Osma
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Osma
Účastník (Participant)Suhlas so vsetkym,co ste tu napisali,treba ho dotlacit na neurologiu alebo RS centra.Jedna sa o atak ako vysity.
Osma
Účastník (Participant)Vsetko chapem a drzim ti vsetky palce,nech to vyjde a ja pisem hauk
Osma
Účastník (Participant)Mna by to tiez zaujimalo,tak ta tiez prosim.
Osma
Účastník (Participant)Ja som uz o nom kedysi citala.Viem,ze je to otecko nasem biatlonistky Jasinovej,to ona mu robila v tom clanku reklamu.Od tej doby som o nom nepocula.
Pre Janka 1508: ja pouzivam pri nasej chorobe aj homeopatiu,ale vsetko sa odvija od toho,ze ti tie gulocky „musia sadnut“ na telo.Neni to pausalne,ako cela nasa SMka,u kazdeho ma iny priebeh.Tak je to aj s liebou.Na kazdeho zabera nieco ine.Niekdo neda dopustit na bylinky a u nekoho je to za nula bodov.Homeopatia nasu chorobu urcite nevylieci,ale myslim si,ze ti ani neublizi a zalezi velmi aj na tom,comu clovek veri!!!A to plati aj o masazach pana Jasicu.
Osma
Účastník (Participant)Masirovat mozno vie,aj ine veci,ale urcite nevie zastavit SM,to uz by bol drzitelom Nobelovej ceny.
a vsichni zo Slovenska by k nemu chodili,lebo by chceli STOP SM.
Osma
Účastník (Participant)Jarka,to ma teda podcenujes,poznam ta z fotogalerie z tohto fora a viem,ake mas vlasy.To Becko ma napadlo,ze sa doporucuje pri tychto problemoch.Solumedr. je pre nas velky priatel,aj nepriatel.
Osma
Účastník (Participant)A nechcelo by to pridat aspon obycajny B-komplex?
Osma
Účastník (Participant)Ja som bola tiez pred tyzdnom v B.Bystrici,islo to lepsie,ako ked som bola v Malackach.Drzim palce,neboj sa,vsetko bude OK.
(tie su pre teba)
4. decembra 2008 o 19:51 odpoveď na: je tu niekto, kto má tu odvahu, a funguje s SM-kou ale bez liekov ? #5291Osma
Účastník (Participant)Ja tiez nemam stanovenu ziadnu liecbu,som uz tiez dva roky po 5O.Beriem len homeopatiu,B.komplex,pupalku,rybi tuk,milgammu,dlhodobo som brala lyricu,ale to mi vysadili.Teraz pred tyzdnom som bola na MR,evokace a krv na imunolog.vysetr.,tak som zvedava,co sa zisti.Zatial patrim stale medzi chodiace.
Osma
Účastník (Participant)Jarka,a co vsetko beries za lieky? Nemas este Imuran,prednison alebo nieco take?
Osma
Účastník (Participant)Blahozelam a prajem hlavne vela zdravia a stastia do spolocnej cesty zivotom.
Osma
Účastník (Participant)Zelam prijemny pobyt vsetkym.
Osma
Účastník (Participant)Matka,skoda,ze ti nemozem trocha dat z toho mojho.Bola som poucena,ze smajlik=dvojbodka zatvorka.Do tejto sekcie nepatrim,len som si to tu prezerala.Maj sa pekne a pacik vsetkym,hlavne sikovnej Jares.
Osma
Účastník (Participant)Ja si to len chvalim,ked uz nic ine,alespon sa mi upravila stolica a to je u nas SM velmi dolezite.Uz som si objednala dalsiu davku. Pacik.A majte sa v Bulgarii gut.
Osma
Účastník (Participant)OK a diky.Pekne si to tam uzivajte a vychutnajte.Pocasie vam zatial tiez praje.
-
AutorPríspevky