Pomôžte

Len tak…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,531 až 1,545 (z celkového počtu 1,646 )
  • Autor
    jareš
    Účastník (Participant)

zzzuzi…toz nie je to vitazstvo…myslim teraz na tu chorobu, ale ako povedal ferino…vitaj tu…aj keby som ta spoznala radsej za uplne inej situacie…

ak by si cokolvek potrebovala, vies, ze sme tu, pytaj sa bude ti odpvoedane…su tu velmi sikovni ludia ale hlavne zial bohu uz aj skuseni….dokazu zo zivota poradit…

ahojik

Emily
    Účastník (Participant)

@}->--@}->--@}->--(sun)(flex)*THUMBS UP*Vítam Ťa aj ja a prajem všetko dobré

bismo
    Účastník (Participant)

pripajam sa k neskoremu zelaniu vsetkeho dobreho do noveho roka :-)

Osma
    Účastník (Participant)

Ďakujeme ….aj tebe všetko gut.(handshake)*THUMBS UP*

adrima
    Účastník (Participant)

ahojte,tiež som tu nová,prajem všetkým len to naj,,, a si to najhlavnejšie,,aby tie výsledky MR neboli zhoršené:-))

lipka
    Účastník (Participant)

Vitaj v „klube“ :-) ja si prajem za všetkých, Teba samozrejme nevynímajúc, aby sa pre nás vynašiel liek na definitívne vyliečenie.

ferino
    Účastník (Participant)

(sun)(sun)(sun)
    MR môže niekedy aj skresliť. Ide o to, ako sa cítiš. No a lieky budú… URČITE… *THUMBS UP**THUMBS UP*

Osma
    Účastník (Participant)

Jarka,čakaj balíček :-):-):-)

Osma
    Účastník (Participant)

Vitaj a ahoj:-)*IN LOVE*

jareš
    Účastník (Participant)

Martuska dakujem uz dopredu…si zlaticko(h)

Osma
    Účastník (Participant)

Jarka,rada som pomohla;-);-);-) Keď budem naďalej šiť,tak vám to odložím, spoľahni sa*IN LOVE* Látky sú opraté a trocha naškrobené, to sa pri PW robí,aby sa lepšie šilo.:-*

zzzuzi
    Účastník (Participant)

Ahojte všetci konečne som si spomenula na prihlasovacie heslo ja blbá ako sa mi máte? ja sa mám celkom fain len doktorka sa mi vyhráža gastroentologiou ale ja sa nedám!hadičky neeeee! A v robote si robkám kraslice aby som sama seba presvedčila že niesom na odstrel tak sa mi majte krásne moje zlatíčka a dúfam že už nezabudnem heslo Držtsa pa pa

milsup
    Účastník (Participant)

Aký je účel pohlavnej sily?

Je samozrejme úplne iný, než si ľudia myslia. To, čo sa dnes v nevedomosti robí s touto silou je iba jej plytvaním a mrhaním v pohlavnom pude. Je to zneužitie veľkej hodnoty, ktorú každý z nás dostal a o ktorej takmer nikto nevie, k čomu má slúžiť.

Viac sa dozviete na: http://kusvetlu.blog.cz/1202/aky-je-ucel-pohlavnej-sily

štefan
    Účastník (Participant)

Pozná niekto z vás túto knihu?: „Roztroušená skleróza. 300 tipů a rad, jak ji zvládat lépe“ od autora Shelley Peterman Schwarz. Ďakujem.

štefan
    Účastník (Participant)

alebo túto: „Roztroušená skleróza“ od Evy Havrdovej. ďakujem za postrehy.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,531 až 1,545 (z celkového počtu 1,646 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.