Pomôžte

Len tak…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,486 až 1,500 (z celkového počtu 1,646 )
  • Autor
    susan
    Účastník (Participant)

ja mám ten istý problém. Akurát že ja som doma stále lebo mám problémy s chodením. Inak ja som zo Záhoria, tiež by som bola rada keby sa niečo našlo. Dík

lipka
    Účastník (Participant)

Pripájam sa do klubu tých, čo by uvítali prácu na doma… Jaruš, zajtra som v práci do 16:00, mohla by som sa zastaviť v dielni, ak tam budeš…

mfranci
    Účastník (Participant)

ahoj…Som Z Krupiny. To je kúsok do Zvolena. A čo by si pre mňa mala? Ďakujem

jareš
    Účastník (Participant)

kipka…budem príď…budem sa tešiť …mooooc

dievčence…nie je to nič extra zaujímavé…ale na druhej strane si aspoň budete trénovať jemnú motoriku…nebude to nejako zvlášť platené…teda, aby som bola presná, viac menej pôjde o akési vzájomné pochopenie a odmena za pomoc…v akej forme teraz v tomto momente neviem presne špecifikovať…..

potrebovali by sme, keby pre nás niekto šúľal rulčeky z novín…dá sa to v pohode robiť doma…

predpokladám, že vás to nebude zaujímať…ale aspoň som napísala, čo by ste mohli robiť…nejde ani tak o platenie ako o dobrý pocit z pomoci…aj keď v budúcnosti sa ešte môže veľa vecí zmeniť…myslím s tou platbou

lipka
    Účastník (Participant)

Bola som.. niečo pred pol piatou, zamknuté, tma… :-(

jareš
    Účastník (Participant)

jéééééžiši….lipuška….:( :( :( :( :( bola som vyplatiť zákusky…óóóóóóóóóóó bože

prepáčiš mi to ?

ani nevieš ako veľmi ma to teraz mrzí…ako to odčiním ?????

lipka
    Účastník (Participant)

Ale hej, len neviem, kedy sa mi opäť podarí naplánovať si cestu tým smerom… :-(

lipka
    Účastník (Participant)

Jarka, budeš zajtra pred pol piatou v dielni?

Emily
    Účastník (Participant)

Jarka je v Amsterdame,neviem,kedy sa má vrátiť.Šla tam v utorok.
    V piatok sa možno vráti?Pozri si trening.plan-jareš

jareš
    Účastník (Participant)

lipka…budem tam…asi veľmi dlho…lebo som prišla o tri dni…ale tie boli za to veľmi krásne a stálo to za to…takže zajtra finišujeme…budem tam urkike dlho
    príď…buem ťa čakať…teraz učite…ete mi prosím pred tým crrrrn 0903 502 333 OKIKÁČ ?

lipka
    Účastník (Participant)

Ale zasa nechcem nasilu rušiť, keď máš prácu… (blush)

ferino
    Účastník (Participant)

Lipka prídi, prídem aj ja a pokecáme. Jarka môže kľudne robiť svoju robotu. @}->--(coffee)

lipka
    Účastník (Participant)

Výborne, tak sa budem tešiť :-*

lipka
    Účastník (Participant)

Tak na druhýkrát sa to podarilo :-) teším sa (dance) stretnúť Jarušku naživo je pekelne dobrý zážitok (clap):-*

Určite sa ešte stretneme @}->--@}->--@}->--

jareš
    Účastník (Participant)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

som taká pekelníčka…. (devil)

lipka, som nesmierne rada, že sme sa stretli…veľmi si ma potešila a tvúj tiež… ;)
    teškám sa na najbližšie stretko… cmučky

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,486 až 1,500 (z celkového počtu 1,646 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.