Pomôžte

pepe

Reakcie

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Ako sa stravujem… #18933
    pepe
    Účastník (Participant)

    Ahojte, veľmi sa mi páčil Jankin príspevok o jarnom chudnuti, ma 100% pravdu. Osobne som v Nemecku začal s kamoškami s chudnutím počas spánku a je to výborné, stačí len trosku poriadku:)!

    Vedeli ste o tajomnom chudnutí počas spánku
    a tiež pri špecifickom harmonograme jedál?!
    Môžete jednoducho schudnúť počas spánku, keď budete dodržiavať niektoré jedlá. Chudnutie počas spánku je založené na kontrole vašich hormónov, ktoré možno hrajú rolu vo vašom úsilí schudnúť podľa mnohých špecialistov.
    Keď spíte, existujú tri hormóny, ktoré intenzívne pracujú. Tieto zvýšené hormóny spaľujú tuky a regenerujú svalstvo, testosterón prispieva k obnove tkanív a leptín odmieta vnímanie hladu počas nočných hodín.
    Tieto hormóny pomáhajú spaľovať tuk a chudnete počas spánku. Menu, ktoré je nižšie popísané, je vhodné pre ľudí, ktorí majú normálny harmonogram spánku. Je dôležité, aby ste sa držali základného odporúčaného času na jedlo a nevynechávali žiadne z vašich jedál. Prvá vec, ktorú by ste mali vedieť je, že žiadne ďalšie občerstvenie nie je povolené, ale môžete piť veľké množstvo tekutín. Mali by ste mať raňajky o šiestej a o ôsmej.
    Mali by ste sa pokúsiť zahrnúť do stravy cukry ako napríklad krajec chleba s medom alebo džemom. Ľudia držiaci diétu si môžu dať aj čaj, kávu, alebo džús. Keď sa snažíte schudnúť počas spánku, mali by ste sa vyvarovať mäsa, mlieka, lisovaného syra a vajec. Raňajky vám zvýšia hladinu inzulínu a vy budete plná energie po zvyšok dňa. Mali by ste si nechať päť hodinovú prestávku medzi raňajkami a obedom. Na obed tak budete môcť konzumovať čo najviac jedla, ktoré chcete.
    Do tela by ste mali pridať aj proteíny spolu so sacharidmi. Vezmite si napríklad zeleninu s cestovinami, ryžu s rybami, zemiaky s mäsom a dokonca aj dezert je povolený. Tie by mali byť na večeru päť hodín po obede. Počas tejto doby by ste mali piť kávu, nesladené čaje alebo vodu. Nesmiete však mať na večeru sacharidy. Takže by ste nemali konzumovať cestoviny, cereálie, džúsy, sladké ovocie, obilniny alebo zemiaky. Avšak môžete jesť ryby, mäso, vajcia, jogurt, tvaroh, šaláty a zeleninu. Vaše telo nebude produkovať inzulín a tak začnete spaľovať tuk.

    odpoveď na: DVD „Aby telo nebolelo“ #18751
    pepe
    Účastník (Participant)

    Vďaka zo konštrukčný postreh Jareš! Máš pravdu, moja kamarátka pilates pre začiatočníkov a mierne pokročilých tiež považuje za príliš nudný a pomalý, alebo tí čo majú problémy s kolenami ho fakt nemusia;)! Chcela som dať len tip, lebo som vyskúšala všeličo možné a nemalo to (pritom nenáročné) na moju SM (3roky) taký super efekt. Tiež som počula, že PILATES na prístrojoch je oveľa lepší, dúfam, že ho raz tiež vyskúšam.

    odpoveď na: Športovanie / Cvičenie… #18605
    pepe
    Účastník (Participant)

    Ďakujem za vaše tipy! Nie som veľký športovec, ale osobne sa mi osvedčil PILATES (DVD zostava pre začiatočníkov a mierne pokročilých;), cvičím každý/druhý deň 1 h. a robí s mojou SM(3roky) také zázraky ako doteraz žiadne iné ´super´ cvičenia.
    Odporúčam, fakt príjemné a nenáročné;)!

    odpoveď na: DVD „Aby telo nebolelo“ #18604
    pepe
    Účastník (Participant)

    Ahojte, nechcem robiť reklamu a ani som si nepomýlila rubriku, ale mám doma DVD – Aby telo nebelelo a žiaľ ma veľmi nepresvedčilo. Pravdepodobne je určené viac pre ´starších´, ktorí majú už fakt zníženú mobilitu. Nie som veľký športovec, ale osobne sa mi osvedčil PILATES (precvičovanie svalov, pre začiatočníkov a mierne pokročilých;), cvičím (už 2 rok každý druhý deň) zostavu pre začiatočníkov a robí také zázraky ako doteraz žiadne iné cvičenie a pritom je to fakt nenáročné;)!

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)