Pomôžte

rózka

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Užívať si ? Alebo sa šetriť ? #11507
    rózka
    Účastník (Participant)

    Bola som zástanca toho,že sa mám šetriť. A zle som skončila. Mala som veru cvičiť a nie poslúchať tie zastaralé názory. Netreba sa šetriť,treba sa zapájať do všetkého kým človek vládze.Len vtedy človek žije. ŠKODA…..že je už premna neskoro……..
    Len cvičte,cvičte,cvičte…..a nevzdávajte sa
    vaša kamoška

    odpoveď na: Len tak… #7055
    rózka
    Účastník (Participant)

    Nech je fakt lepšííííííííííííí, nech sa raz už všetci stretneme zdravý, a to ešte tu na zemi. Dúfam,že ty si v pohode………

    odpoveď na: Táraniny… #6488
    rózka
    Účastník (Participant)

    Vy sa máte, vy v Bratislave. Zase máte protekciu

    odpoveď na: Táraniny… #6487
    rózka
    Účastník (Participant)

    Jáááj feri prepáč………….podarilo sa. Konečne sa mi podarilo pripojiť sa na diskusné fórum-

    odpoveď na: Táraniny… #6486
    rózka
    Účastník (Participant)

    ]:>:):D8)ferino dávno som ťa nestretla

    odpoveď na: Len tak… #5711
    rózka
    Účastník (Participant)

    Nemôžem sa dostať ďalej ako potialto. Ked sa chcem prihlásiť na pokec o všetkom a o ničom, tak hned ma to vysadí. Trvá to už od oktobra. Neviem ako sa ďalej pohnúť. Poraďte mi niekto, ak viete akú vec by som mala urobiť aby som sa mohla zapájať aj na pokec

    rózka
    Účastník (Participant)

    prečo by som si to rozmyslela feri,Len som mala asi inú robotku,keď som tu dlho nebola…..napíš,rada odpíšem ak bude o čom.aj súkromnú adresu si ponúkol,čakám,kedy sa tu objaví tvoj mail. Ď.

    Ružena

    odpoveď na: Môj názor #3449
    rózka
    Účastník (Participant)

    Som moc rada,že ťa jaruška moja zlatá máme,a že si taká aká si,a snažíš sa pomôcť a odpíšeš každému,aj takejto zaspatej róze-skleróze.Na budúci rok,keď ešte dožijem a budem schopná aspoň takto pohnúť prstom,tak sa určite do tých piešťan prihlásim. Dúfam že to bude možné absolvovať aj s asistentkou,lebo bez jej pomoci by som si to už ťažko trúfla.Toľké roky som sa celkom obstojne držala,ale už to ide somnou nejak z kopca…
    ahojky maj sa krásne
    ružena

    odpoveď na: Môj názor #3444
    rózka
    Účastník (Participant)

    Ja by som sa ťa chcela Jaruš, niečo opýtať. Ale neviem či som sa neprebudila zas neskoro. Namňa už nemá nikto nervy,ani sa nečudujem.Najprv sa prihlásim,potom sa odhlásim,a potom banujem. A teraz už tá otázka: Nebude už túto jeseň možné zúčastniť sa rekondície v Piešťanoch? Som na vozíčku,a preto sa neviem nikdy načas rozkývať. Stále si myslím,že nič nezvládnem.Potrebujem pomoc….

    rózka
    Účastník (Participant)

    Tak,a už som aj tu. Neprešli ešte ani dva mesiačiky.To som ale šikula,čoo? Feri ty si chcel somnou popísmenkovať? Neviem čím by som začala teraz z tejto peknej jeseni. Snáď, pochváľ sa,ako si strávil leto? Bol si aj na nejakej rekondícii? Alebo na dovolenke v Bulharsku? Všetci si to vychvaľujú, vraj tam bolo úžasne. To len ja som takýto domased.

    rózka
    Účastník (Participant)

    Zase som sa nachvíľku/asi/ zobudila. Prepáčte mi to všetci,ale som ja skrátka už raz taká……zabudnutá sa tomu hovorí. Skúšam sa niekedy aj zapájať do diskusie, ale väčšinou potom už nepokračujem. Tak som teraz tu.Tu to ide pomalšie ako v diskusnom fóre. A možno keď sem zas za dlhú dobu prídem,tak sa zapojím aj do diskusie.Boli doby,keď som ešte aj ja bola tak trochu chodiaca,a chodila som rok čo rok na rekondície do Piešťan.Ale teraz,keď som už na vozíčku,ma nič nebaví.Už dva roky, som v styku s SM-kármi/ba vlastne aj vôbec so všetkými ľuďmi/ len prostredníctvom internetu.Nepočúvam nijaké rady,aj keď o ne stále prosím, a len stále dúfam v nejaký zázrak,ktorý ma uzdraví a vráti medzi ľudí. Som skrátka nepolepšiteľná.Pomôže mi tu niekto?????

    odpoveď na: Vitajte… #3237
    rózka
    Účastník (Participant)

    Pozdravujem všetkých SM-károv

    odpoveď na: Vitajte… #3011
    rózka
    Účastník (Participant)

    škoda,žže ja nechýbam nikomu. Ani v Dudinciach som nebola, môžem vám len tíško závidieť všetkým.

    odpoveď na: Vitajte… #3009
    rózka
    Účastník (Participant)

    Písala som tam,kde bolo označené: nepísať prosím., tak mi to prosím prepáč,jareš…………
    Vidíš taká som ja hlúpa, a potom sa čudujem,že ani syn o mna nemá záujem.Písala som tam len tolko,že sa mi jaksi život zdá moc ťažký…….zdravotný stav sa mi prudko zhoršuje. Je premna problém napísať aj týchto pár riadkov.Či sú to už oči,pohyb rúk,pohyb nôh,trigemín,cekom pomalé myslenie, aj rýchle zabúdanie. Nevieš o niečom,čo by mi aspom trochu pomohlo? Nič nového pod slnkom v liekoch? Užívam len Baclofen a Lyricu,už tuším 20 rokov. Po zlom znášaní Betaferónu a jeho následnom odmietnutí sa jeksi nemôžem dožiadať ničoho iného. Ďakujem za skorú odpoveď. Ahojček

    odpoveď na: Ahojte fórumáci #2776
    rózka
    Účastník (Participant)

    Vieš čo? radšej mám tuším tú sibírsku zimu,ak tieto horúčavy čo včuľ bývajú. Už týždeň ma trápi kašeľ, bolesti hrdla,horúčka a celá som nanič. V zime mi nič nebýva. Nemávam ani nádchu, a teraz sa idem zadusiť, vôbec nemôžem dýchať. Už teraz sa bojím čo bude v noci.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 20 )