Pomôžte

jareš

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,936 až 1,950 (z celkového počtu 2,195 )
  • Autor
    jareš
    Účastník (Participant)

Miluska na dvakrat dakujem krasne…
    po vcerajsku som akasi „vyflusnutá“…kedze sa nedalo s autom, tak som musela pesi a MHD…ale ako chodi MHD, to ani panboh nevie…tak som velku cast isla na Kramare pesi…treskla som zo tri razy a napokon po cca 4 hodinach som dosla domov…ale to nebolo vsetko, msuela som odhrhnut sneh od auta, aby som dnes mohla autom…ani neviem ako so dosla domov…a teraz po kratkej krokovacke, akosi neviem ci mam alebo nemam nohy…citim, co som uz davno necitila…unavu a neposlucha ma telo…

Emily
    Účastník (Participant)

Moja,tak to si mala riadnu FUŠKU.Hlavne,že sa Ti nič horšie nestalo.
    Nohy budeš cítiť ešte dlho,keďže nie si zvyknutá chodiť toľko peši.Teraz ak môžeš trochu oddychuj,ale treba aj chodiť,aby si nemala svalovicu*THUMBS UP*(*)(flex)(sun)@}->--

Ja som v stredu myslela,že ani nikam nepôjde,strašne ma bolelo koleno,ale nakoniec som sa premohla a rozchodila to-čo je super.:-D

anime
    Účastník (Participant)

Uff, veľa len čítať, nie to ešte preskákať! Keď to tak moc moc fúka, tak radšej pokiaľ je to možné len kochať sa na tú drsnú nádheru pekne cez okienko :) .. (sun)(flex)@}->--

jareš
    Účastník (Participant)

dievčatá….tak dnes to bola ešte len „fuška“…
    išli sme do lesa s pesiskami…a ono to tam nebol ani trošku vychodené…tak sme sa predierali cez takme 40 cm snehu…zapadávali sme a takto sme šliapali asi tak 2 hodiny…čo inokedy spravíme za pol hodku….ani psy sa veľmi nehnali do lesa…nešlo im ani len skočiť do toho snehu…lebo okamžite zapadli a bolo vidieť len čiaru za nimi…

bolo to tak kráááásne a fantastické, namáhavé a ťažké…ale dokázala som to a som na seba hrdá…teraz tu sedím pred telkou a „liečim“ si nohy :D :D :D

anime
    Účastník (Participant)

Super, fantázia, šikuľka (flex).. nie si sama, kto je na Teba hrdý ;) @}->--(flex)(sun)

Emily
    Účastník (Participant)

Si neuveriteľná *THUMBS UP*@}->--(sun):-*

jareš
    Účastník (Participant)

dievčatáááá ďakujem váááám…toľko entuziazmnu ste do mňa teraz vliali…božínku, som tak rada, že vás mám…dakujem

vcera aj dnes bolo krokovačka, už po vychodneom snehu…a bolo to velmi fajneee, vcera som s manzelom dokonca presla kusisko cesty cez mesto a nasledne okolo Dunaja…ludia, ten pocit…ja vam ho tak velmi prajem…ono mi to zrazu die…čo mi nikdy nešlo, bola som hned unavena, nevladala som, hned som sa potacala…teraz sa sice tiez zapotacam a idem vselijako na krivo…ale mne to ide…chapete to ?…teda to bola hlupa otazka…ja sa proste tesim…

ak budete chciet vedeit preco…uz som to spominala…poviem aj vam…len prosim, aby sme sa mohli stretnut na prednaskovom maratone, aby som to mohla povedat vsetkym naraz…

Emily
    Účastník (Participant)

(*)*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*@}->--(flex)

administrator
    Účastník (Participant)

tak trošku som už zase nejako mimo….uz len také nijaké krokovačky :( :( :( :(

anime
    Účastník (Participant)

to sa napraví a bude super a podobne velikánska krokovačka ako minule (flex)držím palčeky!! (sun)@}->--

Emily
    Účastník (Participant)

@}->--(sun)*THUMBS UP*(h)(flex):-*

administrator
    Účastník (Participant)

:)

dakujem dievcata…

dnes celkom pekna krokovacka

Emily
    Účastník (Participant)

SUPER (sun)@}->--(flex)*THUMBS UP*(h)

administrator
    Účastník (Participant)

strach mám veľký preveliký…chrípka ??? :( :( :( :( :(

Emily
    Účastník (Participant)

(sun)(sun)(sun)@}->--@}->--@}->--:-*Energiu a pozitívne myslenie Ti posielam.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,936 až 1,950 (z celkového počtu 2,195 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.