Pomôžte

Len tak…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,501 až 1,515 (z celkového počtu 1,646 )
  • Autor
    jareš
    Účastník (Participant)

frerinko bol tak mierne povedané, potichučky „poslaný“ do hajan… ;)

ale ferinkovi ďakujem, je briliantný, a chápe bez slov… ferino ďakujem

ferino
    Účastník (Participant)

No čo, kávu (coffee) som dopil, veci čo som priniesol uložil:-D:-D víno (d) vypil, tak som išiel….. :-D:-D:-D

jareš
    Účastník (Participant)

len tak oznamujem, že som prišla o notebook… :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

mail poštu mi píšte už len na sm.nadej@gmail.com

:( :( :( :( :(

jareš
    Účastník (Participant)

len tak oznamujem, že zajtra ránmo o 7:00 hodke sa tlačím na MR-ku

myslite v túto skorú rannú hodku na mňa… pls |-)

ferino
    Účastník (Participant)

Neskoro som prečítal, ale budem mystieť teraz, nech je to dobré. Budem sa musieť objednať aj ja.

Tatiana
    Účastník (Participant)

Jaruška, dúfam, že si MRI prežila v pohode a že všetko bude dobré! *THUMBS UP*

jareš
    Účastník (Participant)

no…mám taký pocit, že z roka na rok je to horšie a horšie…akosi ma to vyšetrenie vyčerpáva stále viac a viac…nemyslím, že to je len subjektívny pocit… :(

výsledky sa snáď dozviem budúci týždeň…tak sa uvidí… :-O

Osma
    Účastník (Participant)

Jarka, no čítam to až teraz :-O,ale vidím,že si to prežila a si v pohode;-),mňa to čaká na budúci mesiac.

bilka-chvilka
    Účastník (Participant)

Držím palce Jarke aj Tebe Marti, hlavne treba myslieť POZITÍVNE!!!;-)*THUMBS UP*(sun)

Osma
    Účastník (Participant)

Jarka, prosím ťa, prečo mažeš tie odkazy,keď sem niekdo dá?

jareš
    Účastník (Participant)

Martuš, vždy si link najprv pozriem, ak uvážim, že sa propaguje niečo, čo by tu nemalo byť, radšej link mažem….nie je to vždy jednoduché, niekedy sa informácie aj hodia…ale stránka, na ktorej sa nachádzajú tu nemá čo hľadať…našu stránku tiež nikto len tak nepropaguje….

a ešte sa stáva, že informácie na stránke sú názorom menšieho množstva osôb, čo nepovažujem za relevantné….

Martuš, rada by som bola, keby ostala stránka dôveryhodná…pokiaľ to aspoň len trošku ide…a ak viem k tomu aspoň podľa mojej mienky dopomôcť…

;)

Osma
    Účastník (Participant)

OK,ja som sa len zo zvedavost pýtala,nevedela som. Teraz som v obraze,díkes.8-);-)

monca
    Účastník (Participant)

Takže opäť doma po krásnom víkende a to nie obyčajnom ale už vianočnom stretnutí všetkých, ktorí sa rozhodli prísť a spríjemniť aj druhým chvíle plné emocií. Bolo veľmi fajn, ďakujem Jarka, že sme mohli prísť medzi vás, že si to všetko zariadila, za pekné auto, dúfam, že bude slúžiť všetkým tým, ktorí to budú potrebovať, za lampiony, stromček, večeru, zábavu, no proste za všetko. Zároveň pozdravujem aj všetkých ostatných, čo tam boli … Viera a Monika K.

Osma
    Účastník (Participant)

…. a čo tam neboli,my nič? :-(:'( Ja som nebola a zdravím všetkých,čo sem chodia na toto fórum,tak.@}->--@}->--@}->--@}->--

jareš
    Účastník (Participant)

Vieruška a Mončičika… ďakujem za krásne slovíčka, som veľmi rada, že sa vám páčilo, dúfam, že to tak cítili aj ostatní a že sme si užili to je fakt…ešte aj to počko bolo na našej strane….

už si predstavujem to ďalšie… ;)

páááčik všetkým…a tí, čo neboli…nuž skúste najbližšie…možno pochopíte prečo to robíme a prečo sa stretávame tak veľmi radi…. *IN LOVE*:-*

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,501 až 1,515 (z celkového počtu 1,646 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.