Pomôžte

Mates007

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 121 )
  • Autor
    Mates007
    Účastník (Participant)

Učí velký žralok malého, ako má zaútočiť na človeka v mori.
    Vysvetľuje, že treba niekoľkokrát urobiť kolečko okolo plávajúceho človeka,
    vynoriť sa, potom znova tri kolečka, znova vynoriť a tak zautočiť.
    Malý žralok ale oponuje a hovorí, no ale dalo by sa aj hneď zaútočiť
    bez toho krúženia?! Starý žralok odpovedá:
    No áno, ale budeš ho žrať aj s hovnami?!

odpoveď na: Vtipy #9574
    Mates007
    Účastník (Participant)

On: „Zlatíčko, spala jsi i s jinými muži?“
    Ona: „Miláčku, spala jsem jen s tebou. S ostatními jsem byla vždy vzhůru…“

odpoveď na: Vtipy #9573
    Mates007
    Účastník (Participant)

Učitelka říká žákům ve škole:
    „Tak děti, dnes si budeme povídat o polibku.
    Víte, když se mají dva lidi rádi…“
    V zadní lavici se přihlásí Pepíček:
    „Paní učitelko, ti co už šukali můžou jít ven kouřit?“

odpoveď na: Copaxone #9572
    Mates007
    Účastník (Participant)

Ja som sa na tampóny pýtal lekárky a povedala, že na ne mám nárok iba k prvému baleniu Copaxonu. A tak si ich kupujem. Ale už sa mi stalo, že mi ich dala náhodne pri prevzatí liekov. Tvrdila, že to mám bonus.

odpoveď na: Kryokomora.. #9571
    Mates007
    Účastník (Participant)

Zima vás desiť nemusí. Vo febrári som bol opäť, tento krát v skutočnej kryokomore. Predtým som navštívil kryokabínu. Spoločnú majú iba zimu :-D Musím povedať, že ja som s kryokomorou veľmi spokojný. Robím to hlavne kôli riziku chrípky ktorá teraz zúri. Viem, že po návšteve neochoriem. Samozrejme stať sa môže všetko ale pravdepodobnosť je omnoho nižšia. V mojom okolí už chrípkou prešli všetci a ja zasa nič:-P Skúste to naozaj to nič nie je.

odpoveď na: Copaxone #4187
    Mates007
    Účastník (Participant)

No sľúbiť ti to nemôžem, ale keď sa mi podarí, rád sa ukážem na cvičení a popreťahujem si staré kosti(flex)

odpoveď na: Copaxone #4182
    Mates007
    Účastník (Participant)

Ahoj Jarka.
    No mám sa dobre. Cvičiť prídem, len neviem kedy. A už cvičíte? To som ani nevedel.

odpoveď na: Copaxone #4065
    Mates007
    Účastník (Participant)

Ja idem na MR po roku pichania Copaxonu teraz 18.11. a uvidím ako mi zaberá.(flex) Dúfam, že mi zostane. Ja som s ním spokojný. Nijako ma neobmedzuje a myslím, že ako ho pichám som pokojnejší. Keď som ho kôli chybe poisťovne nemal asi dva týždne, dosť som sa bál. Proste ja mu verím.(y)

odpoveď na: Copaxone #3005
    Mates007
    Účastník (Participant)

Piknik? Mňam?
    A akú výročnú správu. Nikde som ju nevidel. Ale rád by som. Daj tip kde ju nájdem.

odpoveď na: Kryokomora.. #2996
    Mates007
    Účastník (Participant)

No tak pocity v kryokomeru sú zvláštne. Ale nie nepríjemné. Keď som tam prvý krát mal vstupiť veľmi som sa bál. No hneď som zistil, že to nič nie je. A potom som sa už tešil na ďalší vstup. Ten veľký chlad vôbec necítiš. Nie je ti zima. Skôr by som povedal, že po takej minúte v chlade, keď sa ti prekrví koža, cítiš niečo ako pálenie alebo skôr pichanie na koži. A teda máš skôr pocit tepla ako zimy. A potom som mal dobrý celý deň. Ja som totiž chodil do kryokomory ráno pred prácou. A potom som taký prebudený veselšie kráčal do práce :)
    Ozaj v Bratislave funguje už druhá kryoterapia. Jedno centrum má kryokabínu a nové kryocentrum má už klasickú kryokomoru. Rozdiel je v tom, že kryokabína vyzerá ako sprchovací kút a chlad pôsobí iba na telo po krk a hlava je vonku, teda je mimo chladu. V kryokomore je chladu vystavené celé telo. Rozdiel v účinku je vraj minimálny.

odpoveď na: Copaxone #2994
    Mates007
    Účastník (Participant)

No tak ten čas, by som aj ja potreboval. Keby mal deň aj 26 hodín, mne by to bolo málo. Takže s hľadaním ti asi moc nepomôžem :) Dnes na zmrzku nemožem ale určite toto leto ešte pôjdem. Veď zmrzka nahradí možno aj desať cvičení s loptou. A ešte je aj príjemnejšia.

odpoveď na: Copaxone #2979
    Mates007
    Účastník (Participant)

Odpúšťame ti veď všetci vieme že skleróza je sviňa vec. Ona nem bolí, len človek narobí toľko somarín, že sa tomu niekedy až zasmeje. Na rekondičák nejdem lebo mám náhradu rekondičáku veď potom ti to niekedy poviem. A na zmrzku by som išiel ale ja som zmenil bydlisko a mal by som to asi dosť ďaleko. Ale občas zájdem nemboj sa. Ani tu som dlho nembol lebo som trošku rozbehaný a nestíham ani sám seba a nieto ešte internet. Ono zišlo by sa aj lopty popreťahovať. Veď aj zapadnú prachom :)

odpoveď na: Copaxone #2974
    Mates007
    Účastník (Participant)

Ahoj Jarka. Dlho som tu nebol. Nemám prístup k netu a tak sa nemožem ani ukázať. Ozaj už dva dni nepichám Copaxone. Moja p. doktorka akosi neobjednala Copaxone a tak som nedostal nové injekcie. Ale povedala aby som bol pokojný a ničoho sa nebál, že keď som bol rok bez liekov, kým mi potvrdili diagnózu a nič sa nestalo, tak teraz sa tiež nič nemôže. Aj keď ja tomu moc neverím. Myslím si, že by sa liečba nemala len tak prerušovať. Ale nie som lekár a tak čakám, kedy sa mi ozve a dá mi injekcie. Vidím, že sa tu rozbehla debata. a vidím tu aj nové tváre. Teší ma, že tu reč nestojí :)

odpoveď na: Copaxone #2788
    Mates007
    Účastník (Participant)

Martin len to s tým miešaním neprežeň. Aby to nebol tvoj prvý a posledný elixír mladosti :)
    Jarka nebol som včera nikde, aj mňa to počasie odradilo a radšj som si konečne pospal.
    Už by som si aj rád zahopsal na loptách. Kedy bude nejake cvičko? Ved nám tie balóny aj sfúknu, kým sa na ne znova posadíme :)

odpoveď na: Copaxone #2768
    Mates007
    Účastník (Participant)

Vidím že sa tu rozbehla poriadna debata. No ja by som sa pridal aspoň troškou. Ja som sa tiež dočítal o chlamidiach a o možnosti vzniku tohto ochorenia práve cez ne. Radil som sa z lekárkou. No jej odpoveď mi moc nevyhovovala. Ona mi povedala, že táto verzia vzniku choroby SM tu bola pred viac ako 10-timi rokmi. Boli vraj robené výskumy a zisťovala sa pravdivosť tohto tvrdenia. Liečilo sa to kombináciou antibiotík. No skúmaním bolo zistené, že to nie je pravda. Že chlamidia a jej mutácie s SM nemajú nič spoločné. Moc tomu aj tak neverím, ale lekárka povedala, že nemá význam telo zaťažovať ďalšími liekmi. Trpí hlavne pečeň. Tak som to nechal tak. Radšej to neriešim.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 121 )