janka1508
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
janka1508Účastník (Participant)
pichám 4-tý rok. Všetky nežiaduce účinky, ktoré by vraj časom mali zmiznúť, ma stále navštevujú. Ich intenzita je kolísavá.
Od teploty radšej už neberiem nič, len vo výnimočných prípadoch, pretože potom mi klesne telesná teplota na „bod mrazu“. Mám veľmi nízku telesnú teplotu.janka1508Účastník (Participant)Ja som rebif nevynechala nikdy ani pri teplote, ani pri ATB. Tiež by ma zaujímalo, či niekto koná inak a čo je správne.
janka1508Účastník (Participant)Jarka – s radosťou.
janka1508Účastník (Participant)veru hej, po injekcii
janka1508Účastník (Participant)Matematika…
Učiteľ gramatiky ochorel, tak poslali na zastupovanie matematika. Práve preberali pády. Matematikár:
– Nominatív mámme „kto, čo“, genitív je „koho, čoho“, datív je „komu,…“
Ďalej si nevie spomenúť. Tak hodí otázku do triedy:
– No vie to niekto?
Žiaci sa bavia, že matikár to nevie, ale ten sa rýchlo vynajde:
– No keď nevieme, nech X je to neznáme slovo. Potom zo zápisu: koho, čoho, komu, X urobíme trojčlenku, podľa ktorej:
Čoho.komu
X= ——————–
Koho
No a ďalej je to už jednoduché., „ho“ aj „ko“ sa nám vykráti a výjde X=čomu.janka1508Účastník (Participant)janka1508Účastník (Participant)No dnes to bola po dhšej dobe zase „pekná noc“. Teplota vyše 38, ukrutá bolesť hlavy, a aj celého tela, nevládala som ani z postele vstať. Vypadá to tak, že hlava bude bolieť celý deň.
janka1508Účastník (Participant)mne tiež, ale ešte aj niečo iné pri vianočnom pečení som si zasúťažila vyhrala som lis na cesto a dnes mi prišiel tak sa budú piecť
janka1508Účastník (Participant)Držím palce aj ja
janka1508Účastník (Participant)Hádanka:
Cez deň to breše a v noci sa to kúpe. Čo je to?
SVOKRINE ZUBY.janka1508Účastník (Participant)Chcela by som sa spýtať, či máte počas PN-ky celodenné vychádzy alebo tak ako je klasika – 2 hodiny doobeda a 2 hodiny poobede. Nemyslím PN-ku pri ochoreniach ako angína, chripka alebo zlomená ruka. Pri SM-ke síce vychádzky nie sú problém, ale keď sú napr. poobede od 14,00-16,00 a ja sa zrovna vtedy necítim dobre, chcem si poležať, šla by som von o 17,00 ale už nemôžem. Nemám vycházku. Aké máte skúsenosti?
janka1508Účastník (Participant)Ahojte rebifáci. Chcela by som sa spýtať, či je tu niekto kto si pichá rebif dlhšie ako 4 roky. Ja som s ním nemala žiadne problémy, ak nerátam nejaké tie bežné vedlajšáky. Ale v poslednej dobe ma bolí každá jedna injekcia a niektoré miesta ma neprestali bolieť ani po dhej dobe. Neviem, či už ho náhodou neprestáva moje telo tolerovať.
pre michsu: až teraz som si všimla dotaz. Zlepšenie som nepocítila, ale nenastalo zhoršenie a aj nález na MR-ku je bez nejakých významných zmien. Tak si myslím, že liečba refifom plní svoj cieľ.
janka1508Účastník (Participant)Nech radosť a šťastie vládne u Vás doma,
nech zďaleka obchádza Vás nešťastie a smola.
Nech pohoda vládne za sviatočným stolom,
nech láska prevláda nad nemilým slovom.
Želám Vám krásne Vianoce a všetko dobré v Novom roku.janka1508Účastník (Participant)No ja keď som mala malé deti, tiež som mala odložené medovníčky v krabici, a keď som asi po týždni siahla do krabice aby som pozrela či už zmäkli, tak uz nemalo čo. Usmievalo sa na mňa len pár kúskov z ktorých boli vyhryzené oriešky. Už asi nevládali dojesť.
janka1508Účastník (Participant)V diaľkovom som vymenila baterky, a ide. Veď bolo aj dobre odstredené pri vysokých otáčkach. Ale pre istotu som ho dosúšala aj na radiátore.
Ja robím ešte aj iné kúsky. Vodu v rýchlovarnej konvici som varila na plynovom sporáku. Život si treba spestriť.
PS: Jarka a ten mobil vydržal dlhšie? -
AutorPríspevky