hned poznala.Necitliva koza na nohach a palenie noh,zavraty a vsetko nalavo vidim 2x,to uz viem,ze musim brzdit.
Kazdy by mal poznat svoje moznosti a hranicu,za ktoru by nemal ist.Aj ja vsetkym drzim palce.

Osma
Účastník (Participant)Tak uz si chcem zapisat dnesny vykon,ale neviem,kde,please!!!

Osma
Účastník (Participant)No tak ma tam zapis,nech to vyskusam.Slubujem,ze nebudem svindlovat.Som sama zvedava,kedy zacnem.

Osma
Účastník (Participant)No to sa mi vidi,ako pekny bordel,ked s tym nasi doktori nevedia narabat!!!!! Vsak by mali ist vo vsetkom dopredu a nie zaspat na vavrinoch a cakat,co bude.

Osma
Účastník (Participant)Ja ked som chodila cvicit do kolektivu,najprv aerobic (3x tyzdenne) a potom do fitka (najprv 3x tyzdenne a potom kazdy den rano!!!),tak to bolo v pohode.Ale teraz sa doma nedokopem k nicomu a fitko uz nezvladnem a tiez to neni zadarmo a aby som platila a len tak sa tam flakala,to je o nicom.Ale musim zacat nieco robit.Chodit-chodim,aj do obchodov,nemam to celkom blizko domu,ale len chodza asi nestaci.

Osma
Účastník (Participant)Toto som teraz chcela napisat aj ja.Mam aj fitloptu,ale namiesto pravidelneho cvicenia si na nu len natiahnem pri telke nohy,na stacionar.bicykel ocas vesiam pradlo a kazdy den si slubujem,ze uz od zajtra zacnem,kupila som si aj DVD s cvicenim,teraz v kupeloch som si nechala napalit jedno CD cvicenie pre hemiparezy,TEORETICKY to mam vsetko v maliku.

-
AutorPríspevky