Pomôžte

jareš

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,966 až 1,980 (z celkového počtu 2,195 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

Pekný deň prajem aj Tebe zlatko.

Odporúčam na NOC položiť k posteli cibulu-odkrojený vrch a spodok.
    Ráno zahodiť.Ďalšiu noc to isté. Cibuľa sa po hodine ošúpania stáva nebezpečná,lebo nasáva škodliviny z okolia.Nikdy nenechať cibulu dlhšiu dobu len tak ošúpanú.

Skús@}->--*THUMBS UP*(h)(sun)a skoré uzdravenie.papa

administrator
    Účastník (Participant)

dakujem Miluska….asi vyskusam, je mi celkovo dost na h…o

jareš
    Účastník (Participant)

intezívne ležanie a „boj“ s „nepriateľom“ menom chrípka so zápalom dutín a priedušnice…

Emily
    Účastník (Participant)

Konečne Ťa niekto donútil ležať:-D
    Prepáč,ale nechcela som Ťa tým naštvať.
    Samozrejme ,že Ti prajem úspešne „Nepriateľa“ PORAZIŤ!!!
    Mrzí ma,že to dospelo až tak ďaleko.
    Skoré uzdravenie a nezabudni na oddych po vyliečení.*THUMBS UP*(sun)@}->--(*)(flex)

jareš
    Účastník (Participant)

je to možné, aby tá choroba mala takú silu ?
    neuveriteľné…ale mňa nedostane… teda dúfam

monca
    Účastník (Participant)

Ahoj Jarka,
    myslím, že všetko zlé je na niečo dobré. Nemyslíš? Ty si človek, ktorý si nedopraje oddych, ale stále si v pohybe, na jednej strane je to dobré, ale na strane druhej, asi ťa niekto zhora musí aj na chvíľu zabrzdiť, aby si vedela, že to treba striedať …
    Prajem skoré uzdravenie.
    Inak Monika od pondelka v 40 horúčkach a nevidíme nijaký dôvod – ani hrdlo, ani nádcha, ani kašeľ – no dúfam, že to nie je nejaký priznak z liečby, dnes budú výsledky z krvi a nasadené ATB.

jareš
    Účastník (Participant)

Vierka, viem, že máš pravdu, aj Milka povedala to isté…už ma to zastavilo, už som od soboty out…ved to je uz velmi dlho…

musím povedať dievčatá, že ma vaše slovíčka dojímajú, veľmi úprimne to myslím, cítim z vás kopec lásky…ĎAKUJEM vám…

idem sa pochváliť…dnes v noci som spala…konečne som prespala na dvakrát celú noc… konečne cítim zlepšenie…

monca
    Účastník (Participant)

Jarka, tak už vieme,čo je – výsledky z moču sú hrozostrašne zlé, dr. chcela dať nemocnicu, ale som sa rozhodla, že dúfam vydržíme nejako dobre ešte dnes, zajtra je tretí deň ATB a vari zaberú …ak nie zajtra pôjdeme do MT, lebo dr mi nedvíha dnes telefon. vôbec neviem z čoho sú tie výsledky zlé, veď prechladnúť nemala kde, to určite, bojím sa aby moc nezoslabla z ATB a tiež zo základnej choroby. dakujem, za energiu, my tiež budeme na teba myslieť, aby si bola čim skôr fit.

Emily
    Účastník (Participant)

SUPER@}->--*THUMBS UP*(sun)
    Som strašne rada,že sa s Tebou dejú zlepšenia.Len pokračuj v „leňošení“ a načerpávaj energiu zo slniečka a pozitívneho myslenia.;-):-*(*)(flex)(sun)(sun)(sun)

monca
    Účastník (Participant)

No postupne sa mi vykryštalizovalo, čo je asi príčinou tých vysokých teplôt a infekcie. Minulý týždeň si sama skúšla dávať cievku na noc pred spaním a asi sa tam dostala nejaká infekcia, lebo keby bola prechladnutá a to nemal kde prechladnúť, tak by ju rezalo pri močení a to vôbec nie. Určite bude príčina to ciekovanie, už to radšej nikdy nebude robiť.
    Nastal teda ďalší deň a myslím na teba Jarka, verím, že každý deň sa cítiš lepšie a skoro budeš v poriadku.

jareš
    Účastník (Participant)

dievčatá vy ste zlatíčka….

Vieruška, tak to máš asi pravdu, cievkovanie je mimoriadne „nebezpečne“, ak sa nedodržia určité pravidlá, Monika určite chcela dobre…no, pričinu sice uz asi vies, teraz ale do liecenia…Moniak to prekona a zvladne…je to bojovnicka a hrdinka…dúfam, ze dnes je uz mozno aj lepsie, predsa len tretí deň ATB, vacsinou uz zaberaju….drzkam moc a moc a moc palceky….bojujte

Milka, dnes uz idem aj varit…a uz aj peskovia dosli…pre istotu mi ich dcera vratila s grcanim, aby som mala co robit…ale dufam, ze to bude len prechodne a dostanu sa z toho…teda konkretne Beruska

ludia, ake to je super, ked citim zase silu a energiu…ze by som sa tesila do prace ?… ;) (angel):-O

Emily
    Účastník (Participant)

*THUMBS UP*(sun)(flex)Si borec
    Energia a sila ,to sú zázračné mocnosti,len ich užívaj s mierou,nie si ešte fit-NEPREHÁŇAJ(sun)@}->--

jareš
    Účastník (Participant)

Milka…zisťujem, že telo nespolupracuje…mozog chce viac, telo ešte nepustí

Emily
    Účastník (Participant)

Poslúchaj telo,mozog sa zariadi(sun)(sun)(sun)
    Vieš,to moje hranie bolo najprv len zlostné-HRÁM sa,na provokačné otázky-ČO ROBÍŠ???
    Hoci bolo vidieť čo robím-periem,varím,žehlím,…
    Z toho vzniklo,že prácu považujem za hru a o to lahšie sa urobí.Proste vnímam to nie ako povinnosť,ale súčasť toho,že sa to urobí akosi „samo“.Samozrejme s mojou pomocou.:-D:-D:-D

jareš
    Účastník (Participant)

konecne som začala trosku s pesiskami chodit von…vecer taka prechadzocka kratka…nic viac zatial nezvladam….

teraz uz mozem povedat, ze ma pravdepodobne obisiel nejaky pseudoatak…celkom slušné problémy som mala…

asi sa pojdem aj ja hrat…a nieco navarim :D :D :D

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,966 až 1,980 (z celkového počtu 2,195 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.