Emily
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
Emily
Účastník (Participant)R-sojove mlieko,2 suchare s vetom
O-špagety s omačkou
V-jablčka,pol balika keksov -cerealne
syn doniesol z Talianska-mňam ,mňam
Emily
Účastník (Participant)

Každy mame svoje problemy.S tymi si musime poradiť,ako vieme.Ja som už z tych skôr narodenych.Mam už skoro dva a pol ročnu vnučku a 3 velkych synov.Svoje som si musela preskakať tiež.Mam z nich radosť a to ma drži pri živote a pozitivnom mysleni.Zima je na našu chorobu velka pliaga a hlavne ked nesvieti slniečko a neukaže nam milu tvar.No čo už.Musime vydržeť tak ako každy rok.

Emily
Účastník (Participant)Zdenka,hlavu hore.To si len teraz taka deprimovana z tej choroby a aj z toho počasia.Coskoro to prejde.Držim palčeky.

Emily
Účastník (Participant)Aj u nas v okoli Banskej Bystrice prši.
Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom
D-jablčka
O-špagety s prilohou -cibula,šunka,tekvica,paradajk .pretlak,kečup-všetko spolu podusene,na vrch syr
V-2 hrste vlašskych orechov,čaj
-kusoch chleba s pomazankouEmily
Účastník (Participant)ešte nebuvaš? Hadam si piekla doteraz.Ja som urobila z 2 davok linecke pečivo.
Emily
Účastník (Participant)Som rada že si sa konečne najedla.Fakt som strašne rada.Ved ten doterajši jedalny listok sa mi moc nepačil.Na to,že sa cely deň zvrtaš -stači okolo deti-maš toho dosť.Obdivujem ťa fakt ,

že si to len takmer na kavičke zvladala.Emily
Účastník (Participant)A to si stale len na polovičnom ID ?Prepač, že sa vypytujem.Citim s tebou a viem si predstaviť tvoje starosti.Obdivujem ťa,že zvladaš ešte aj 2 deťurence.

a tiež tvoju humornu povahu,sudiac podla vtipov a diskusii.Stale maš v sebe vela optimizmu a elanu.
Emily
Účastník (Participant)Si ešte mlada a maš teda čo robiť sama so sebou.Ale to som sa pytala len kôli tomu,že vidieť že naše zdravotnictvo je birokraticke.Komu chcu,tomu pomôžu aj „z hrobu_“ a druheho by tam chceli zatlačiť čim skôr.
Ved aj ja som chora už -si myslim 12 rokov,ale na SM mi došli až tento rok v januari.Dovtedy som si pripadala len ako simulant.Emily
Účastník (Participant)A odkedy existuju MR,alebo CT bola si už na inu diagnozu ako na SM?
Emily
Účastník (Participant)A bola si už aj predtym na magnetickej rezonancii,alebo CT?Myslim pred tymi 19 -timi rokmi,než ti zistili tu prvu chorobu?
Emily
Účastník (Participant)Dievčence.Krče vznikaju aj z nedostatku Magnezia,myslim.Skuste sa spytať Romana.
Emily
Účastník (Participant)Hovori sa,že po kupeloch sa stav človeku čiastočne zhorši,aby už o par dni vedel,že mu to aj pomohlo.,Takže dufam,že mam v tomto pravdu,aj ked len z počutia.Držim palce a pozdravujem aj Lenku

Emily
Účastník (Participant)Ja mavam zas taketo šklbanie v oblasi licnych kosti.Nie je to pravidelne,ale občas.
Emily
Účastník (Participant)R-2 suchare s vetom
O-šošovicova polievka
OL.-2 hrste vlašskych orieškov
V-sardinky s 2 sucharmi,čaj -
AutorPríspevky