Pomôžte

jareš

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,041 až 2,055 (z celkového počtu 2,195 )
  • Autor
    administrator
    Účastník (Participant)

dusa place ako neplakala uz dlho…. :( :( :( :'( :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

inak sme na liečení v Dudinciach

monca
    Účastník (Participant)

Pozdravujeme všetkých oddychujúcich v Dudinciach, prajeme veľmi pekné počasie, veľa slniečka a vitamínu D a dobrú náladu. (u nás kosa ako v zime – asi 6-7 stupňov)
    Jarka, nesmúť za psíkom, život ide ďalej, zvykneš na iného.

Viera a Monika

administrator
    Účastník (Participant)

Vieruska dakujeme krásne…je tu trochen menej teplo, ak sme zvyknutí, ale dá sa.
    Liečikujeme sa a je to fajn. Procedúrky super. Skvelé prostredie. Možno tu spravíme rekondičák – vo Hviezde. ;)

Vierka ďakujem za povzbudenie, ale srdiečko plače a plače…bolí to strašne… :'(

monca
    Účastník (Participant)

No ak doma nebude problém, možno by som aj zvládla rekondičák s Monikou, daj vedieť …

administrator
    Účastník (Participant)

urcite dam…

denne procedurky a dnes aj kratka krokovacka…ale vesela

Emily
    Účastník (Participant)

*THUMBS UP*@}->--(sun)

administrator
    Účastník (Participant)

ani neviem, čo vlastne napísať…denne procedúrky a denne chôdza na a z druhého poschodia…inak nič viac, ach ešte dnes krokovačka na poštu a späť…inak len leňošenie ;)

monca
    Účastník (Participant)

však Jarka, aj to striedanie poteší, či nie? Doma máš celkom iný režim, stále veľa práce, tak treba aj leňošenie občas …

administrator
    Účastník (Participant)

:)
    Vieruška…jasné, že máš pravdu…ale moje srdiečko je ťažko smutné a všetko sa ma teraz moc dotýka a pravdu povediac, oveľa ťažšie to prežívam…
    ale viem, že čas to napraví a aj mne sa uľaví… (možno) a všetko pôjde ďalej

tak už v utorok sa ide domov…a DÚFAM, že sa konečne rozhýbem… :)

administrator
    Účastník (Participant)

celé tri týždne som chodila peši na 2. poschodie (aj hore aj dole)…veľmi dobrý pocit…teraz skúsim u nás doma na 7. posch. Už som to raz zvládla…tak držte palčiaky…snáď to vyjde…

administrator
    Účastník (Participant)

dnes…????? čo to bolo za deň ?????

Emily
    Účastník (Participant)

Humor lieči*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

administrator
    Účastník (Participant)

dnes…Martin…ale tá cesta smerom tam :( :( :( :( :(

zato naspäť – to už bola veľká sranda :D :D :D :D

administrator
    Účastník (Participant)

musím sa vám priznať…už asi tak týždeň vykonávam super činnosť…bežkám v lese každé ráno…som na seba hrdáááá

dôvod, prečo to robím, je taký prozaický…húfy ba až šialené roje pichntia chtivých komárov…nemám inú možnosť…a tak utekám, aby som nemusela skončiť n pohotovosti z dôvodu alergickej reakcie po vpichnutí miliónov ihiel komárov

administrator
    Účastník (Participant)

denne bežkanie…zatiaľ…som na seba hrdá…zatiaľ dodržiavam svoje predsavzatie…pane bože daj, aby som to vxdržala

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,041 až 2,055 (z celkového počtu 2,195 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.