Pomôžte

Osma

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,386 až 2,400 (z celkového počtu 2,457 )
  • Autor
    Osma
    Účastník (Participant)

Bohuzial je to tak,ako pises.Vatsina doktorov vystudovala este za bolsevika a su to uz 50.tnici a viac rocni a myslia si,ze s tym vystacia az do dochodku.ČESŤ VYNIMKAM.Ziadne nove vzdelavanie,len si predpisuju tie svoje peniciliny a paraleny a hlavne nech maju ciarku pre zdravotnu poistovnu.Prides na preventivnu,vysetria ta cez kabat u dveri,ledva ti odmera tlak a ked potom v telke pocuvas tie pindy ohladne toho,ako sa mas starat o svoje zdravie,je mi na grcku.Doktori by asi chceli,aby si si podla internetu stanovila diagnozu,prisla im povedat,aby mali ciarku pre ZP a „mohli ta zacat liecit“.Uz som tu niekde pisala,ze mi to pride,akoby kazdy doktor siel v slapajach dr.Cvacha.Ale nesmim ich hadzat do jedneho vreca,su aj vynimky.Ale myslim,ze je to mensina.To pisem podla svojich skusenosti s doktormi v SR.:(

odpoveď na: Len tak… #7344
    Osma
    Účastník (Participant)

To je pravda,ruka by im neupadla,keby dali na dvere cedulu a clovek by si precital a odisiel,aj ked aj toto je k nastvaniu,ked ides z daleka.Teraz este ked cakas a nic ssa nedeje.Tai mozes urobis len celom vzad a ist naspat.A ked si isla s detmi,tak to ti nezavidim a este v takomto case. Ale,Klincek,hlavu hore,ty to zvladnes (lebo musis a nic ine ti ani neostava).:D (F) (F) :D

odpoveď na: Len tak… #7313
    Osma
    Účastník (Participant)

Sorry,to som nechcela,ale ja pisala,ze ktory maju rodicov,s ktorymi si rozumeju.Ja som bola na tomto svete velmi skoro bez rodicov a moja mamina bola tiez mladou vdovou.Tak si pamatam,co to obnasa.

Klincek,tiez ti drzim palce a vlastne je drzim nam vsetkym.

odpoveď na: Chodenie v prírode – pešibusom #7303
    Osma
    Účastník (Participant)

klobuk dole pred tebou,ked vydrzis na rotopedu 2 hodiny slapat,ja mam dost po 15 minutach,ale je to mozno i tym,ze mam stary srot.:D:D

odpoveď na: Atraumatická ihla #7293
    Osma
    Účastník (Participant)

hlava ma neboli,len mam take šumenie a vadi mi,ked je velky hluk,alebo hovori viacej ludi naraz,to mi ide to hucenie na „nervy“,ale vtedy po tej punkcii to sa nedalo vydrzat,hucenie bolo asi tak v stupnici od 1 po 10 na urovni tej desiatky,fakt som myslela,ze uz ma to klepne.

odpoveď na: Len tak… #7290
    Osma
    Účastník (Participant)

Jeeeee,ja budem tiez prvy raz v aprili babkou a uz sa na to s muzom velmi,velmi tesime.
    Ja uz zasa dlho nemam rodicov,moj ocino zomrel ako 43 rocny na cukrovku (mala som 20 rokov) a mamina ako 56 rocna (mala som 36 rokov) a naozaj v dobrom zavidim vsetkym,ktory maju rodicov,s ktorymi si rozumeju.Niekedy mi naozaj take pekne objatie od maminy velmi chyba.

odpoveď na: Len tak… #7275
    Osma
    Účastník (Participant)

Suhlasim s Klincek aj s Jares.Nenapisala by som to lepsie.A posielam ti (F)(F)(F)(F)(F)

odpoveď na: Atraumatická ihla #7274
    Osma
    Účastník (Participant)

Ja som pri odbere tiez nemala problemy,poctivo som pila,lezala,ale na Wc mi dovolili ist,mala som to len do vedlajsej izby.Problemy som zacala mat 3-4 den po odbere,ako typicke bolesti hlavy by som to nenazvala,ale bolel ma len ten vrch hlavy a strasnneeeeee mi v nej hucalo,to bolo nieco hrozne,uz som myslela,ze na mna ide poražka.To trvalo asi 3 dni.Keby som musela ist znova,tak uz viem,co ma caka.Uf.:(Preto by som bola rada,keby som mala moznost vyberuO:)

odpoveď na: Osma #7271
    Osma
    Účastník (Participant)

03.01.09 – chodza do mesta a spat,asi 2km,ked do toho zaratam aj behanie po obchodoch
    -10 minut + 5 minut rotoped:)

odpoveď na: Len tak… #7210
    Osma
    Účastník (Participant)

Dobre si to napisal a suhlasim s tebou.Ja som mala stastie,ze ked ma to prvykrat pred 2 rokmi polozilo,tak moj manzel siel do dochodku,neni este tak stary,ma vysluhovy.Tak mi velmi pomahal a pomaha mi aj dneska.Odpadli mi vsetky tie roboty,co som robila predtym,ked nebol doma a teraz mam o to menej starosti.Robim si pomaly len doma,co vladzem,to urobim,co nevladzem-robota nema nohy a neutecie a urobim to inokedy.Niekedy som to tiez prahnala,ale uz na mna SM zdviha prst a dava signal.To som hned poznala.Necitliva koza na nohach a palenie noh,zavraty a vsetko nalavo vidim 2x,to uz viem,ze musim brzdit.
    Kazdy by mal poznat svoje moznosti a hranicu,za ktoru by nemal ist.Aj ja vsetkym drzim palce.8)8)(y)

odpoveď na: Chodenie v prírode – pešibusom #7209
    Osma
    Účastník (Participant)

Tak uz si chcem zapisat dnesny vykon,ale neviem,kde,please!!!:(:(:D

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #7156
    Osma
    Účastník (Participant)

No tak ma tam zapis,nech to vyskusam.Slubujem,ze nebudem svindlovat.Som sama zvedava,kedy zacnem.:):):)

odpoveď na: Atraumatická ihla #7154
    Osma
    Účastník (Participant)

No to sa mi vidi,ako pekny bordel,ked s tym nasi doktori nevedia narabat!!!!! Vsak by mali ist vo vsetkom dopredu a nie zaspat na vavrinoch a cakat,co bude.:(

odpoveď na: Len tak… #7153
    Osma
    Účastník (Participant)

Ja ked som chodila cvicit do kolektivu,najprv aerobic (3x tyzdenne) a potom do fitka (najprv 3x tyzdenne a potom kazdy den rano!!!),tak to bolo v pohode.Ale teraz sa doma nedokopem k nicomu a fitko uz nezvladnem a tiez to neni zadarmo a aby som platila a len tak sa tam flakala,to je o nicom.Ale musim zacat nieco robit.Chodit-chodim,aj do obchodov,nemam to celkom blizko domu,ale len chodza asi nestaci.:(

odpoveď na: Len tak… #7146
    Osma
    Účastník (Participant)

Toto som teraz chcela napisat aj ja.Mam aj fitloptu,ale namiesto pravidelneho cvicenia si na nu len natiahnem pri telke nohy,na stacionar.bicykel ocas vesiam pradlo a kazdy den si slubujem,ze uz od zajtra zacnem,kupila som si aj DVD s cvicenim,teraz v kupeloch som si nechala napalit jedno CD cvicenie pre hemiparezy,TEORETICKY to mam vsetko v maliku.:D:D:D:D:D

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,386 až 2,400 (z celkového počtu 2,457 )