Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Ahoj.Prajem skore uzdravenie.

Emily
Účastník (Participant)Dnes som napalena.Dozvedela som sa ,že neurologička mi nepotvrdila liečenie.Ze až po MR,ktore bude 3.3….Už ozaj neviem či je to zakon schvalnosti,alebo čo…Nemam narok na lieky,mam problemy s vybavovanim invalidky ,som bez haliera,lebo nemam narok už na podporu pri PN.Som už doma 1 rok ,zdravotne horšie ako v Dudinciach .
Som s naladou pod psa,a človek ma byť optimista.HA HA HAEmily
Účastník (Participant)R-2 racio chlebiky s vetom
O-ryža s čalamadou
OL-jogurt,pomaranč,presnidavka
V-čokolada,zeleninovy šalatEmily
Účastník (Participant)Jarka,pripajam sa k blahoželaniu

Emily
Účastník (Participant)Maš pravdu o tom,že učitelia si robia po svojom čo chcu.Ale mam aj zlu skusenosť s tymto.Syn dostal horšie vysvedčenie ako mal znamky v žiackej . Ked som šla za učkou a spytala sa prečo,povedala,že mal v žiackej malo znamok,nakolko byval často chory ,a preto ho tak oznamkovala.Odvtedy však lepšiu znamku ako 3 nedoniesol.Vyvršovala sa na nom a tak to trvalo dokedy neprešiel do vyššich ročnikov,ked ich už učili rôzny učitelia.V tomto sa akosi človek nevie dopatrať naprAVY.nEVIEM AKO TERAZ,VED TO BOLO Už PRED 24 ROKMI.PAPA A DRžIM PALčEKY,ABY SI NIEčO PORIEšILA LEPšIE AKO JA VTEDY.
Emily
Účastník (Participant)vaha-0kg
R-2 suchare s vetom
D-2 kivi
O-kuracia polievka s cestovinou
V-zemiaky,acidkoEmily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom, paprika a paradajka
D-mandarinka
O-bryndzove halušky a acidko
Ol-zeleninovy šalat
V-Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom
D-voda z kyslej kapusty
O-bravčove pečene,kapusta
Ol-mandarinka
V-pizza ašalat zeleninovy
V2-piškoty s acidkomEmily
Účastník (Participant)Ja som tiež prečitala-Bielu masajku.Aj mne sa pačila.A tiež som si už 2x prečitala knihu-Kniha mien.Je to tiež velmi zaujimava kniha.
Emily
Účastník (Participant)R-konzerva sardiniek,2 suchare
OL-jablko
O-pizza so zeleninou
OL-acidko
V-pizzaEmily
O-zeleninova polievka ,3 palacinky
Ol-2 pomaranče
V-varene zemiaky ,pohar acidkaEmily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom,sojove mlieko
O-zeleninovy šalat a 2 krajce chleba s vetom
Ol-3 palacinky
V-acidkoJarka ahoj.Lekarov mam plne zuby a všetci stoja za velky prd.Nemam zaujem.
Emily
O-polievka zeleninova
V-skrojek chleba so zeleninovym šalatom
V2-pohar acidkaEmily
Účastník (Participant)Ahoj Jarka.Zajtra idem ešte k neurologičke,dať si potvrdiť navrh na kupelnu liečbu.Potom to hadam stihnem do konca mesiaca si dať do poisťovne.
Emily
Účastník (Participant)vaha-0kg
R-2suchare s vetom
O-zeleninova polievka s haluškami
Ol-mandarinka
V-zeleninova polievkaLivka ahoj….Vaha nejde dole.Problem je asi tak ako u Zdenky v metabolizme.Asi by som tiež potrebovala konzultacie u dietologa.

-
AutorPríspevky