Pomôžte

jareš

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,981 až 1,995 (z celkového počtu 2,195 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

:-D:-D:-D Jaruška,SUPER(flex)(flex)(flex)(sun)*THUMBS UP*:-*

jareš
    Účastník (Participant)

Miluska, tak som sa naozaj pustila do obcasneho varenia pre mojeho milacika ;)
    a kazdy vecer aspon kratucka krokovacka…na zaciatok aj to je dobre ;)

Emily
    Účastník (Participant)

Jaruška-si (*),tak pomaličky sa mi to páči:-D
    SUPER*THUMBS UP*@}->--(sun)(flex)

jareš
    Účastník (Participant)

opatovne sa musim preliecit ATB…nasli mi nalez v krvi :( :( :(
    tri tyzdne musim preliecovat….
    akoby sa mi to vsetko vratilo…dusim sa a kaslem horsie ako tuberak

dnes som si bola kupit Ditustat a Calcium…ale nemam pocit, ze by mi to nejak zvlast ulavilo
    chcela som napisat, ze dnes som doakzala prejst kusok v lese (bolo prenadehrne vsetko uzasne zasnezene), ale asi naozaj musim lezat este… boze moj tri tyzden uhaaaa:^):'((whew)

Emily
    Účastník (Participant)

Čo Ti na to povedať?????????Nechcem sa opakovať.;-)
    Prajem skoré uzdravenie(sun)(sun)(sun)(flex)(coffee)-radšej čajík-|-)

jareš
    Účastník (Participant)

tak dnes žiadna krokovačka, ale zajtra sa tomu nevyhnem, ráno mám na starosti psíkov

za to ale návšteva v nemocnici u mojej mamy…dúfam, že sa čoskoro vráti domov

Milka, vieš, že keď mi lekárka povedala, že musím ostať tri týždne na PN, skoro som odpadla, povedala som jej, čo ma tento týždeň čaká a neminie…povedala len toľko, že zdravie máme len jedno…

dávam si pozor a snažím sa viac posedávať doma, aj cez týždeň sa na to chystám, len nevyhnutné veci, inak som doma…
    dúfam, že sa čoskoro dá u mňa do poriadku

Emily
    Účastník (Participant)

Mamine skoré uzdravenie(sun)(sun)(sun)(flex)*THUMBS UP*
    a Tebe tiež len zdravíčko aby bolo(sun)(sun)(sun)(flex)*THUMBS UP*

monca
    Účastník (Participant)

Jarka,
    ten kašeľ ako to ja poznám trvá dosť dlho, kým prejde – neskúšala si ACC long?, alebo veľ zázvorového čaju? Viem, že si už asi všeličo vyskúšala,ale musíš byť trpezlivá a postupne to prichádzajúce slniečko vylieči. Prajem, aby to bolo čím skôr, a tiež uzdravenie tvojej mamine.
    :-)(coffee)(h)

jareš
    Účastník (Participant)

Vierka, neskusala som, mám Distustat, ale cítim, že už ani on nezaberá, ani Calcium, ani „C“ tisícka 3 denne…
    ide to z kopca… :( :( :( :(

mám zimu na pere, na oku aj v ustach, kasel sa zhorsuje a zacina sa mi tocit uplne vsetko, chodit mam problem…

viem, čo mi chcete napísať, viem, že sa vám to vôbec nepáči….dievčatá máte vo všetkom pravdu…iba nepoznáte absolútne okolnosti…
    Milka, mam je už doma, ale nie je vôbec v poriadku :( :( :(

lipka
    Účastník (Participant)

No Jaruš, si sa teda doriadila, len čo je pravda!!! Stres, stres, stres je príčinou, ale to asi sama dobre vieš.
    Príčinou toho všetkého je to, čo práve prežívaš a to nemusím poznať pozadie ani okolnosti.

Možno je to z časti tou nekonečnou zimou, nedostatkom svetla, slnka, energie… viacerí máme blbé obdobia.

Tak Ti len prajem, aby sa čoskoro všetko dostalo do tých správnych koľají a nech je už raz skutočne dobre!

Emily
    Účastník (Participant)

(sun)(sun)(sun)(flex)@}->--(sun)(h)

jareš
    Účastník (Participant)

lipka….ty si sa kedy stala čarodejnicou ?
    máš z veľkej časti pravdu…teda skoro z najväčšej…
    teraz som od piatku doma konečne, lebo cez týždeň to nešlo, každý deň až do večera som mala povinnosti

včera a dnes ráno som si išla pozrieť les…až na to, že nevládzem…inak napríklad dnes ráno krása…to slniečko…blahodárna sila
    inak len posedávam doma alebo polehávam….

už chcem byť OK…už chcem byť zdraváááááááááááááááááá…

lipka
    Účastník (Participant)

Jaruška, ja sa môžem živiť ako bosorka…

Emily
    Účastník (Participant)

NEboj,aj toho sa dočkáš.Všetko chce svoj čas.(sun)(sun)(sun)*THUMBS UP*(flex)

administrator
    Účastník (Participant)

dnes som po dlhom predlhom čase po prvý krát pocítila miernu energiu a silu….a bola som sa aj prejsť a vydržala som a žiadne depky sa dnes nekonali … jupíííííííííííí

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,981 až 1,995 (z celkového počtu 2,195 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.