klincek
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
17. októbra 2008 o 20:31 odpoveď na: Mám SM – ako to povedať mojim deťom, rodičom, partnerovi ? #3867klincekÚčastník (Participant)
moja rec
klincekÚčastník (Participant)vdaka mozes poslat aj na email.da sa mi kuknut.
uz som nasla aj stravu
bolievaju ma oci ,chvilku mi trva kym sa rozkukamklincekÚčastník (Participant)aj ja chcem .uz som aj s muzom pozerala ,ze aky.tak asi dostanem pod stromcek .mozno.tajne aspon dufam,inak si ho budem musiet kupit sama
a to bude boliet moje tajne rezervuklincekÚčastník (Participant)no tak to bud rad ,ze si mal do teraz pokoj.ja nemam pokoja uz 8 rokov.taku chvilku asi 3 roky to bolo celkom v pohode ,mozno som aj mala daku nepatrnu prihodu ale presla bez dakeho velkeho halo.ale to ako sa citim posledne mesiace tak som sa necitila este hadam nikdy,chvilku mi je fajn a potom dlho som uplne nevladna a neschopna.nie som navyknuta sa dako setrit a sediet na zadku.a to je to co ma strasne obmedzuje.muz mi nadava ze ak mi je dobre ,ze mam v zadku vrtulu a nesetrim sa.ja inak nemozem .cely zivot som napriek vselijakym chorobam ktore bohuzial mam /asi zly geneticky material/som bola strasne zivotaschopna a nedokazem s tym prestat ani teraz.neznasam pocit odkazania na druhych ,pocit bezvladnosti atd.a momentalne zazivam presne to.a som jak salena posledne tyzdne.ak to nie je tajomstvo ako sa ti zhorsil,s cim mas problem?ja s ocami,recou,motorikou atd.asi vsetko naraz
klincekÚčastník (Participant)tu mam achilovu
klincekÚčastník (Participant)tak tesim na ten moj sleng
jarus sory sadla som si za pocitac aj s muzom a citali sme spolu ,ja viem o tej injekcnej liecbe uz,ale fakt ti mozem povedat ,ze tak s chuti sme sa uz davno spolu nezasmiali.no po tom strese s choroby co momentalne mam mi to fantasticky bodlo.
tak sem sa s takymi prispevkami aspon clovek zabudne ze je chory ,aspon na malu chvilku,dakujemklincekÚčastník (Participant)no idem hladat
klincekÚčastník (Participant)ak ta nieco boli ,nik si nevsima tvoju bolest a slzy.
ak ta nieco tesi nik si nevsima tvoj usmev a tvoju radost
tak ak chces ,aby si ta konecne niekto vsimol,skus si prdnut ,vsimnu si ta vsetciale pre istotu odporucam ine metody upozornenia na seba
klincekÚčastník (Participant)uz. som clenkou konecne ,muzik mi bol zaplatit clenske v banke
huraaaa17. októbra 2008 o 16:30 odpoveď na: Mám SM – ako to povedať mojim deťom, rodičom, partnerovi ? #3845klincekÚčastník (Participant)nikdy som s tym nerobila tajnosti,a verte ,tak som poznala kto je mi ozajstny priatel a kto nie.priatel ta podrzi nech je to cokolvek na svete co ta trapy,ten takzvany priatel sa objavy len ked potrebuje nieco on.okruh znamych sa zuzil,ale stale je dost velky .a rodina by mala take veci vediet podla mna.a partner urcite,zvlast ak ti vstupil do zivota v momente ,ked si uz chory bol,aby ti jedneho dna nevycital,ze si mu nedal/la volbu rozhodnutia,ci do toho ide stebou alebo nie,ak ta miluje on/ona bude ti velkou oporov tak ako lipkyn partner.ja som predsa chora ,a nemam sa za co hanbit,nie som ani vrah ani zlodej ,nemusim sa skovavat ani salit./je to moj osobny nazor,ale kazdy ma pravo rozhodovat o sebe sam/
klincekÚčastník (Participant)paci sa mi ako tu kazdemu radis ,si ako taka mamina pre vsetkych ,pohladis,polutujes ,poradis,ked treba vyhresis.velmi pekny pristupklobuk dole
klincekÚčastník (Participant)ty brdo ,tak tento tvoj prispevom sa mi jarka velmo paci.dufam ,ze to aj kazdy pochopil tak ako si to myslela .sem zavyta jeden nie smkar a hihihi pochopy to inak,boze ja som prasa
no boze ved sranda musi byt,ved sme okrem ineho normalny dospely ludkovia ,hadam.
tak nic v zlom ja len tak uplne nevinne ,to aby rec nestala na tomto fore,ked su tu vsetci taky komunikativnyklincekÚčastník (Participant)no vy ste tu vsetci tak strasne komunikativnyja by som si rada popismenkovala ,poradila atd,ved ak som spravne pochopila na to tu to forum je ,teda aj na to
jarruuusss ze mam recht?
klincekÚčastník (Participant)no stankov napad sa mi celkom paci,ja velmi rada varim a vymyslam v kuchyni.a take zdrave stravovanie to je ozaj dobry napad ,no mne by sa zislo par dobrych rad.aj zhodit by sa patrilo ,mne urcite
klincekÚčastník (Participant)ja nemam este tu skvelu vymozenost internet bankingu aj mama ma uz na to nahovara dost dlho,ja som poslala muza dnes do banky to poriesit.neviem kam pojdes na MRko ja som bola na antolskej ,tam uz maju novy stroj asi dva roky a trva to v nom asi pol hod.to sa da vydrzat,aj ked ja ked lezim vystreta na chrbte pez pohnutia staci pol hod aby som zacala mat problemy aj s chrbticou,hlavne v krizoch:osteoponia v mojom pripade uz 6 rokov.
take sproste choroby sa na mna lepia poslednych 8 rokou az je z toho jednemu zle.no to moje telo pojde do truhly fakt dobre zruplovane,tak jak sa patri
inak prajem ti zo srdca aby ti to MRko dopadlo dobre ,bez dalsich skaredych lozisk,a aby sa to v tom tunely dalo vydrzatpapa vsetkym ktorych nepoznam a zatial ma ignoruju.zdenka
-
AutorPríspevky