Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)Dievčence

Ako som už písala,aj ja som kedysi nerada žehlila,ale od určitého času,ked sa ma manžel spýtal-hoci videl čo robím-žehlííííííííííííííš??????????????moja odpoveď bola-HRAM SA!!!A odvtedy už nad vecami,ktoré robím nerozmýšlam-teda hrám sa -STALE-periem,varim,žehlím,upratujem,vysavam,….HRAM SA !!!!!!!!!!!!!!
Je to zaujímavé,ale funguje to
Emily
Účastník (Participant)Ranné rozcvičenie
trochu som sa hrala so žehličkou ,tak jeden a pol hodinku
Inak oddych a čítanie
Emily
Účastník (Participant)Jani,dnes okolo varenia takmer celý deň,ale podarilo sa a to je hlavnéééé

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Vďaka dievčnce

Ranné rozcvičenie
Už od 8.30 som stala pri sporaku.Postupne som urobila-upiekla kosti z karmenadle vykostenej,pomlela tak 3 kg bôčiku a potom z 1 kg urobila fašírku .Z 2 kg som urobila bôčikovu -roladu-alebo niečo podobné a ešte som z polotovaru fazule a zemiakov uvarila prívarok-k tomu bola tá fašírka. všetko som robila postupne a s prestavkami,takže som skončila okolo 16.00
V prestávkach ako ináč -čítanie a ochutnávanie
Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Okolo statku a chalupy je stale čo robiť,tak nezávidím a držím
,aby si mala dosť
a energie na všetko.
Ked treba oddych,tak sa tomu netreba brániť

Emily
Účastník (Participant)Príjemný pobyt na dedine

A k výkonom,nie je čo dodať-Super

Emily
Účastník (Participant)Dievčence
vďaka
Ranné rozcvičenie
Hodila som do pračky,dnes 2x,povešala.
Tak štvrť hodinka pešibus na poštu
BOLA SOM NA NáKUPE v TESCU,rýchlovka,aby som stihla späť autobus.
Potom dlhší oddych,
čítala som
Hodinku a pol som porcovala a odkladala mäso do mrazaku a chladničky.
Emily
Účastník (Participant)Ale tá robota je vyčerpávajúcejšia ako cvičenie,takže

Emily
Účastník (Participant)Janulka,dnes som si dala okružnú jazdu po Martine.Bolo super.

(sun
Chybajú mi tvoje slovíčka povzbudenie,ale verím,že mi pomáhaš prekonávať ťažkosti.Vďaka.

Pozdravujem Tvojich synov s rodinami

Emily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)
Srdečná vďaka zlatíčka.

Dnes skorý budíček o 5.00,tak bez rozcvičenia.už o 6.0.00 z domu na autobus-šla som na krv -na reumatologiu.
Odtial hodinová prechádzka k synovi na Ľadoveň-mali skorý budíček
Tam som pobudla do 10.00-zaviezli ma autom na Košúty k OD -šla som pozrieť bývalú susedku,robí v kvetinárstve.Tam som pobudla tak pol hodinku.
Odtial som šla pozrieť zlatúšikov k najstaršiemu synovi-aj som sa s nimi chvíľu pohrala,potom šli spinkať.
A Vnučke som bola dať vlastnoručne urobený adventný kalendár.
O 12.20 som šla na autobus k nám-došla som o 13.00
Totom najesť,trochu oddych a na večeru robím francuzske zemiaky,ešte sa peču,tak oddych po statí nad pekáčom.
Na dnes mám limit vyčerpaný,tak už len vegetEmily
Účastník (Participant)

Emily
Účastník (Participant)Jaruška,snažím sa ,kým trochu vládzem.

Ranné rozcvičenie
Varenie polievky.Vnučke som šila adventný kalendár.Bola som na masáži.takže bol aj pešibus.
Ináč krásne
počasie,takže SUPER
-
AutorPríspevky