Pomôžte

lenik

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Avonex #19853
    lenik
    Účastník (Participant)

    Ja som bola na zaucenie v nemocnici tiez dva dni. Prvy den som trenovala parkrat do spongie s takou skusobnou sadou, ked sa avonex este zarabal a vecer ma uz „hnali“ aby som pichla do nohy. V noci ma sledovali a na druhy den som sla domov. Po prvej injekcii ziadna teplota, ani reakcia, len sa mi zdalo prvy tyzden, ako by som bola nejak mimo. A potom to bolo uz len na mne :) Verim, ze to v pohode zvladnes, lebo mne pripadalo ze je to nemozne-sam seba pichat, ale ono to nejak musi ist a aj ide ;-) Drzim palce.

    odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #18898
    lenik
    Účastník (Participant)

    To by aj mňa zaujímalo, ako je s tým železom, nevie niekto? Pretože s tým mávam podchvíľou tiež problémy. Ďakujem ;-)

    odpoveď na: Magnetická rezonancia… #17766
    lenik
    Účastník (Participant)

    toto su asi nejake mr dni, ja idem zajtra :-)

    odpoveď na: Všeobecne o liečbe, názory, skúsenosti atď… #14796
    lenik
    Účastník (Participant)

    imumologia je na mickievizcovej zhruba oproti vchodu do nemocnice, ale na opacnej strane ulice, je tam brana do takeho maleho arealu a zozadu budovy je vchod, je to tam oznacene aj tabulou, je to tusim na druhm poschodi, ordinuje tam dr kertys a mne osobne robil len odber krvi(na imulogicky profil)

    odpoveď na: Všeobecne o liečbe, názory, skúsenosti atď… #14778
    lenik
    Účastník (Participant)

    janny ja som na tom takisto, som tri tyzdne bez liekov a nevidim to ruzovo, ze sa skoro k nejakym dostanem. Nasadila som si aspon wobenzym, lieky neberiem ziadne. Ak sa dozvies nieco, co sa da v takomto pripade urobit pre seba, daj prosim vediet.

    odpoveď na: Môj názor – hodnotnie starostlivosti #14743
    lenik
    Účastník (Participant)

    Mne sestricka telefon sice zdvihne a uisti ma, ze sa mi ozve, ale este sa tak doteraz nestalo. Vzdy volam opat len ja. Ale usmieva sa pri navstevach centra….

    odpoveď na: Len tak… #14360
    lenik
    Účastník (Participant)

    ja som na tomto vysetreni bola pred tyzdnom, rano mi vzali krv, vecer som si pichla a na druhy den mi vzali opat krv, udajne sa takto najlepsie zisti ucinok lieku

    odpoveď na: Všeobecne o liečbe, názory, skúsenosti atď… #14326
    lenik
    Účastník (Participant)

    Prosim Vas co mozem pre seba urobit ked som zostala bez liekov? Mam zle vysledky z imuno a pokial sa to neupravi, tak avonexik nedostanem a pokial sa to neupravi vobec, tak neviem neviem. Treba nejak zvysit prijem vitaminov, alebo si dat aspon wobenzym? Zostala som z toho v soku, ze ked som si uz zvykla na vsetko to pichanie zrazu toho niet.

    odpoveď na: Spoločensko-duševný, pomôžte mi… #14158
    lenik
    Účastník (Participant)

    ano som vo všzp, myslim ze s touto poistovnou v tomto smere nie su problemy, ci sa mylim?

    odpoveď na: Spoločensko-duševný, pomôžte mi… #14142
    lenik
    Účastník (Participant)

    Dakujem velmi pekne za radu, ani som len netusila, ze mi taketo informacie oni poskytnu.

    odpoveď na: Spoločensko-duševný, pomôžte mi… #14140
    lenik
    Účastník (Participant)

    Moja skusenost: pokial pracovala na Mickiewiczovej pani dr.F. nemala som problem s liekmi, so schvalovanim ani s kontrolami,len som obcas musela na nu cakat. V novom centre som mala dohodnuty termin a po prichode mi setricka oznamila, ze pani dr. sa necitila dobre a sla naobed domov. V poriadku aj lekar ma pravo byt chory. Aspon mi zabezpecila ineho lekara na kontrolu, ale co ked niekedy nebude k dispozicii iny lekar? Ja nie som z ba a ani mnohi ini co tam chodia, takze budeme cestovat nadarmo? Pri objednavani liekov mi sestricka svatosvate slubila ze mi zavola ked budu….nestalo sa. Pri druhom pokuse po 2 tyzdnoch sa osopila ci nema inu robotu…No a nakoniec pri poslednej injekcii mi oznamila ze z lekarne ma zamietli…reakciou pani doktorky na tuto situaciu bolo, ze to preveri, ale moze az po novom roku a zevraj nevadi ked liek vynecham…To uz tlak stupal…Nastastie pri mojom dalsom pokuse zodvihla ina setra, ktora mi oznamila, ze po lieky si predsa len mozem prist, aspon po ciastocnu davku, kym sa nezisti co je vo veci…a zistilo sa, ze nejak pozabudli na dlzku schvalenej liecby, coz mne oznamene ani nebolo na kolko mi tu liecbu vlastne schvalili. Jeden povedal rok, jeden dva roky a ja nepoznam ako to chodi…Ale inak prostredie je pekne, aj doktorka bola mila…….:-)

    odpoveď na: Spoločensko-duševný, pomôžte mi… #14106
    lenik
    Účastník (Participant)

    Absolutne s tebou suhlasim liviap. Mam z toho zmiesane pocity. Prostredie krasne, vsetko nove aj doktorka bola mila, ale…..trosku neporiadok v papieroch a doplacaju na to pacienti.

    odpoveď na: Avonex #13644
    lenik
    Účastník (Participant)

    Zajtra idem na kontrolne MR a na imunologiu, kvoli schvaleniu liecby. Treti rok s avonexom, ak ma schvalia. Mam mierne obavy, ako to cele dopadne.

    odpoveď na: Akú máš krvnú skupinu ? #13626
    lenik
    Účastník (Participant)

    nulka negativ, raz ma premohla zvedavost a bola som si dat zistit:-) (len ta cena uz potom nebola vesela)

    odpoveď na: V akom znamení si sa nar…?…. #13625
    lenik
    Účastník (Participant)

    Tak zapiste jedneho noveho clena ku skorpionom ;-)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 18 )