Mates007
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Mates007
Účastník (Participant)Žena za volantom – to je ako hviezda na nebi.
Ty ju vidíš a ona teba nie.Mates007
Účastník (Participant)Leží svokra na smrtelnej posteli, pozerá von oknom a vraví zaťovi:
– No pozri sa Jožko, pozri sa na ten krásny deň vonku a ako tam nádherne svieti slniečko. Ved človeku sa ani zomrieť nechce.
Zať pribehne k oknu, zatiahne závesy a povie:
– Mama nerozptyľujte sa a sústredťe sa.Mates007
Účastník (Participant)Tak teda asi sa dam aj ja na zmenu lekára. Jarka dohodneme sa ale ja nemám pevnú linku. Radšej by som ti zavolal na mobil. Daj vedieť kedy budeš voľná a dohodneme postup boja
Naozaj ten stres z nedostupnosti liekov je príšerný a nikomu nerobí dobre. Lekárka ma môže upokojovať koľko chce. Keď raz viem že nemám liek, ktorý cítim, že mi pomáha, nebudem pokojný.Mates007
Účastník (Participant)Už som si zvykol, že občas sa prihlásiš pod pseudonymom
A to s tými pravidlami je naozaj pravda. Nuž čo už. Raz ste vy ženy pravdovravné
Tak kedy idete do kryokomôrky?Mates007
Účastník (Participant)Babička sa odchádzajúc z krematória smutne obzrie na čierny dym vychádzajúci z komína a povzdychne si:
„Tak vidíš dedko, konečne ťa niekto vyfajčil až do koncaMates007
Účastník (Participant)Babka sa chystá s dedkom na prechádzku:
Dedo, mám si vziať podprsenku?
Len si vezmi. Vonku je blato.Mates007
Účastník (Participant)Ja sa zmene nebránim. Len neviem ako na to. Proste nechcem nakoniec skončiť bez lekára. A ešte môžem niekomu ublížiť, nehovoriac o sebe. Ale zmenu chcem čo najskôr. Táto myšlienka ma drží už dávno, len som sa akosi bál zdvihnúť ruku
Mne sťažnosť asi nepomôže. Jedina možnosť je zmena.
Mates007
Účastník (Participant)Aj ja chodím v Bratislave na Junácku 6 hneď vedľa Polusu v hoteli Dom Športu. Raz som bol aj v Petržalke na Kopčianskej ulici ale tam mali iba kryokabínu. Čiže chladu nebolo vystavené celé telo. V tej kabíne si len po ramená. Ale zasa by to bolo možno lepšie pre teba na začiatok. Pretože sa po celý čas rozprávaš s pracovníčkou.
Ja ale keď už idem tak radšej celým telom.
Livka za info neďakuj. Od toho tu je Združenie SM Nádej a toto fórum, aby sme si vymenili názory a skúsenostiNemám pravdu Jarka?
Mates007
Účastník (Participant)Ja mám poisťovňu Union. Vždy keď tam volam jednej pani ktorá ma na starosti práve mňa, mi potvrdí, že žiadosť lekárky o moje lieky vybavuje vždy do troch dní. No ani ona ani lekárka (nie je to Mudr.Feketova, sú tam dve a ja mám tu druhú, no vlastnosťami sú rovnaké) nevedia kde sú lieky. Proste vodia ma za nos. a tak vždy čakám kedy budú lieky. Vždy mi zavolá a tvári sa ako Pán Boh. A nevyšetruje ma. Vždy keď jej zavolám (dovolám sa jej asi po dvoch týždňoch) tak mi povie: „Načo by ste chodili, klinicky ste v poriadku, nič nové Vám nepoviem.“ A dosť často za mi zamlčuje. Volám, zdvihne to sestrička a aj keď doktorku počujem sestra mi tvrdí, že tam nie je. Raz som jej povedal, že ju počujem, potom mi sestra povedala, že p. doktorka práve vyšetruje iného pacienta a nemôže sa mi venovať.
Mates007
Účastník (Participant)Moja žena má vždy posledné slovo.
Aj ozvena v jaskyni to po hodine vzdala.Mates007
Účastník (Participant)Predstavuje sa nový riaditeľ zamestnancom:
„Volám sa Kott. Pre tých čo koktajú………… …….. som Dušan“.Mates007
Účastník (Participant)Keď mám pravdu povedať alebo napísať aj ja som sa veľmi bál keď som prvý krát šiel do kryokomory. Srdce mi bilo a dokonca aj tlak som mal vyšší. Oni sestričky ktoré sú tam ti ho pred každým vstupom merajú. Ale keď som obsolvoval prvý vstup už som sa len tešil na ďalší. Je to ako droga. Naozaj ja som ráno vstal, šiel do práce a celý deň som sa tešil na to ako pôjdem do kryokomory
Je to super. A hlavne mať suchý nos celú noc a aj deň. No tak to u mňa nebolo zvykom. A teraz proste kapesníčky nepotrebujem. A opäť ako aj minuly rok. Všetci v mojom okolí prechádzali chrípkou dosť ťažko. Ja si ale z chrípky ťažkú hlavu nerobím. Ako som bol prvý krát v kryokomore, nemám problémy s vírusovými ochoreniami. a už len toto ma dostatočne presvedčí o účinnosti komory
Držím ti palce na nabratie odvahy. Ale ak sa na to naozaj necítiš, z donútenia to robiť nemusíš
Mates007
Účastník (Participant)Ako tak čítam nie som jediný kto má s týmto centrom na Mickiewicovej problémy. Ja tam chodím a tiež pichám Copaxone. Vždy dostávam tri balenia a vždy keď mi dochádzajú musím si počkať na ďalšiu dávku. Stalo sa mi už že som bol dokonca mesiac bez Copaxonu. Lekárka mi tvrdí, že prerušenie mi nemôže uškodiť. A že ona to ani neurýchli. Myslím to dodávanie liekov. Tiež som volal do poisťovne a zistil som to isté čo aj ty
Ja si ale myslím, že keď mám brať nejakú liečbu, tak bez prestávok a v kuse. Stalo sa mi totiž to že počas prerušenia som dostal atak. A potom pri predĺžení žiadosti o lieky, mi lekárka povedala, že to s tým nemá nič spoločné. A tvrdila, že asi ma Copaxone nechráni a uvidíme, čo bude o rok. Neverím jej ani slovo. Už len to, že ma už viac ako rok nevyšetrila je podozrivé. Aj teraz v januári som bol mesiac bez Copaxonu. Lekárka sa vyhovára na poisťovňu, lekáreň a na všetkých okolo. Ale keď za tým pátram, vždy sa dostanem k nej.
Mates007
Účastník (Participant)Rozhodne by som doporučil dezinfikovať. Netreba sa s tým zahrávať. Samozrejme s tou „suchou ihlou“ súhlasím. Ja teda dezifikujem a keď som nemal zampóniky tak som dával alpu na vatu. Nikdy som nemal ani flaky ani modriny a ani žiadnu reakciu. Potriem si miesto vpichu, chvíľu počkám
, pichnem
a potom už iba trošku pretriem ranku po ihle. Sem tam trošku pomasírujem.
Mates007
Účastník (Participant)Ahoj Jarka. Nemboj sa nemzabúdam tak silno
Len už nie som v BA a tam, kde bývam nemám internet. No a v práci nemám dosť času sledovať diskusné forum.
No a k tej zime, len toľko. Ja zimu tiež nemám rád. A keby mi bola naozaj zima, nešiel by som tam. Ale ono je to úplne v pohode. A to nemám ani nejakú špeciálnu tukovú ochranuAle keď počúvam z každej stran iba chválu na kryo nedá mi to a musím to skúsiť. A teraz chodím už zo zvyku a kôli predĺženiu účinku.
-
AutorPríspevky