Pomôžte

Emily

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,421 až 3,435 (z celkového počtu 3,567 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

R-sojove mlieko,2 suchare s vetom
    O-špagety s omačkou
    V-jablčka,pol balika keksov -cerealne
    syn doniesol z Talianska-mňam ,mňam:-[

odpoveď na: Dnes mám depku…. #6552
    Emily
    Účastník (Participant)

(sun)(sun)(sun)Každy mame svoje problemy.S tymi si musime poradiť,ako vieme.Ja som už z tych skôr narodenych.Mam už skoro dva a pol ročnu vnučku a 3 velkych synov.Svoje som si musela preskakať tiež.Mam z nich radosť a to ma drži pri živote a pozitivnom mysleni.Zima je na našu chorobu velka pliaga a hlavne ked nesvieti slniečko a neukaže nam milu tvar.No čo už.Musime vydržeť tak ako každy rok.(sun)(sun)(sun)(sun)

odpoveď na: Dnes mám depku…. #6550
    Emily
    Účastník (Participant)

Zdenka,hlavu hore.To si len teraz taka deprimovana z tej choroby a aj z toho počasia.Coskoro to prejde.Držim palčeky.(y)(y)(y)(F)(F)(F)

odpoveď na: Len tak… #6490
    Emily
    Účastník (Participant)

Aj u nas v okoli Banskej Bystrice prši.

odpoveď na: Emily #6489
    Emily
    Účastník (Participant)

R-2 suchare s vetom
    D-jablčka
    O-špagety s prilohou -cibula,šunka,tekvica,paradajk .pretlak,kečup-všetko spolu podusene,na vrch syr
    V-2 hrste vlašskych orechov,čaj
    -kusoch chleba s pomazankou

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #6465
    Emily
    Účastník (Participant)

ešte nebuvaš? Hadam si piekla doteraz.Ja som urobila z 2 davok linecke pečivo.

odpoveď na: Boj s nadbytočnou váhou #6462
    Emily
    Účastník (Participant)

Som rada že si sa konečne najedla.Fakt som strašne rada.Ved ten doterajši jedalny listok sa mi moc nepačil.Na to,že sa cely deň zvrtaš -stači okolo deti-maš toho dosť.Obdivujem ťa fakt ,(F)(y)(F)(y)(F)(y)že si to len takmer na kavičke zvladala.

odpoveď na: Zdravotný, neviem čo s ním… #6457
    Emily
    Účastník (Participant)

A to si stale len na polovičnom ID ?Prepač, že sa vypytujem.Citim s tebou a viem si predstaviť tvoje starosti.Obdivujem ťa,že zvladaš ešte aj 2 deťurence.(y)(y)(y)(F)(F)(F) a tiež tvoju humornu povahu,sudiac podla vtipov a diskusii.Stale maš v sebe vela optimizmu a elanu.(sun)

odpoveď na: Zdravotný, neviem čo s ním… #6456
    Emily
    Účastník (Participant)

Si ešte mlada a maš teda čo robiť sama so sebou.Ale to som sa pytala len kôli tomu,že vidieť že naše zdravotnictvo je birokraticke.Komu chcu,tomu pomôžu aj „z hrobu_“ a druheho by tam chceli zatlačiť čim skôr.
    Ved aj ja som chora už -si myslim 12 rokov,ale na SM mi došli až tento rok v januari.Dovtedy som si pripadala len ako simulant.

odpoveď na: Zdravotný, neviem čo s ním… #6454
    Emily
    Účastník (Participant)

A odkedy existuju MR,alebo CT bola si už na inu diagnozu ako na SM?

odpoveď na: Zdravotný, neviem čo s ním… #6450
    Emily
    Účastník (Participant)

A bola si už aj predtym na magnetickej rezonancii,alebo CT?Myslim pred tymi 19 -timi rokmi,než ti zistili tu prvu chorobu?

odpoveď na: Zdravotný, neviem čo s ním… #6433
    Emily
    Účastník (Participant)

Dievčence.Krče vznikaju aj z nedostatku Magnezia,myslim.Skuste sa spytať Romana.

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #6429
    Emily
    Účastník (Participant)

Hovori sa,že po kupeloch sa stav človeku čiastočne zhorši,aby už o par dni vedel,že mu to aj pomohlo.,Takže dufam,že mam v tomto pravdu,aj ked len z počutia.Držim palce a pozdravujem aj Lenku (y)(y)(y):)(F)(F)(F)

odpoveď na: Zdravotný, neviem čo s ním… #6409
    Emily
    Účastník (Participant)

Ja mavam zas taketo šklbanie v oblasi licnych kosti.Nie je to pravidelne,ale občas.

odpoveď na: Emily #6408
    Emily
    Účastník (Participant)

R-2 suchare s vetom
    O-šošovicova polievka
    OL.-2 hrste vlašskych orieškov
    V-sardinky s 2 sucharmi,čaj

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,421 až 3,435 (z celkového počtu 3,567 )